kubil Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Pilnie potrzebuję dobrego darmowego antywirusa, tyle że nie do użytku domowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 MksVir Online :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chryst Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 http://sourceforge.net/projects/clamwin/ ale nie wiem jak sie sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=1759&t=30 Nieslubne dziecko Kasperskiego wystarczy?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) AVG - całkowicie za free, codziennie aktualizacje, monitor w tle, monitor poczty. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=425&t=30 Edytowane 19 Września 2006 przez Twiggy696 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 jednak sam polecałbym to co napisał s0n1c :] nieślubne ale skuteczne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Why nie Avast :o przecież jest dobry imo. Update`y bardzo ale to bardzo czesto i all za FREE. Edytowane 23 Września 2006 przez MeDAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 @s0n1c - ten Antyvir szpieguje kompa wiec uwazaj co polecasz. Avast > Avira AntyVir, AVG, ClamWin itp. Wiem bo poswieclem kilka dni testowania i Avast gnecie komercyjne NODY, MKSY i Arcaviry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Why nie Avast :o przecież jest dobry imo. Update`y bardzo ale to bardzo czesto i all za FREE.Platna licencja dla klientow Biznesowych . Ja uzywam AVG i ClamWin . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Avast bardzo dobry program, ale jest płatna wersja komercyjna (szkoda i to wielka - sam miałem dylemat) i byłem zmuszony do używania AVG i ClamWin-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Avast bardzo dobry program, ale jest płatna wersja komercyjna (szkoda i to wielka - sam miałem dylemat) i byłem zmuszony do używania AVG i ClamWin-a. http://avast.com/eng/avast_4_home.html A to co jest ? Avast jest lepszy niz 3/4 komercyjnych dziadostw typu NOD32 i NIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Sam mam to co sonic polecił (AOL AVS). Jest naprawde dobre bo na "jajku" kasperky'ego. Wszystko co potrzebyne w antyvirusie za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordminos Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Tylko, ze ten AOL ma spyware oraz dziwna licencje. Jest sporo o tym w necie wiec ja bym wolal tego nie uzywac. Lepiej kupic licencje kasperskiego za 50zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Było wałkowane z setki razy. Szukajka nie boli? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Wlasnie wylecialo mi z glowy. Nod32 >=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 http://avast.com/eng/avast_4_home.html A to co jest ? Avast jest lepszy niz 3/4 komercyjnych dziadostw typu NOD32 i NIS. "for home users and non-commercial use." Naucz się czytać zanim postanowisz zabłysnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...