fireblade3 Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Wiec czy istnieje w ecs'ie jakies zabezpieczenie w biosie ktore wylaczylo by mi kompa przy ustwionej temperatuze lub chociaz czy jest takie ustawione na stale bo dygam sie sprawdzic wylaczajac pompke na dluzej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tak sie sklada ze zdazylem sie wlasnie wczoraj przekonac ze nie ma :P (okazalo sie ze moja pompka nie przepchnie plynu (petrygo) przez rurke dlugosci 9m (5 chlodnica 4 weze polaczeniowe) i zdazylem go wylaczyc przy tem 73stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 to już teraz wiesz do jakiej temperatury wytrzymuje procek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No wiec wiem ze wytrzymuje 73 stopnie ale nie wiem jak wyzej :) no a moze w tym topiku zawre kolejny bo mi sie nie chce zakaladac 2 wiec moje pytanie brzmi od czego mozna zastosowac pompke (podkreslam ze mam dostep no najrozniejszych sprzetow (lodowki pralki samochody ciazarowki maszyny mleczarskie maszyny do sitodruki itd.....) ma ktos jakis pomysl na cicha i wydajna pompke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alojzy1 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 No wiec wiem ze wytrzymuje 73 stopnie ale nie wiem jak wyzej :) no a moze w tym topiku zawre kolejny bo mi sie nie chce zakaladac 2 wiec moje pytanie brzmi od czego mozna zastosowac pompke (podkreslam ze mam dostep no najrozniejszych sprzetow (lodowki pralki samochody ciazarowki maszyny mleczarskie maszyny do sitodruki itd.....) ma ktos jakis pomysl na cicha i wydajna pompke jadra spokojnie 80 wytrzyma coprawda bedzie niestabilne i byc moze troche zywotnosci ubedzie ale przetrwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 ja mialem 93 C jak dostalo sie powietrze do ukaldu :) ,słyszalem jak sie gotuje woda na bloczku :twisted: to jest hardcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 na duronie mialem tez 93 stopnie, padl wentylatorek, komp normalnie chodzil niebylo wiechy, szybko go wylonczylem, jak otworzylem obudowe to zaczelo wylatywac drgajace z goraca powietrze i oparzylem sie o radiator, to tez jest hardcore, no ale trroche mniejszy :P I to bylo na k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...