PitBull_bb Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 mam BIG PROBLEM z borland c++ builder 6 personal. podczas prooby kompilacji jakiegokolwiek napisanego programu wystepuje blad "[Linker Fatal Error] Fatal: Expected a file name:" ma ktos moze jakiegos pomysla co z tym zrobic. :?: :?: :?: proobowalem nawet skompilowac calkiem pusty program i takze to samo :((( plissssss ludziska pomoozcie z goory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 uzywam wersji enterprise i powyzsze problemy nie wystepuja. personal nie widzialem. byc moze nie zainstalowales jakiejs biblioteki. sproboj przeinstalowac i zainstaluj wszystko co sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Jak mozesz to zainstaluj VC++ 6.0 Enterprise to jest najlepszy kombajn do C++ jaki widzialem i uzywalem (a to troche trwalo :P ). A z tym bledem to lepej jakbys pokazal fragment kodu z tym bledem ( chociaz to linker to pewnie nie wyprecyzuje miejsca) albo przynajmniej koncept progsa !! Poprzygladaj sie ogolnym ustawieniom linkera w tym builderze (chociaz teraz strzelam to tego bildera to nie mialem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 mam BIG PROBLEM z borland c++ builder 6 personal. podczas prooby kompilacji jakiegokolwiek napisanego programu wystepuje blad "[Linker Fatal Error] Fatal: Expected a file name:" ma ktos moze jakiegos pomysla co z tym zrobic. :?: :?: :?: proobowalem nawet skompilowac calkiem pusty program i takze to samo :((( plissssss ludziska pomoozcie z goory dzieki za pomoc tez mialem taki problem kiedys i tkwi on w tym, ze mogles otworzyc borlanda pod innym systemem gdzie nie byl zainstalowany, pozmieniac w opcjach, usunac/uszodzic biblioteki, przeinstalowac windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a mi C++ jak chce jush zapisac taka gierke to mi wyskakuje ze linijka jest zla!!! Image1->Top = random(Pane12->Heigh - Image1->Height); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...