alCatraz Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Poszukuję w miarę przyzwoitego laptopa głównie do pracy, może czasem CS:S jezeli udźwignie (chyba jestem trochę naiwny ;)). Co możecie polecić? Jedyne kryterium to HDD co najmniej 40GB i czas pracy powyzej 2h. Nigdy nie miałem laptopa i nie znam się kompletnie na temacie, więc proszę o jakieś rady. Nawet nie wiem co lepsze w tej materii, AMD czy Intel :) co sądzicie o http://allegro.pl/item127880504_acer_3692_..._dvdrw_kam.html (musiałbym trochę dołożyć) Edytowane 18 Września 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio84 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Nie wiem czy pójdzie CS, ale rozsądnym wyborem byłby zakup np. HP NX6110 >>klik<<. Jest to goła wersja bez WiFi i systemu, ale z czasem możesz go sobie rozbudować. Bardziej rozbudowany np. HP NX6310. Przeszukaj forum - było sporo o tym notebook'u. Edytowane 21 Września 2006 przez Radzio84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 a nie lepiej HP NC6000 ? lepszy taki uzywany hp niz nowy acer :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...