ShDe Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 posiadam stacjonarny odtwarzacz dvd manta dvd-002, byl by bardzo przydatny gdyby mogl wyswietlac filmy divix, z tad moje pytanie czy jest jakas mozliwosc modyfikacji urzadzenia aby odtwarzalo pliki *.avi moze poprostu trzeba zmienic soft, jezel zna ktos jakies linki to bym byl bardzo wdzieczny moga bycangielskie lub ruskie (tatus przetlumaczy ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 joke ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 chyba sie tak nie da, sam kiedys kupilem taki odtwarzacz dvd (lol) od manty i do dnia dzisiejszego dziala z tym, ze nie wyrbia z odtwarzaniem filmow niektorych i klapka sie nie wysówa jak trzeba. a sam szuakłem czy da sie tak aby czytał DivX i nic z tego. odtwarzacze z obsluga Divx (NIE MANTA lol) sa juz chyba za 200-300 zl i sam sie do takiego przymierzam ;] (+ glosniki jakies 5.1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Zeby odtwarzacz byl w stanie wlaczyc pliki DivX/XviD, musi byc wyposazony przez producenta w odpowiedni uklad, ktory bedzie w stanie dekodowac obraz z tych formatow. Z tego co mi wiadomo to ten akurat nie jest wyposazony w taki uklad. Zmiany firmware ani przerobki elektroniczne nic by nie daly bo nie ma w nim fizycznie takiej mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...