sawyer188 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 mnie mama prosiła wiec chyba trzeba ale z biola podst i polak&anglik nie powinno byc@#$% :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Z historii bo muszę :| ...(historyk-wychowawca...nie da rady inaczej) z reszty przedmiotów nie...z polaka mi się nie chce, z anglika chcę zobaczyć na czym stoję bez przygotowania ;]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Nie uczę się ;) Ac zeka mnie ciężka przeprawa ;) Matma rozszerzona - jak zdobędę 15 pkt bez przygotowania to będzie dobrze ;) Anglik roszerzony -ponizej 80% będzie proażką ;p Polski - i tak się nie będę uczył czy to na próbną czy normalną - grunt zęby to zaliczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Nie uczę się ;) Ac zeka mnie ciężka przeprawa ;) Matma rozszerzona - jak zdobędę 15 pkt bez przygotowania to będzie dobrze ;) Anglik roszerzony -ponizej 80% będzie proażką ;p Polski - i tak się nie będę uczył czy to na próbną czy normalną - grunt zęby to zaliczyć. na próbnej nie ma samych podstaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Zawsze mi się wydaje, że co próbne to łatwiejsze od końcowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Zawsze mi się wydaje, że co próbne to łatwiejsze od końcowego... niekoniecznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Może i odwrotnie czasem być :) sawyer188 - nei :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Może i odwrotnie czasem być :) sawyer188 - nei :) biola rozszerzona <olaboga>!!! fajnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Matama >roz Fiza >roz Polak >pod Angol >pod Gdyby nam nic nie zmienili, wszystko zdawałbym na rozszerzonym :) Ja pewnie troche się poucze do fizy, bo nie mam fakultetów, a facet który poświęca nam w szkole 2h tygodniowo już zaczyna brzdękać, że jak słabo nam pójdzie próbna, to koniec jego czasu dla nas < wkońcu mu za to nie płacą :( Ogólnie cieszyłem się, że nic nam nie zmienią, ale los jest zmienny jak głowa Romada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 czy mogl by mi ktos podac jakas rozpiske terminow(do kiedy bibliografie etc.). bo z racji ze nie chodze do szkoly jestem niezorietowany troche:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Z historii bo muszę :| ...(historyk-wychowawca...nie da rady inaczej)Lol, jak nie chcesz historii zdawac to nikt Cie nie zmusi przeciez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Kiedy macie matury próbne? Poprawkowicze też moga je pisać? I rozumiem, że próbne odbywają się tylko w 3 dni - pol / język / + wybrany 1 przedmiot? Edytowane 31 Października 2006 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 tak w 3 dni tak jak napisałes, chyba cos 15, 16 i 17 listopada są u mnie, musze ciut sie pouczyc szczeólnie z maty zdaje tak: pol podst mata rozsz angol rosz (tylko na probnej, normlanei przemieniam na podst) nieb oje sie matury z poslkiego, jakos mi ona ciut zwisa, wsumie troche sie bnoje ustnej z angola, ale najgorzej z matą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 und3r - nie chodziło o to że muszę histę zdawać :]...tylko że po wybraniu tejże histy nie mam wyboru i muszę się już teraz uczyć bo mi wychowawca żyć nie da ;) I tak coś go ostatnio zacząłem olewać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ja ne rozumiem, mozna zrezygnowac przecie. Nie pojele cie specjalnie przez to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Naumieni na próbną? :> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Nie :D za wczesnie na nauke do matury ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Własnie przypominam sobie co zrobilem z maty przez 3 latka... okazuje sie ze w glowce zostalo bardzo malo i wszystko wypadaloby powotrzyc, zeby sobie obciachu na maxa nie zrobic ;) Polski na fristajlu, angol tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Wszystko na fristajlu :] polski totalny...z angola też (choć tak szczerze czarno to akurat widzę ;P) a historia ?...tak patrzyłem na wcześniejsze matury to 70% (jak nie więcej) informacji podane na tacy w formie tekstów/rysunków...więc źle nie powinno być... byleby nie było poniżej 30% żeby sobie wstydu nie narobić ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 no ja panowie podobnie jak wiekszosc olewa temat nauki przed probna :P mozna miec tablice matematyczne na probnej z matmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Widzę że 100% zgodność co do olewki hehe. :P ryba z tego co mi się o uszy obiło to można mieć, ale mogę się mylić. EDIT: O której te matury się zaczynają? 8:00? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Widzę że 100% zgodność co do olewki hehe. :P ryba z tego co mi się o uszy obiło to można mieć, ale mogę się mylić. EDIT: O której te matury się zaczynają? 8:00? Tak o 8, a nawet chyba przed trzeba byc. Ale to poroniony pomysl bo co maja zrobic uczniowe ktorzy dojezdzaja z wiosek? Np. ja mieszkam w malym miescie i w srednich szkolach bardzo duzo osob dojezdza po pare, a nawet parenascie km dziennie i czesto w szkole nie sa przed 8:00 tylko 8:05, bo nie moga zdazyc dojsc z przystanku do szkoly a i tak juz biegna... Pozatym matura o 8:00 to masakra, ilu z nas potrafi o tej godzinie myslec? conajmniej o 9 (10 byla by odpowiednia pora) zeby pisac mature. Do zeszlego roku byl to kijowy pomysl bo jak pisalo sie podstawowa + rozszerzona mature to czas trwania bylby zbyt dlugi i skonczyla by sie ona grubo po 14. Co o tym myslicie? P.s na probna idziecie w gajerku czy jak?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 U mnie w szkole trza być o 7.40 bo jakaś zbiórka jest i przydzielanie sal , a później losowanie numerków stolików hehe ... Ja nie idę w garniaku bo po maturze mam jeszcze lekcje (lol kompletna bzdura). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 U mnie w szkole trza być o 7.40 bo jakaś zbiórka jest i przydzielanie sal , a później losowanie numerków stolików hehe ... Ja nie idę w garniaku bo po maturze mam jeszcze lekcje (lol kompletna bzdura). no u mnie to samo, ale w piatek na 100% raczej nie idziemy, bedzie opr od dyry, ale co tam, opic mature trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja też coś słyszałem że lekcje mają być, ale jeszcze nam oficjalnie tego nie powiedziano. To w garniaku nie trzeba iść, bo jakoś mi się to nie uśmiecha. ps. Też dojeżdżam autobusem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 W piątek tyle dobrze że po maturze mam 1 lekcje hehe Z chemii pisze tylko ja i koleżanka hehe Dwie osoby w klasie normalnie super :P Reszta co zdaje chemie w ten czas bedzie pisała biologie czy tam inny wybrany przedmiot :P Panowie jaki stawiacie temat na jutrzejszą próbną maturke z pola ??? Jaka epoka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 W piątek tyle dobrze że po maturze mam 1 lekcje hehe Z chemii pisze tylko ja i koleżanka hehe Dwie osoby w klasie normalnie super :P Reszta co zdaje chemie w ten czas bedzie pisała biologie czy tam inny wybrany przedmiot :P Panowie jaki stawiacie temat na jutrzejszą próbną maturke z pola ??? Jaka epoka ? makbet i chlopi byli rok temu, hmm moze z pana tadzia i cos starozytnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A ja nie mam lekcji. :P :P :P Ale za to muszę 7:30 być w szkole. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Koowi - u mnie takie same poronione pomysły mają jak u Ciebie :|...jutro luz bo i tak 4 mam normalnie więc prosto po maturce do domu... też na 7:40 mam...i nie losujemy miejsc...nauczyciele nas chcą maksymalnie zakręcić ;] miałem olać totalnie polski, ale pasuje sobie przypomnieć kilka ważniejszych lektur...tadeusza, chłopów, lalkę...coś myślę wpadnie z tego... najbardziej by mnie ucieszył jakiś temat z dwudziestolecia międzywojennego bo na bieżąco jestem ryba można mieć tablice, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w szkole każdy dostanie takowe (na matmie/fizie)... idę garniaka wyciągnąć z szafy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 najbardziej by mnie ucieszył jakiś temat z dwudziestolecia międzywojennego bo na bieżąco jestem XX-lecie odpada bo to materiał z trzeciej klasy na próbnej jest tylko pierwsza i druga, mam nadzieje, że chociaż 30% wpadnie bo jeśli nie to będzie cienko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...