kashienka Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 hyh no to jutro bedzie klimat ;] :P obstawiacie ze bedzie wiersz czy proza?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Coś czuje , że mogą nas zaskoczyć dając Treny Kochanowskiego. :P Oby dostać te 30% i niech się walą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jak dadzą wiersze to wychodzę ;p nigdy dobry nie byłem w te klocki...nie potrafię się głębi dopatrzeć w utworach lirycznych ;D hmm...fajny by był temat związany z motywem zbrodni i kary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Akurat Zbrodni i kary nie czytałem hehe :P A może dupną Ferdydurke , Granice hehe ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Akurat Zbrodni i kary nie czytałem hehe :P A może dupną Ferdydurke , Granice hehe ?? :PTe tytuły to XX Lecie Miedzywojenne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 - nie mam garniaka jeszcze. Ide w ubraniu codziennym - 7:40, chora godzina. - na wszystkich listach przekrecili moje nazwisko - angielski za sali gimnastycznej. Oj tak, mam nadzieje ze bedzie cos slychac - 2 osoby zdaja fizyke u nas w szkole. Frajerzy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 mechl!k a XX-lecia nie ma na próbnej maturze ? Nas babka straszyła , że może Ferdydurke wyskoczyć na próbnej ;) Zresztą pożyjemy zobaczymy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Nie XX-lecia nie będzie jest tylko pierwsza i druga klasa, już pisałem o tym na poprzedniej stronie....Koowi, a nasza straszyła że jak ktoś obleje próbna to ma laczka na półrocze :lol: , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 hmm.... czuje sie inny... co prawda nie pisze maturki w tym roku (rocznik `90), ale u mnie w sql są lekcje do 10.50 a potem dopiero jest próbna... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Zdaję maturę z polskiego, angielskiego na podstawie i historię na rozszerzeniu. Jutro muszę o 7.20 w szkole być. Stresu nie mam dziś, ale jutro może być większy na polskim. Byleby nie było Chłopów i Nad Niemnem, resztę jakoś przełknę. Brałem się dziś za powtarzanie, ale jakoś nie wyszło ;). Zobaczy się jutro jak to będzie. Zawsze się coś zaimprowizuje. Trzeba być dobrej myśli. Oby nie trafił się żaden schizofreniczny, skomplikowany tekst. Powodzenia dla wszystkich zdających! Połamania piór! A mój temat na ustną z polskiego - Język Internetu. Przedstaw charakterystyczne jego cechy na przykładzie wypowiedzi z wybranych list dyskusyjnych. ;) BTW cieszyłbym się jakby było coś z romantyzmu/pozytywizmu :). Lubię te epoki. Edytowane 14 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 No Chłopi&Nad Niemnem to nie byłby dobry komplet... :|... u mnie angielski przenieśli na aulę i do klas...właśnie ze względu na pogłos...i dobrze... Spylon - już myślałem że ja tu sam historię piszę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 lol xD no ladnie ja zadnej lektury nie przeczytalem w LO ; / i z tych co wymieniliscie to wiekszosci nie znam ale jakos to bedzie wkoncu to probna jest ; o jak nie zdam to trudno ;/ nie zalamie sie xD grunt zeby w maju zdac ang podstawa bio roz. - lol xD ciekawe jak pojdzie tez nic nie umiem jeszcze :D ide pb obejrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Kolejny do historii na maturze :) Ja do tego podchodzę bezstresowo, znaczy się od weekendu gram w morrowinda :wink: Ludzie z mojej klasy od kilku dni nie chodzą do szkoły bo się uczą do matury, ja się uczyłem przez 3 lata i mam nadzieję, że jakoś tą wiedzę wykorzystam. Do matury ostatecznej już tak luźno nie będę podchodził, to co innego. Powodzenia wszystkim piszącym :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Koledzy z klasy hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Gud lak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Matura to bzdura, każdy o tym wie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 hah u mnie podejscie drugie [; poca sam jestes frajer ja tez zdaje fize:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 poca sam jestes frajer ja tez zdaje fize:>Arnie, RESPECT ;] Jutro na luzie,zobaczymy jak pojdzie.. ale w maju grr.. a wiec sroda pol, czwartek dojcz [anglik tez ale trzeba bylo wybrac 1z2 wiec mature z ang zrobie sama w domu:p] piatek WOS.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Dobra idę nynać bo jutro nie wstanę. GUD LAK! połamania kredek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 hah u mnie podejscie drugie [; poca sam jestes frajer ja tez zdaje fize:> Ja tez chyba sobie zdam za rok fize i zaczne rownolegle drugi kierunek, hmmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) pewnie:P fiza jest banalnie prosta:> ubiegloroczna rozszezona na dzien dzisiejszy nie zrobil bym pierwszych zadan z tym klockiem i pociskiem. zeby byl wiekszy hardkor powiem ze wybieram sie na MEiL i planuje go ukonczyc:> Edytowane 14 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 zeby byl wiekszy hardkor powiem ze wybieram sie na MEiL i planuje go ukonczyc:>Tak ja wiem, a potem wyjechac do USA i zostac inzynierem Lockheed Martina;] A tak mowiac juz bardziej powaznie to MEiL jest całkiem spoko, tylko podobno uczyc sie trzeba na nim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Dobra idę nynać bo jutro nie wstanę. GUD LAK! połamania kredek :) slabiak :] Tak ja wiem, a potem wyjechac do USA i zostac inzynierem Lockheed Martina;] A tak mowiac juz bardziej powaznie to MEiL jest całkiem spoko, tylko podobno uczyc sie trzeba na nim :lol: eeee tam, jak trzeba sie uczyc to co to za studia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No to chłopcy i dziewczęta powodzenia wam życzę i złamania pióra czy tam długopisu :P Ide zrobić sobie kawę i jeszcze muszę auto zatankować :P Kurde nie przełknę tego , że po maturze mam jeszcze lekcje do 15.40 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 50' na odwagę i wypad z domu ;] gut lak ewribadi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 nie moge sie zdecydowac ktora czapke zalozyc do rozowego dresu na mature.... z daszkiem adidasa czy nike? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja biore z daszkiem, no ale dres mam zielony (specjalny do uroczystosci, nogawki na kant) wiec musisz zdecydowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 i co kujnonki :lol: jak wam poszlo dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No panowie mam nadzieje, że pokazaliście klase:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No panowie mam nadzieje, że pokazaliście klase:) no jako jedyny chlopak ze szkoly przyszedlem w gajerku na mature :] to chyba jest klasa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...