bamboocha Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 matma podstawowa bez przygotowania, na kacu i po 40min wyszedlem.... 40% hehe jako jedna z 2 osob na szkole zdalem hahaha przecierz to bylo banalne... bym wiecej uciulal ale spieszylo mi sie do dziewczyny :P w przyszlym tyg zobczymy jak z polaka i niemca :P no i kiedy zrobia z informatyki... Oglonie maturka prosta, a tak straszyli ze strasznie trudna itp... ale to jak zwykle jeden wielki walek. Pozdro dla tegoreocznych maturzystow!! ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Nie wiem czy cieszyłbym się takim wynikiem... :P Maturka może i trudna nie była (choć język rozszerzony do łatwych nie należał), przez co daje to nieco do myślenia... co nie? Jak dla mnie, w maju dopierniczą takimi zestawami, że oczy wam zbieleją - te były takimi dla zachęty... także lepiej nie spocząć na laurach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Z angielskiego dzisiaj dostane maturke :P Nauczycielka mówiła że tylko 1 osoba nie zdała poziomu podstawowego o.O Chcę widzieć tą osobe hehehe Jutro z polskiego babka odda i już narzekała w poniedziałek jak to fatalnie napisaliśmy hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Tak szybko wyniki? Nam dopiero na piatek sprawdza angielski ponoc. Reszta pozniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 W mojej szkole rozszerzoną historię pisało 15 osób...8 nie zdało :unsure: Ogólnie bardzo słabo to wypadło a początkowo wydawało mi się, że było dość łatwe. To przeliczanie punktów było jakieś takie dziwne...btw...ja zdałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Oby nie być jedynymy... oby nie być jedynym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Piter6576 - ile % ? ;)... jeszcze chwilę muszę poczekać na wyniki...zdać zdałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ech...no mało :? Jak mym tak napisał maturę w maju (czy kiedy tam jest) to bym się zapadł pod ziemię. Czas mija ale obiecuję, że następnym razem będę lepiej przygotowany :) z podstawy to 45% rozszerzenie 36% :oops: Idę się odstresować i postrzelać do ludzi...oczywiście wirtualnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTwice Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 hmmm, ktoś mówił że języki rozszerzone trudne? ang na 94% :D z matmy, też rozszerzonej: 64% - po jakimś przygotowaniu, dokończeniu materiału (logarytmy, pochodne) wynik w zakresie 80% jest realny - wszystko w tablicach jest. najlepsze, że byłem drugi z klasy (na 30 osób które pisały), a po ocenach tego nie widać :P (na samych 3 i 4 na zmiane jadę). z polskiego, znając naszą babkę to będzie poprawiała w czwartek, żeby na wieczór na wywiadówkę zdążyć :P. ciekawe jeszcze jak z informatyką będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Historia rozszerzona-56%, mysle ze gdbym nie zrobił paru głupich błędów to bym z 10% uciułał, ale to gdybanie. Ogólnie zadowolny nie jestem, musze sie jeszcze przyłozyc do nauki bo z takim wynikiem na własciwej za wesoło imo nie bedzie. Z angola wyniki dopiero bede miał przed świętami, czyli ostatni termin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 angielski 60% z samych pytań... jeszcze 2 pisemne mam do sprawdzenia wyjdzie około 80% :] jutro dam update z biologii (prawdopodobnie 60%) i i polskiego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 podstawa geografia 54 % podstawa anghol 55 % nie jestem zadawolony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ale wstyd, tylko 83% z angola :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Zalezy z ktorego.. ;] Poza tym Masellku nie wiedzialem ze taka mloda [gluteus maximus] z Ciebie.. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 buehehehehhe biologia - 70% xD najlepszy wynik w technikum xD muehehehehehehehheh miażdżyciel ze mnie (polonistke wsysło i dalej nie wiem ile % :-/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a jak tam bylo z gegra? trudna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 polski rozszerzony... 42% :P... kochany klucz :| historia rozszerona... 78%... tu zadowolony jestem (choć straciłem na głupich rzeczach punkty :| )...ale ogólnie...0 przygotowania angielskiego jeszcze nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 buehehehehhe biologia - 70% xD najlepszy wynik w technikum xD muehehehehehehehheh miażdżyciel ze mnie (polonistke wsysło i dalej nie wiem ile % :-/)65 wrrr lepszy ode mnie :wink: :ploom: :plum: :plom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 buehehehehhe biologia - 70% xD najlepszy wynik w technikum xD muehehehehehehehheh miażdżyciel ze mnie (polonistke wsysło i dalej nie wiem ile % :-/) 65 wrrr lepszy ode mnie :wink: :ploom: :plum: :plom:70% to u mnie byla srednia w klasie :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) hmmm, ktoś mówił że języki rozszerzone trudne? ang na 94% :D z matmy, też rozszerzonej: 64% - po jakimś przygotowaniu, dokończeniu materiału (logarytmy, pochodne) wynik w zakresie 80% jest realny - wszystko w tablicach jest. najlepsze, że byłem drugi z klasy (na 30 osób które pisały), a po ocenach tego nie widać :P (na samych 3 i 4 na zmiane jadę). z polskiego, znając naszą babkę to będzie poprawiała w czwartek, żeby na wieczór na wywiadówkę zdążyć :P. ciekawe jeszcze jak z informatyką będzieU mnie narazie mam z matmy (roz) - 62% a noramlanie podobnie jade na 3 i 4 :D w klasie to był chyba 5 wynik (w szkole najlepszy koles miał 95% :D) jak dla mnie wynik dobry, myslałem ze gorzej bedzie. Tak prawde mowiac na koncowej taki mnie satysfakcjonuje. Z reszty przedmiotów nie mam wyników, bede na drugi tydz najprawdopodobniej :~ Edytowane 24 Listopada 2006 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 70% to u mnie byla srednia w klasie :banana:pogniewali byście sie na mnie jak bym zwami chodził nie:D joke..... a tak na serio to łatwa była biola tylko jak zwykle sie znerwowalem i wyszło ze jestem gamoń:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 70% to u mnie byla srednia w klasie :banana: ale powiedz mi kto u was oddał po 30 minutach? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Cosik słabo koledzy, próbna zawsze jest łatwiejsza niż prawdziwa, ja miałem na próbnej np. z angielskiego 98% z podstawy (rozszerzonego nie pisaliśmy), a na maturze prawdziwej też 98%, ale z rozszerzonego tylko 70% z czego nie byłem zadowolony (0,5 pkt robiło kilka procent na rozszerzonej :D) Ale spoko jest, nie przejmujcie się, ja się na maturę nic nie uczyłem, kompletnie - i zdałem wszystko na rozszerzonym poziomie, nawet polski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 ale powiedz mi kto u was oddał po 30 minutach? xD :lol: Na aplaus czekasz? Zabierz sobie na real mature stoper i czas na [glutes maximus] sobie wydziargaj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 polski - 34% szkoda słów.... matma rozszerzona - 56% angol - 95% easy easy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Angol 53% -> tragedia :/ Nie blyszcze z angielskiego, ale myslalem ze chociaz 70% bedzie. Dobrze ze z maty lepiej, duzo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Mowicie o podstawie czy rozszerzonym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 ja pisałem o podstawie z angola :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Ja rozszerzenie, ale co za roznica i tak tragedia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Zabierz sobie na real mature stoper i czas na [glutes maximus] sobie wydziargaj.. no sorry ale ja jak napisze to oddaje... nie mam zamiaru czekać i gapić się w tą maturę jak ciele w malowane wrota... więcej złego niż dobrego z tego wyjdzie. Napisałem - Oddaje. Bez żadnych wątpliwości, stresu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...