Skocz do zawartości
kuruś

Matura 2007 i 2008 (od 48 strony)

Rekomendowane odpowiedzi

matma podstawowa bez przygotowania, na kacu i po 40min wyszedlem.... 40% hehe jako jedna z 2 osob na szkole zdalem hahaha przecierz to bylo banalne... bym wiecej uciulal ale spieszylo mi sie do dziewczyny :P

w przyszlym tyg zobczymy jak z polaka i niemca :P

no i kiedy zrobia z informatyki...

Oglonie maturka prosta, a tak straszyli ze strasznie trudna itp... ale to jak zwykle jeden wielki walek.

Pozdro dla tegoreocznych maturzystow!! ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy cieszyłbym się takim wynikiem... :P

Maturka może i trudna nie była (choć język rozszerzony do łatwych nie należał), przez co daje to nieco do myślenia... co nie?

Jak dla mnie, w maju dopierniczą takimi zestawami, że oczy wam zbieleją - te były takimi dla zachęty... także lepiej nie spocząć na laurach [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z angielskiego dzisiaj dostane maturke :P Nauczycielka mówiła że tylko 1 osoba nie zdała poziomu podstawowego o.O Chcę widzieć tą osobe hehehe

Jutro z polskiego babka odda i już narzekała w poniedziałek jak to fatalnie napisaliśmy hehe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej szkole rozszerzoną historię pisało 15 osób...8 nie zdało :unsure: Ogólnie bardzo słabo to wypadło a początkowo wydawało mi się, że było dość łatwe. To przeliczanie punktów było jakieś takie dziwne...btw...ja zdałem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech...no mało :? Jak mym tak napisał maturę w maju (czy kiedy tam jest) to bym się zapadł pod ziemię. Czas mija ale obiecuję, że następnym razem będę lepiej przygotowany :) z podstawy to 45% rozszerzenie 36% :oops: Idę się odstresować i postrzelać do ludzi...oczywiście wirtualnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, ktoś mówił że języki rozszerzone trudne? ang na 94% :D z matmy, też rozszerzonej: 64% - po jakimś przygotowaniu, dokończeniu materiału (logarytmy, pochodne) wynik w zakresie 80% jest realny - wszystko w tablicach jest. najlepsze, że byłem drugi z klasy (na 30 osób które pisały), a po ocenach tego nie widać :P (na samych 3 i 4 na zmiane jadę). z polskiego, znając naszą babkę to będzie poprawiała w czwartek, żeby na wieczór na wywiadówkę zdążyć :P. ciekawe jeszcze jak z informatyką będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Historia rozszerzona-56%, mysle ze gdbym nie zrobił paru głupich błędów to bym z 10% uciułał, ale to gdybanie. Ogólnie zadowolny nie jestem, musze sie jeszcze przyłozyc do nauki bo z takim wynikiem na własciwej za wesoło imo nie bedzie. Z angola wyniki dopiero bede miał przed świętami, czyli ostatni termin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buehehehehhe biologia - 70% xD najlepszy wynik w technikum xD muehehehehehehehheh miażdżyciel ze mnie (polonistke wsysło i dalej nie wiem ile % :-/)

65 wrrr lepszy ode mnie :wink: :ploom: :plum: :plom:

70% to u mnie byla srednia w klasie :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, ktoś mówił że języki rozszerzone trudne? ang na 94% :D z matmy, też rozszerzonej: 64% - po jakimś przygotowaniu, dokończeniu materiału (logarytmy, pochodne) wynik w zakresie 80% jest realny - wszystko w tablicach jest. najlepsze, że byłem drugi z klasy (na 30 osób które pisały), a po ocenach tego nie widać :P (na samych 3 i 4 na zmiane jadę). z polskiego, znając naszą babkę to będzie poprawiała w czwartek, żeby na wieczór na wywiadówkę zdążyć :P. ciekawe jeszcze jak z informatyką będzie

U mnie narazie mam z matmy (roz) - 62% a noramlanie podobnie jade na 3 i 4 :D w klasie to był chyba 5 wynik (w szkole najlepszy koles miał 95% :D) jak dla mnie wynik dobry, myslałem ze gorzej bedzie. Tak prawde mowiac na koncowej taki mnie satysfakcjonuje.

Z reszty przedmiotów nie mam wyników, bede na drugi tydz najprawdopodobniej :~

Edytowane przez torque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cosik słabo koledzy, próbna zawsze jest łatwiejsza niż prawdziwa, ja miałem na próbnej np. z angielskiego 98% z podstawy (rozszerzonego nie pisaliśmy), a na maturze prawdziwej też 98%, ale z rozszerzonego tylko 70% z czego nie byłem zadowolony (0,5 pkt robiło kilka procent na rozszerzonej :D)

Ale spoko jest, nie przejmujcie się, ja się na maturę nic nie uczyłem, kompletnie - i zdałem wszystko na rozszerzonym poziomie, nawet polski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabierz sobie na real mature stoper i czas na [glutes maximus] sobie wydziargaj..

no sorry ale ja jak napisze to oddaje... nie mam zamiaru czekać i gapić się w tą maturę jak ciele w malowane wrota... więcej złego niż dobrego z tego wyjdzie. Napisałem - Oddaje. Bez żadnych wątpliwości, stresu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi