Skocz do zawartości
kuruś

Matura 2007 i 2008 (od 48 strony)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam gdzieś ten polski ;) Cięzko tego nie zaliczyć ;) Od wczoraj kuję geografię (która jest moim priorytetem) po 8 godzin dziennie ;) Potem 4 dni na matematyke zostanie...

Jakie macie oczekiwania dotyczące wyników?

Ja z podstawy z polaka licze an około 40-50%, z matmy rozszerzonej na 50%(najwiekszy stres) anglika i geografii rozsz. na powyżej 90%...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z polaka licze na to ze zdam :lol: fize rozsz. celuje na~80% i matme rozsz tez ze zdam ;) choc przy fizyce 80% musial bym z 30% wyciagnac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest jakis przesąd, że nie wolno? :wink:

ja wole nie ryzykować:D

ja z polaka licze na to ze zdam :lol: fize rozsz. celuje na~80% i matme rozsz tez ze zdam ;) choc przy fizyce 80% musial bym z 30% wyciagnac

arni da sie na fizie wyciągnać 50 % znając wszystkie wzory ale nie umiejąc rozw wiekszości zadań i bla bla bla:D bo ne wiem czy nie zacząć kuć fize;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec z polakiem, ide sie coś napić%% i rozerwać z dziewczyna..

Z polaka Oby zdać, choć bedzie ciężko..

Z maty rozsz spodziewam się ok 60%, a chciałbym tak z 70-80 :lol:

Z angola podst marzy mi sie 100% ale na próbnej było tylko 97..

Z ustnego angola.. hmm jak coś mi niee pójdzie i nie bede kompletnie czegoś rozumiał to byle zdać..

Z ustnego polaka byle zdać choć prezzentację mam dość dobra..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z fizyki chciałbym mieć 50% (ofc rozsz.)- i byłby to sukces :-P Chociaż się przygotowuje systematycznie od pół roku. Zróbcię sobie maturę z Maja 2005 - dla mnie najgorszy arkusz z jakim miałem doczynienia.

Edytowane przez $l@ven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z fizyki chciałbym mieć 50% (ofc rozsz.)- i byłby to sukces :-P Chociaż się przygotowuje systematycznie od pół roku. Zróbcię sobie maturę z Maja 2005 - dla mnie najgorszy arkusz z jakim miałem doczynienia.

To samo się tyczy matmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam od pol roku sie nie gole bo przed matura nie mozna wiec licze na to ze znad :D. A tak na powaznie to sadzicie ze w tym roku jakies przecieki beda ??

Twardziel :D

Ja podcinalem lekko włosy więc już po mnie ^_^

polski i angielski -> 30% i do przodu :mrgreen:

biologia chemia licze na troche więcej, ale będzie ciężko. :rolleyes:

Do matury uczyłem się łącznie może z 5 godzin i już nam dosyć. Pociesza mnie to że jutro napisze ostatnie wypracowanie w moim życiu (oby :-P ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie, Drodzy Maturzyści. Życzę powodzenia jutro i w czasie wszystkich egzaminów :)

Maturkę przechodziłem rok temu i muszę powiedzieć, że jest naprawdę iiiiziii... - na studiach to się dopiero hardcore'owa nauka zaczyna (polibuda) :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już skończyłem z nauka już wczoraj. Rano byłem na działce, a teraz wróciłem od kumpla z piwka i pizzy ;]

Będzie dobrze. Jakby co to dogrywka za rok ;]

a właśnie, u fryzjera po studniówce byłem już jakieś 3 razy ;]

Edytowane przez poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzemac lamac zasady i stawiac opor, podobnie jak to robili dzielni bohaterowie, o ktorych moglisby czytac w ciekawych lekturac, wiec rowniez sie obcialem, azeby sexi wygladac.

Powodzenia purepececiarze... mozecie podziekowac ;)

ps. podobno obowiazuje, wiec lajt ;)

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę powodzenia all, piszcie chłopaki i dziewczęta, ofkoz ja też jutro piszę. Jakoś to będzie, bądźcie wyluzowani, poprostu. Nie ma co się denerwować, napinać itp. Powolutku i spokojnie i musi jakoś pójść.

Ja też się obciąłem, włoski przefarbowałem i w ogóle :lol: ;).

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi