danrok Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Raven, ile miałeś z próbnego angielskiego? Ja go tak zmaściłem, że szok, teraz się boję iść nawet. Miałem 54%, będąc na poziomie FCE ;/ Fakt, że było beznadziejne nagłośnienie, ale i tak dobrze, że angielski nie jest tak ważny na politechnikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Mam pytanie dotyczące recenzji. Czy jeżeli podamy jakiś zmyślony film, reżysera oraz aktorów to będziemy mieć jakieś komplikacje punktowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Mam pytanie dotyczące recenzji. Czy jeżeli podamy jakiś zmyślony film, reżysera oraz aktorów to będziemy mieć jakieś komplikacje punktowe?Nie. Zresztą wątpie, aby w ogole ktos się zorientował, ze zmysliłes film;] Jednak chyba łatwiej zrecenzować rzeczywsity film, a przynajmniej tak mi sie wydaje:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 No wiesz. To wszystko zależy jaki film karzą zrecenzować. Mam nadzieje jednak że będzie jutro opowiadanie. Czyli dużo krwi i flaki, to co lubię najbardziej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Raven, ile miałeś z próbnego angielskiego? Ja go tak zmaściłem, że szok, teraz się boję iść nawet. Miałem 54%, będąc na poziomie FCE ;/ Fakt, że było beznadziejne nagłośnienie, ale i tak dobrze, że angielski nie jest tak ważny na politechnikę.Ja z próbnego rozszerzenia miałem ~70% - też jestem na poziomie FCE, podsumowując to tak średnio. Miałem mało punktów za wypracowanie... mam nadzieje, ze jutro mi lepiej pójdzie :P Ćwiczyłem sobie rozprawke i wypracowanie opisowe, któreś z tych dwóch na pewno będzie :D PS. A w piątek czeka mnie ustne rozszerzenie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Rozszerzony oral powiadasz... oj nie za dobrze mi to wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 danrok - aż wstyd się przyznawać ;p... 44%...ale spaliłem to tak masakrycznie że szkoda gadać :| mus dużo lepiej jutro wypaść... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Rozszerzony oral powiadasz... oj nie za dobrze mi to wygląda ;)Moim zdaniem znacznie łatwiejszy niż podstawa. Nie ryjesz wcześniej żadnych śmiesznych scenek na pamięć jak większość ludzi z podstawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Jedyna rzecz na ktora sie nie ucze to wlasnie inglisz rozszerzony.. ;> Jeżeli powtórzyłbym wynik z próbnej to bylbym wniebowziety ;] Yhs.. zreszta czego mozna sie uczyc dzien przed? Moze zwrotow jedynie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 A to Wam gdziekolwiek potrzebne są dobre wyniki z ustnego? Jak ja zdawałem, to NIGDZIE nie wymagali ustnego, wiec nie wiem po co się o wynik martwice - zdać i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Podobna sprawa z ustnym polakiem.. zdawanie dla siebie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Jedyna rzecz na ktora sie nie ucze to wlasnie inglisz rozszerzony.. ;> Jeżeli powtórzyłbym wynik z próbnej to bylbym wniebowziety ;] Yhs.. zreszta czego mozna sie uczyc dzien przed? Moze zwrotow jedynie.. ciii ja sie jeszcze ucze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Przydałoby sie nieco pouczyć, bo nic nie umiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 no to masz jeszcze godzine i 19 minut :lol2: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Już po podstawowym angolu. :D :D Ale wypowiem się dopiero po udostępnieniu odpowiedzi w necie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja też po :) Co mogę powiedzieć Podstawowy taki głupawy był :) Ale chyba będzie dobrze :D znaczy +80% w najgorszym przypadku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ja tez juz po :) troche posr.ne byly te teksty. za to dwa pisemka banalnie proste, zaproszenie i historyjka o znalezienu zwierzaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Nie było źle ale poszło mi gorzej niż się spodziewałem. Teraz wychodzi moje przygotowanie do matury, a raczej jego brak... Jak będą odpowiedzi gdzieś na necie niech ktoś podlinkuje... Edytowane 7 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja dkończyłem coś zaraz po 10, do 10:30 mało kto został i pisał... Pisałem podstawe i powiem że jakoś słabo mi poszło :( Ok 80-90% sie spodziewam achciałem miec ok 100 tak dla satysfakcji.. ale chyba lipton.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Ja też już po, okaże ile będzie. Z próbnego było 63%, ale w dziś trochę zmaściłem, choć jak zobaczę wyniki to się przekonam. Czekam na odpowiedzi, jakoś jeszcze ich nie widać ;P Edytowane 7 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Słuchajcie... a jak napisałem w tym liście z zaproszeniem na impreze, że organizuje prywatną impreze w przyszły weekend i że powodem jest to, że mam w niedziele urodziny to co w ogóle mi nie zaliczą tego listu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Słuchajcie... a jak napisałem w tym liście z zaproszeniem na impreze, że organizuje prywatną impreze w przyszły weekend i że powodem jest to, że mam w niedziele urodziny to co w ogóle mi nie zaliczą tego listu?Po co pisałeś kiedy, skoro w nagłówku już to było napisane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaproszenie na przyjęcia pożegnalne, a w nim: ~z jakiej okazji jest organizowane ~dlaczego wybrałeś/aś ten klub ~jaką atrakcję przygotowałeś/aś ~wskazówki, jak dostać się na miejsce imprezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaproszenie na przyjęcia pożegnalne, a w nim: ~z jakiej okazji jest organizowane ~dlaczego wybrałeś/aś ten klub ~jaką atrakcję przygotowałeś/aś ~wskazówki, jak dostać się na miejsce imprezy Wiem, że z jakiej, ale nie było napisane kiedy, a o to mi chodzi. A zresztą: chodziło o zakończenie kursu językowego, więc dlaczego powodem miałyby być urodziny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Wiem, że z jakiej, ale nie było napisane kiedy, a o to mi chodzi. A zresztą: chodziło o zakończenie kursu językowego, więc dlaczego powodem miałyby być urodziny? no ja tego nie zauważyłem;/ tak samo zapomniałem napisać o tym, że jakieś atrakcje będą.. .no chyba, że napisanie że w menu są dobre drinki i w knajpie dużo atrakcji, wystarczy na punkt 2 i 3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 no ja tego nie zauważyłem;/ tak samo zapomniałem napisać o tym, że jakieś atrakcje będą.. .no chyba, że napisanie że w menu są dobre drinki i w knajpie dużo atrakcji, wystarczy na punkt 2 i 3 ?Tak naprawdę to wszystko zależy od sprawdzających. U jednej osoby będziesz miał max., u innej możesz stracić punkt. BTW: Kiedy te wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 podobno 29 czerwca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 podobno 29 czerwca...Ale mi chodzi o wyniki z anglika. W necie powinny być lada moment. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Atrakcja na mojej imprezie miało być "drinking beer on time competition " a kumpel znalazł zwierzaczka-misia brzez "e" zamiast "a" (beer:P) - specjalnie ; ] Ile trwają rozszerzone angole? do której? Bo dopiero 2h po dają arkusze, podstawe tez pewnie.. Edytowane 7 Maja 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja nie miałem pomysłu, to napisałem, że przyjedzie znany aktor i komik - Jim Carey. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...