Gość Dawidsfuturx Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 u mnie singer from poland- krawczyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 A najlepiej w liście: "When I was going back from work, I saw in the park that a bin is shaking. I've looked into and I saw a cute and scarred dog." Itd., itp., etc. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 u mnie gra my chemical romance i eminem :unsure: i znalazłem psa który był bardzo seek ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ja napisalem o pajaku (ptasznik) :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) a jak daliscie odpowiedzi z ta opiekunka do dziecka? bo na sali gimnastycznej to masakra nic nie slychac echo kolosalne: ja dalem: przyjechala bo nie wiedziala co chce konkretnie robic w przyszlosci bo kupili jej bilet moze sie nauczyc jezyka od dzieci plusy i minusy bycia opiekunka a 5tego nie pamietam :) Znalazlem w lesie psa jak chyba 90% piszacych xD atrakcja w klubie konkurs tanca :) Edytowane 7 Maja 2007 przez wallec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 i znalazłem psa który był bardzo seek ;/ ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 a jak daliscie odpowiedzi z ta opiekunka do dziecka? bo na sali gimnastycznej to masakra nic nie slychac echo kolosalne: ja dalem: przyjechala bo nie wiedziala co chce konkretnie robic w przyszlosci bo kupili jej bilet moze sie nauczyc jezyka od dzieci plusy i minusy bycia opiekunka a 5tego nie pamietam :) Znalazlem w lesie psa jak chyba 90% piszacych xD atrakcja w klubie konkurs tanca :) Ja tak: - nie miała kasy na studia; - bo kupili jej bilet; - w 3 nie wiem, jakie były inne opcje :D ; - plusy i minusy; - ostatniego też nie pamiętam; Trza czekać na wyniki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 A jak tam ci co pisali rozszerzenie?:D Ja oczywiscie psaiłem opowiadanie, którego temat był boski... Ale kilka wątpliwosci mam co do czytania i słuchania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 no to kosa, nie zalamuj chlopaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Arkusze Angielski Porażka w moim wykonaniu, będzie tylko gdzieś z ponad 70% :cry: :cry: :cry: , a tak chciałem mieć wynik lepszy niż na próbnej (85%). ;/;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) z zamknietych 6 zle podpunktow - 1sze cwiczenie zalosnie 3 bledy :D razem 29pkt z zamknietej - 58% nie ma zle Edytowane 7 Maja 2007 przez wallec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) http://bi.gazeta.pl/im/2/4112/m4112082.pdf ;) Jeśli dobrze zapamiętałem odpowiedzi i jeśli dostane max za listy to mam 74% :P Zawsze mogłem sie gdzieś potknąć , ale w ostateczności będzie powyżej 60% Edytowane 7 Maja 2007 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 u mnie chyba wyszlo ze 31 pkt za zamknieta. nie bedzie zle, zaliczyc napewno zalicze chociaz wyniku nie bede mial takiego jak z probnej z zeszlego roku. straszne mialem naglosnienie, przytlumiony glos, ledwo cos mozna bylo uslyszec (nie no moze troche przesadzam) ale nie bylo wyraznie slychac. Poza tym wlasnie sie zastanawiam czy nie napisalem za dlugiego listu (za co odejmuja punkty podobno) ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Tragedia :( Z rozszerzonego 2pkt straciłem w zamkniętych :( na 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 OMFG, jak będzie 50% to będzie dobrze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Niech niektórzy nie dadzą się zmylić w zadaniu z Muzeami ;) Bo ja miałem tam inną kolejność odpowiedzi ;) Trza sobie poprzestawiać jeśli pamiętacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoDzU_2 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Niech to szlak, 27 pkt z podstawy anglika, nie licząc listu i zaproszenia... :/ :/ Jeśli będzie max. z listu i zaproszenia, to jedynie 86%... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Pozdrawiam cały Dubai i śnieg... :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ja z zakniej mam 29/35 + 4 za zaproszenie + z 8 za list to bede mial z 80 % :) chociaz po co mi to ? :D i tak tam gdzie sie wybieram nie biora tego pod uwage :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Pozdrawiam cały Dubai i śnieg... :<Tak to było schizowe zadanie :D ale na szczęście max pkt za nie ;) Jeszcze większa bajka była z tym 18 letnim właścicielem linii lotniczych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Z rozszerzonego 2pkt straciłem w zamkniętych :( na 32 na 32... ? ciekawy arkusz miałeś:P (chyba, że piszesz o tym 23 punktowym) ja sie zastnawiam czy uznaja mi unsatisfaction i we are run out of eggs. dissatisfaction brzmi lepiej, no... ale unsatisfaction znaczy dokladnie to samo... ;] (i z tego co widzę w necie, krąży też z "with") no a w drugim... hm, nie widze powodu by uzycie czasu present perfect bylo jedyna opcja... poza tym -5,5pkt w arkuszu ze zrozumieniem tekstu i sluchaniem (grrr!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 chyba tylko dissatisfaction jest poprawna forma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 No ja z próbnej miałem 54% z rozszerzenia. Teraz sobie policzyłem i miałem 22/32 z zamkniętych, rozprawkę napisałem ładną, podobała mi się, przeważnie dostaję za rozprawki średnie jakieś 14 pkt, więc >70% będzie. Idę na politechnikę, więc nie przywiązuje wagi do języka aż tak :) Nie powiem, żeby było trudne, ja dużo pozmieniałem przed samym wyjściem, na czym straciłem 4 pkt w zamkniętych, miałbym wtedy 26. BTW. Kolega pisał rozprawkę też. W temacie było napisane, żeby przedstawić wady i zalety tego zjawiska, jeśli kolega napisał o +- z punktu widzenia wyjeżdżającego to to będzie na temat? Sam nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) na 32... ? ciekawy arkusz miałeś:P (chyba, że piszesz o tym 23 punktowym)Chyba jednak nie bo matura jest na 50 pkt z czego 18 zabiera wypowiedź pisemna... Wako --->Nie zaliczą Ci unstatisfaction, sam tak zrobiłem i to jest źle. To znaczy co innego niż z przedrostkiem dis. Podobnie z tym present perfect...nie możesz tu uzyc innego czasu(Co innego w zyciu) Edytowane 7 Maja 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Szału nie ma niestety, jedno mam źle z części zamkniętej.. ;/ A reszte nie iwem jak ocenią, każda info jest, ale jakieś błędy pewnie są, np napisałem "eates" zamiast "eats" i takie tam.. Dobrze mi poszło.. tylko na uj mi to!? :huh: Majca żeby tak poszła.. :rolleyes: Edytowane 7 Maja 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja mam z rozsz 23/32 z zamknietych tak wiec nie jest zle - tuz po wyjsciu wydawalo mi sie ze bedzie wiele gorzej. A pisalem opowidanie, troche przekroczylem limit bo mam 275 slow i nie wiem ile pkt za to strace, a tak po za ubogim slownictwem chyba ok :) Licze na około 70% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Dla mnie też 70% to będzie może nie rewelacja, ale na brak nauki i tak słabą próbną na pewno pocieszające :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja mam 4 błędy w zamknięty więc nawet nieźle :) Jeszcze majca :] A studia idę na takie, żeby jak najmniej się uczyć ;) Zresztą czy ktoś uczy się na studiach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Chyba jednak nie bo matura jest na 50 pkt z czego 18 zabiera wypowiedź pisemna...I Arkusz - 23pkt. - pisanie + gramatyka II Arkusz - 27pkt. - czytanie + słuchanie + gramatyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) 22/32... :( Myślalem, że bedzie troche lepiej. Nie wiem jakim cudem ale skopałem pierwsze "słuchanie" -> tylko 2/5 :[ 6 i 8 - komplet punktów, a w reszcie to puntkowe braki... no i jeszcze gramatyka 2/5 :lol: + rozprawka = podobnie jak chłopaki ~ 70% Roczna przerwa prawde mówiac z angolem była (bo tylko w szkole, a u nas to taki angol jak żaden), ale najbardziej mnie ten listening no.4 boli :/ PS. o rozszerzeniu pisze jakby kto nie wiedział ;) Edytowane 7 Maja 2007 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...