Jawor_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 KAX na 1000% Cie z nim nie wpuszcza :] O ile z nauczycielami ze szkoly moze by to przeszlo to osoba z cke na to nie zezwoli :] Wyraznie jest zaznaczone ze mozna miec ze soba kalkulator prosty co oznacza ze posiada +, -, *, /, pierwiastkowanie i % ... tyle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Osoba z CKE, a ja myślałem ze nauczycielka ze szkoły obok ;) Jutro ok 8:30 się dowiem czy mnie wpuszczą czy nie dlatego biorę dwa nie zaszkodzi spróbować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Hmm ja mam tylko taki ;/ dojdzie do tego ze będę liczył w głowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ja wezmę taki. I jeszcze na wszelki wypadek prosty. Ale jak nie będę mógł używać swojego casio to odniosę potworną klęskę.... ;( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Raczej bankowo nie pozwolą na żadne wyszukane liczydła, na wszelki wypadek zaopatrzyłem się w takie "cudo". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Osoba z CKE, a ja myślałem ze nauczycielka ze szkoły obok ;) Jutro ok 8:30 się dowiem czy mnie wpuszczą czy nie dlatego biorę dwa nie zaszkodzi spróbować ;]mi nauczycielka mówiła że można spokojnie brac kalkulatorjaki sie chce bo egzaminatorzy aż tak nie są cierpcy na to ale radza zabrac 2gi na wypadek ;) btw. panowiemam podobne liczydło tylko inny model więcnie widze w nich nic nadzwyczajny bynajmniej nie rysują wykresów ;) Edytowane 13 Maja 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 witam, co byście tka na szybko radzili powtózyć jeszcze na mate? :D (podstawka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 witam, co byście tka na szybko radzili powtózyć jeszcze na mate? :D (podstawka) Nic? ;) Ja miałem sobie powtarzać i tak się zabierałem, zabierałem aż się wcale nie zabrałem i nic nie powtórzyłem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 haha, skad ja to znam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 jaki termin oddawania kalkulatorow??? mi nikt o tym nic nie mowil.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 jak oddawania kalkulatorów,? jutro sie je bierze nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 no juz rano zacznie sie matma.... zaczynam czuc lekki stresik :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 rozsz piszesz czy podstawke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 EEE tam...wyobraź sobie że ten arkusz to kolejne cpu z którego trzeba wyciągnąć jak najwięcej... ;p czy mi się wydaje czy ja jeździec bez głowy jestem?...w piątek ustny polski a ja prezentacji nie mam... :blink: ... jutro mus przysiąść... historia mnie zaczyna lekko...nie wiem sam - denerwować chyba...mam nadzieję że utrzyma podobny poziom co wos...i powinno być zdecydowanie z górki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 jaki termin oddawania kalkulatorow??? mi nikt o tym nic nie mowil.. jak oddawania kalkulatorów,? jutro sie je bierze nie? Niektórzy musieli oddać wcześniej co by komisja sprawdziła czy nie wgrali sobie zmodowanego softu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 ja mam ustny pol w poniedzialek za tydzien, pracy nie mam, 3 ksiazki do przeczytania... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 powodzenai wam chłopaki zycze na jutrzejszej matmie !! zreszta mi tez sei przyda xD a co, sobie tez walne :P mam nadzieje ze duzo na tace w kosciele dzisiaj daliscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 powodzenia wam bracia na najtrudniejszym imo przedmiocie;) ja jutro na szczęscie mam ustny z angolskiego tylko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 podstawa.... ale nie chodzenie do szkoly, kijowy nauczyciel i olanie przygotowania wyszlo ostatnio :/ jakos to bedzie, najwyzej im napisze ze liczbe Pi licze najszybciej w polsce na AMD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Powodzenia, a teraz pa bo trza sie wyspać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ryba dopisz jeszcze do ktorego miejsca po przecinku ;) @KAX_ o lol ;) ale posrane to wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Powodzenia Chłopaki :D :D Oby rozszerzona była prosta bo będę mógł walizki pakować ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrX1 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 gl hf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 do [gluteus maximus] :( trzeba bylo sie wiecej pouczyc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) czy moge liczyć na jakieś rady na ustny z angola;]? Edytowane 14 Maja 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 dalaczam sie do pytania - jutro mam ustnego angola:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Majca Podstawowy, PORAżKA!! Najlepsze, ze nie tylko ja tak myślę. U mnie nikt wcześniej nie wszyszedł. Wszyscy czekali i próbowali pisać do końca. I nastroje są mniej więcej takie: Jak będzie 30% to już jest dobrze.... Co do anglika ustnego, nie ma co się przejmować podstawa jest banalna i najważniejsze żeby się nie denerwować i dobrze się przygotować jak dostaniesz arkusz w łapę:) Polecam też sobie zapisać ważnijże zdania. Edytowane 14 Maja 2007 przez awq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) nie wiem dlaczego babka z matmy zawsze mi (i mojej klasie w poprzedniej szkole) powtarzala ze matura z matmy podst jest zawsze trudniejsza od rozszerzonej (babka uczyla matmy z zakresu rozszerzonego i wiedze miala imponujaca musze przyznac) ;] ja angola mam dopiero 18tego, pojdzie raczej bez problemu. Bardziej martwi mnie jutrzejszy polak :lol: Dopiero skonczylem zbierac do kupy tekst mojej prezentacji. Zastanawiam sie czy kuc sie go na pamiec czy po prostu czytac az do 100% przyswojenia materialu i isc na zywiol przed komisja. Strasznie nie lubie publicznych wystapien, denerwuje sie i jezyk mi sie placze, a jeszcze jak bede mial mowic z pamieci to polegne chyba ;/ masakra jednym slowem Edytowane 14 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Z wniesieniem mojego specjalistycznego liczydła nie było żadnego problemu ale nic mi po nim. Przeceniłem swoją wiedzę, myślałem, że matma to przedmiot który powinienem bez problemu zdać bez nauki... jak się okazało byłem w wielkim błędzie. Nie będę pisał, że zadanka były trudne bo były na poziome LO i powinienem być do nich przygotowany czy są trudne czy nie no ale jak ktoś nie ruszył anie jednego zadanka przed maturą to co się dziwić, że wydawały się trudne. Czas zleciał szybko jak cholera, połowy zadań nie ruszyłem, a już zostało 30 minut do końca :mur: Teraz będę miał rok na naukę matmy bo nawet jeśli jakimś cudem zdam to i tak będę musiał pewnie poprawić bo wynik nawet na poziomie 50% to jest [ciach!]o nie wynik, a co dopiero okolice 30%.... :? Edytowane 14 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 to niedobrze. panowie takie pytanie, na ustnym z polaka sie siedzi przy lawce (np. jak sie tylko mowi, bez zadnych slajdow, mapek itp) czy sterczy na srodku sali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...