danrok Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 To samo, hehee ;D Dzisiaj już nie powtarzam, starałem się nauczyć fizyki od września, jak mi się nie udało, to w jeden dzień tego nie nadrobię. Dzisiaj only relax :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 a ja robie ściągi :ph34r: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 a ja robie ściągi :ph34r: A co zabrali wam kartę wzorów ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 A co zabrali wam kartę wzorów ? ? ? Karta wzorów jest i owszem... Szkoda tylko, że jest na niej "trochę" za mało wzorów, nie ma nic z widm, czy też fotometrii... Ja do karty wzorów dopisałem te, których moim zdaniem tam brakuje - i nie mam na myśli prostych wzorów, lub takich, które można uzyskać z przekształceń (moich wzorów jest prawie tyle, co tych z CKE). Spróbuję się ich nauczyć :) P>S> Jaki kalkulator na fizykę można ze sobą wziąć? Tylko liczydło (4 funkcje) czy trochę lepszy (200 funkcji)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 A co zabrali wam kartę wzorów ? ? ?czuje sie pewniej i to dobra powtórka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 moja "jędza" zdała ustnego polaka na 80% ;) niezle, biorąc pod uwagę grypę żołądkową 2 dni przed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 czuje sie pewniej i to dobra powtórka ;) W takim razie to dobrze. Życzę powodzenia. Nie dajcie się zwariować, tak naprawdę fizyka jest 'prosta'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Kumpel wczoraj pisał prace, przeczytał ją 3 razy i ma 20 pts :P Motał sieale powiedział wszystko [; A ja pisałem kilka tyg po troche i porządnie zrobiłem, przedstawiłem polonistce, poprawiła i mam 16 :P Ale i tak jestem zadowolony.. Koniec matur! Nareszcie :D Spadam odreagowac i szukać roboty na ten rok(przez majce..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Kumpel wczoraj pisał prace, przeczytał ją 3 razy i ma 20 pts :P Motał sieale powiedział wszystko [; A ja pisałem kilka tyg po troche i porządnie zrobiłem, przedstawiłem polonistce, poprawiła i mam 16 :P Ale i tak jestem zadowolony.. Koniec matur! Nareszcie :D Spadam odreagowac i szukać roboty na ten rok(przez majce..) Mi została jeszcze fiza i 2 ustne... ale, przez matme też będę wegetował w tym roku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ostanio nie pisałem... matma (roz.) - poszło srednio, jak zawsze miało być lepiej :) 60-70% -> z czym po głębszej analizie to raczej blizej tej dolnej granicy :/ Dzisiaj ustny polak - 100% tutaj juz nie ma czego poprawiac :mrgreen: Podsumowując: mature uważam za zakończoną :D PS. Spadam sie pakowac... wieczorem już jade do Gdyni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Po historii rozszerzonej, wrażenie w miare dobre. Tematy na wypracowania nieco zbyt zawężone, jakbym miał tak 15 pkt byłbym bardzo zadowolony. Koniec gdybania, czas na polski ustny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Przeglądałem arkusze z historii i nawet przyjemne były. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Mi została jeszcze fiza i 2 ustne... ale, przez matme też będę wegetował w tym roku :PHehe, ja jak zdam bede hepi, i ide na mechanike na PK, z resztachciałem tam isć ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ja mam za soba polski ustny :D 20/20 :D czego sie zupelnie nie spodziewałem, ale komisje mialem lux, 6 osob na 10 dzisiaj zdjacych dostalo 20pkt ;) Jeszcze tylko anglik ustny w poniedzialek i na tym koniec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 wracając do tych 14 arkuszy, to byłbym naprawde szczesliwy, gdyby to były arkusze papieru :) generalnie z 14stoma konczy człowiek ktory w ktoryms momencie wdepnął w mature miedzynarodowa i obowiazkowe zdawanie 6 przedmiotow... jak ktos mlodszy mysli, to radze sie dobrze zastanowic, czy szkoda zdrowia :P wszystkim fizykom jutro powodzenia zycze :), ja na szczescie od fizyki zaczynalem, bo nie wiem czy bym tak na przyklad jako ostatnia chcial ja pisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Fiza była porostu bajeczna. Zrobiłem parę błędów rachunkowych ale wynik będzie przyzwoity :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Fiyzka w miarę, w miarę. Nie uczyłem się nic, a myślę, że przekroczę 50% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 no i po angolu, 17/20 pkt. Biorac pod uwage moje 20minutowe przygotowanie to poszlo super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Fizyka super! Hah, wszystko zrobiłem. Ogólnie bardzo łatwą zrobili maturę z fizyki, aż szok, przy trudnej matmie, chemii łatwą fizykę. Mam szczęście:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Tak jak wszyscy psioczyli na matmę tak będą wychwalać fizykę :razz: Znacznie prostsza niż kiedykolwiek była i niech żałuje ten kto nie pisał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Tak jak wszyscy psioczyli na matmę tak będą wychwalać fizykę :razz: Znacznie prostsza niż kiedykolwiek była i niech żałuje ten kto nie pisał :wink: ja pisalem, ale szalu nie zrobilem, pozatym ciezko jest sie w dobre 3-4 miesiace przygotowac do rozszerzonej fizyki, jak ledwo co podstawowa szla w szkole. Nie to zebym byl slaby z tego co bylo w szkole, ale prawie cala klasa zanizala poziom nauczania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scota Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Ja już po podliczeniu min 75%, straciłem sporo pkt przez jakieś drobne błędu w liczeniu Ale i tak jestem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 posiada ktos obraz bitwy pod grunwaldem Matejki w dobrej rozdzielczosci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 a ja teraz prezentacje robie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Witam witam:) dzis po fizyce :) prosze przedstawcie swoje wyniki przysli lekarze.. chce zobaczyc czy jest sens w ogole skladac bio - 73% chemia 72 % fizyka 68% jak myslicie ? wystarczy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 posiada ktos obraz bitwy pod grunwaldem Matejki w dobrej rozdzielczosci ? Mam 1000x426, ciężko o coś lepszego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Witam witam:) dzis po fizyce :) prosze przedstawcie swoje wyniki przysli lekarze.. chce zobaczyc czy jest sens w ogole skladac bio - 73% chemia 72 % fizyka 68% jak myslicie ? wystarczy ???? Nadrobiłeś fizyką :wink: :) Będę miał podobne wyniki, myślę, że starczy, z uwagi na to, że zwiększają ilość miejsc. Moim zdaniem, progi będą oscylować w graniach 200-205pkt (końcowe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 ??????? - na kiedy Ci trzeba ten obraz ?...wczoraj kumpel przedstawiał swoją prezentację i zdaje się miał takowy w dość fajnej rozdziałce... poszedłem wczoraj na ustny polski z nauczonym wstępem...tak mi się fajnie nawijało, że mi komisja przerwała :P... 20/20 i stwierdzam, że pisanie prezentacji było marnowaniem czasu... praktycznie wakacje...w środę angielski ustny...podstawa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 ??????? - na kiedy Ci trzeba ten obraz ?...wczoraj kumpel przedstawiał swoją prezentację i zdaje się miał takowy w dość fajnej rozdziałce... Jeśli ma większą rozdziałke niż pisałem wyżej to ja także poprosze :) . Najpóźniej na poniedziałek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Ja już po maturach także. Wczoraj już się pobawiłem z klasą :) Generalnie jest OK! Domyśla się ktoś jakie będą progi na AiR na PWr na wydziele Elektronicznym? W tamtym roku był 289, ale teraz fizyka prosta, mata trudna, więc sam nie wiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...