Koowi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ja się nauczyłem na pamięć moją prace bo jakoś nie wyobrażam sobie żebym umiał lać wodę na definicjach , analiza wierszow i obrazów to nie problem jak sie zna definicje i wie gdzie co było ;) :P :lol: Praktycznie do nauki zostało mi jeszcze zakończenie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ja uiem wstep i zakończenie na pamięc rozwiniecie bede sam jakos produkował.teraz czytam moja literature podmiotu znajomosc jej imo jest nawet wazniejsza niz piekne odspiewanie prezentacji:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Napisze sobie posta by Was wkur... ;] Ja już skończyłem matury 16 maja, angielskim ustnym. A za godzinę wyjeżdżam na działkę ze znajomymi. Wiecie maturzyści... kiełbaski, burgery, piwo ; ]]]]] Życzę szczęścia na ustnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ile kaw poszlo tej nocy juz sam nie wiem, nawet nie moglem sie zdrzemnac 2h k... :mur: Glowa mnie boli tak jak kiedys po 3 nieprzespanych nocach na Lanie. Ja nie wiem jak ja to powiem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ile kaw poszlo tej nocy juz sam nie wiem, nawet nie moglem sie zdrzemnac 2h k... :mur: Glowa mnie boli tak jak kiedys po 3 nieprzespanych nocach na Lanie. Ja nie wiem jak ja to powiem <_< solidaryzuje sie,podobnie spałem tylko 3 godz dzisiaj.IMO nie dam rady dzisiaj odreagowac matury z moja kobita ;/ poca a ja też bende miał bibe :P ale bez burgerów mało smakowe tuczące!:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ja juz mam koniec wczoraj ustny z pola, praca napisana w sobote, myślałem sobie naucze sie wmaire pcozątku i końca i bedzie ok przychodzi mój czas na wejscie, pocżatek rpacy inny, dodałem na szybko pare rzeczy, rozwinięcie w połowie pokrywało sie z tym co miałem w domu, zakończenie inne, mozna powiedziec, ze pozmyslane na miejscu i 90% dostałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Za 4h ustny angol a po jutrze polski. Nie mam zbyt duzych aspiracji, gdy wpadnie 7 i 7 bede bardzo zadowolony. Mam nadzieje ze komisja bedzie wporzo i wylosuje jakis ludzki zestaw. Wkoncu sprawdze co mi dalo kilkanascie lat nauki tego jezyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Powodzenia dla wszystkich zdających. Ja mam jutro ustny polski o 14, a wchodzę 3 od końca, czyli gdzieś po 16. A i... muszę wkońcu napisać tą pracę, ale wcześniej jeszcze skoczę do fryzjera, bo zarosłem jak dzika winorośl ;). Jakoś to będzie, jeszcze raz powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Hehehe cala prace zapomnialem, powiedzialem tylko to co w konspekcie mialem i troche polalem wody. W sumie opowiadalem jakies 7-8min i 10min mnie pytaly. Zacinalem sie masakrycznie wydukalem az 8pkt. - z polaka nie jestem orzel. No i teraz WAKACJE!!! W pt do kumpla na impreze klasowa - wszyscy beda - vodka, piwo bedzie sie lało strumieniami :D Powodzenia reszcie zdajacym!!!! I nie dziekowac!! ps. przez czas ustnych nie golilem sie wcale, zeby mi pecha nie przynioslo. A teraz zarosniety jak dzik jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) 1h 45min to go [; . Lanie wody gwarantowane ;] . Wpadłem na chwile bo sprawdzałem coś na wikipedii. Idę się uczyć ;] . PS Poca - nie zapomniałes ajpoda mam nadzieje ;) Edytowane 22 Maja 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Widze że co poniektórzy dopiero teraz kończa egzamy, ja juzod tygodnia swietuje, no i przesrane-impra za imprą, 2-3 razy w tygodniu, trzbea sie do życia studenckiego przygotowywać XD :P Ktoś wie czy świadectwo maturalne z 29czerwca trzeba łosobiście odebrac ? ;> Edytowane 22 Maja 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 hinco: to masz dobrze, ja dopiero koncze 28 ustnym z angola, a po drodze (25) ustny polak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Ktoś wie czy świadectwo maturalne z 29czerwca trzeba łosobiście odebrac ? ;>Pytalem sie o to i u mnie w szkole nie musze osobisci, moga odebrac go np rodzice ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Pytalem sie o to i u mnie w szkole nie musze osobisci, moga odebrac go np rodzice ;)mialem tez sie pytac bo mnie nie bedzie (praca za granica). czyli nie bede musial wracac :D 400zl w kieszeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Po polskim [; . Było nieco zamieszania i zaskoczenia co mi nie pomogło zbytnio. Koleś który miał być przede mną nie przyszedł i kolejka się przesunęła :| . Troche przez to spaprałem prezentację, jednak odpowiedziałem 8/8 pytań :) Wyniki o 19 lub 19:30 - każdemu inaczej podawali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Jakie pytania dostales? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 mialem tez sie pytac bo mnie nie bedzie (praca za granica). czyli nie bede musial wracac :D 400zl w kieszenino ja to samo, może kasy troche wiecej [; Ale jeszcze terminy składania papierów na uczelnie.. chyba że notariusz.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Na uczelnie tez nie trzeba osobiscie, wystarczy napisac oswiadczenie ze ktos w naszym imieniu zlozy papiery i po sprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Na uczelnie tez nie trzeba osobiscie, wystarczy napisac oswiadczenie ze ktos w naszym imieniu zlozy papiery i po sprawie ;)Na AGH tak.. a reszta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Jakie pytania dostales? ;> Dokładnie nie pamietam, jednak były związane z tym czego nie powiedziałem w prezentacji, bądz był rowinięciem tego co powiedziałem. Babki chciały mnie udupić na znajomości lektur, jednak się wykręciłem jakoś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Już po polskim wczoraj wieczorem zacząłem się uczyć, rano jeszcze chwile, a efekt 100% :shock: :lol: :lol2: , sam bym sobie tyle nie dał. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 hinco, zainteresowałbyś się :) na stronie AGH masz coś takiego: http://www.ukr.agh.edu.pl/docs/upowaznienie.pdf . reszty się domyślisz. Skoro zaoszczędziłem Ci te 600zł to wyslij mi z 200 na konto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 hinco, zainteresowałbyś się :) na stronie AGH masz coś takiego: http://www.ukr.agh.edu.pl/docs/upowaznienie.pdf . reszty się domyślisz. Skoro zaoszczędziłem Ci te 600zł to wyslij mi z 200 na konto :) Taaa tylko czy to upoważnienie jest akceptowane na innych uczelniach...? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Skończyłem pisać pracę, mam temat "Język Internetu. Przedstaw charakterystyczne jego cechy na przykładzie wypowiedzi z wybranych list dyskusyjnych". I właśnie zacząłem się poważnie obawiać ustnego polaka, czy to co podam komisji się spodoba, czy wręcz przeciwnie. Ciekaw jestem również pytań jakie dostanę, bo niby temat trudny się nie wydaje, ale komisja na pewno coś znajdzie, znając życie. Obawiam się, że będzie ciężko :|. Chyba, że mi się tylko wydaje. BTW wypisałem na brystolu akronimy, mam prezentację z emotami i wypowiedziami, powiem o akcji bykom stop i jakoś to ładnie podsumuję. Wszystko pięknie, ładnie, ale żeby to wykonać przy tym stresie, brrr makabra będzie. EDIT A jak WY mówiliście? Dosłownie wykuliście tekst i nawijaliście, czy tak od siebie, czasem improwizując? A? Edytowane 22 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) hinco, zainteresowałbyś się :) na stronie AGH masz coś takiego: http://www.ukr.agh.edu.pl/docs/upowaznienie.pdf . reszty się domyślisz. Skoro zaoszczędziłem Ci te 600zł to wyslij mi z 200 na konto :)Dżizas, to to ja wiem, wpłaciłem Ci kase, teraz czekam za zwrot z procentami ;P To jest CHYBA tylko na AGH, z reszta tam pisze że na AGH w tym świstku, a czy akceptują to inne uczelnie? Chyba nie, przynajmniej tak wynika z tematu o studiach.. A prace z polaka naumiałem sie w 3h, nie na pamieć! nie umiem tak ;] Wiedziałem poprostu co powiedzieć i o co komon ale nie uczyłem sie jak to powiedzieć, za każdym razem jak powtarzalem szło inaczej i jakś sie nie zaciąłem na egzaminie, szkoda że tylko 16 pts ;p Edytowane 22 Maja 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A jak WY mówiliście? Dosłownie wykuliście tekst i nawijaliście, czy tak od siebie, czasem improwizując? A? O każdym zagadnieniu wyznaczyłem sobie umownie takie podpunkty które muszę zawrzeć w pracy i na freestylu nawijałem na egzaminie pomijając 70% z nich :) Mój wynik 14/20 co jest 3cim wynikiem u tej komisji - posadziły 2 osoby, 6 czy 7 miało po 6/20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 80%z angola ustnego na poziomie podstawowym. A pomyslec ze bylem straszony przez mojego nauczyciela ze nie zdam. Mysle ze po czesci jest to zasluga przemilej komisji. Zreszta gdybym mial 7 bylby rownie zadowolony i dalej jestem zdania ze ten egzamin i tak nie ma sensu. Pojutrze polski...i wkoncu powrot do normalnego trybu imprezowania, ktory obowiazywal przed majem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 A jak WY mówiliście? Dosłownie wykuliście tekst i nawijaliście, czy tak od siebie, czasem improwizując? A?Ja tam nauczyłem się na pamięć, tyle że nie recytowałem tego tylko zawsze troche zmieniałem. Jak umiesz improwizować to nie ma problemu, ja nie umiem więc wolałem chociaż przejżeć prace. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Dżizas, to to ja wiem, wpłaciłem Ci kase, teraz czekam za zwrot z procentami ;P To jest CHYBA tylko na AGH, z reszta tam pisze że na AGH w tym świstku, a czy akceptują to inne uczelnie? Chyba nie, przynajmniej tak wynika z tematu o studiach.. A prace z polaka naumiałem sie w 3h, nie na pamieć! nie umiem tak ;] Wiedziałem poprostu co powiedzieć i o co komon ale nie uczyłem sie jak to powiedzieć, za każdym razem jak powtarzalem szło inaczej i jakś sie nie zaciąłem na egzaminie, szkoda że tylko 16 pts ;p Faktycznie, nie doczytałem, wybacz. Inne uczelnie to ich kwestia. W gliwicach czegoś takiego nie wymagają, na PWr też raczej nie. EDIT: Wie ktoś w końcu cokolwiek o tych wcześniejszych wynikach z matury? Niby pod koniec maja, ale ani w szkole nic nie wiedza o tym, ani na stronie OKE jaworzna także nie ma o tym słowa. Ma ktoś jakieśkolwiek informacje? Edytowane 22 Maja 2007 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ehh, ja juz zaczynam czuc lekki stresik, ustny polski mam w czwartek juz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...