Macieqqq Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Tam wcale nie krótsze te streszczenia ;). Wolę www.polskina5.pl.Na bryk.pl masz bardzo krotkie streszczenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Dowcip może i o studentach, ale dla osób, które nawet nie zaczęły się uczyć do matury sytuacja wygląda podobnie :wink: Tak więc pamiętajcie... gdy już nauka zawodzi pozostaje tylko modlitwa :) Hahahahhahaa i oby tak było ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Tak więc pamiętajcie... gdy już nauka zawodzi pozostaje tylko modlitwa Dlatego tez dziś poszedłem do kościoła :banana: Powodzenia jutro ;) Edytowane 4 Maja 2008 przez McDracullo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 połamania długopisów ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 połamania długopisów ;). Dobrze, że mi przypomniałeś - muszę się jutro jeszcze na zakupy wybrać po dwa czarne długopisy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 GL&HF http://pl.youtube.com/watch?v=RatQ1u--IxE ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Paradoksalnie najbardziej boje sie właśnie polskiego ;] Ale będzie dobrze, musi być! GL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Powodzenia wszystkim zycze,95 % jest wasze ! :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 9h zdania zycze. tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 za rok też jest okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Powodzenia wszystkim i jakby wam się noga podwinęła (tfu tfu) to doborowe towarzystwo w postaci Kaaban & KrOOliK89 & Lanc company (o ile zdamy) czeka na was w przyszłym roku :D Także nie ma co się martwić :* Edytowane 4 Maja 2008 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Najważniejsze to się nie stresować. :) Na szczęście ten problem mam już za sobą. Życzę powodzenia tegorocznym absolwentom. Edytowane 4 Maja 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Nie za rok panowie,tylko w sierpniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Lalka... ale sie ucieszylem :D Tylko to przerobilem i Wesele, reszte znalem szczatkowo. Chyba bedzie te 30% :) Temat blogow rowniez przyjemny :) Edytowane 5 Maja 2008 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Już 'po' :-) Wybrałem Lalke, bo interpretacja wierszy idzie mi jak bieganie na rękach ;-) Gratulacje należą się za wybór pierwszego tekstu - o blogach - nawet udało mi sie nie przysnąć. Źle nie było, zobaczymy jak wyniki. Jutro angol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Ech.. czytanie ze zrozumieniem - tak sobie poszlo. Niewiele z pojęć z pytań a)b)c)d) znałem ;D. Wypracowanie - również wybrałem lalkę i praktycznie streściłem fragment. Oby były to 30% bo więcej się nie spodziewam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Jestem po :razz:, tekst o blogach nie był jakoś zły, temat wybrałem lalkę, myślę że 30% będzie :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Temat brałem pierwszy... Oda do młodości i któz nam wróci... ksiazek nie czytuje wiec dugiego nie bralem. Tekst o blogach niezly... az miło czytac :) Ogolnie w porwnaniu z probna panstwowa bylo 40% łatwiej... To mowie ja... ktory ksiazek do polskiego nie kupil i nie czytal lektur ;) Wiec nie bedzie pogromu :) EDIT: Co to znaczy "sążyste" ?? Edytowane 5 Maja 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Tekst o blogach rzeczywiście przyjemny... ale pytania mi akurat nie podeszły (choć bardzo źle być nie powinno). Co do wypracowania, pisałem o lalce. Błedu rzeczowego (raczej) nie zrobiłem, więc jest dobrze ;) Edytowane 5 Maja 2008 przez davvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Jutro angol rozszerzony i tak się zastanawiam czy dzień przed to słownictwo powtarzać czy gramatykę ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 ludzie. mysle, ze to dobrze napisalem, ale w niepotrzebnym pospiechu napisalem tomasz wokulski :D duzo pkt odbieraja za taka "blahostke" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 I ja juz po, pisałem temat pierwszy, bo jak opracowywali Lalke to ja akurat spałem :P Sążnisty - duży rozmiarowo, rozwlekły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Właśnie co to było te ''sążyste'' ?, ja napisałem że interesujące ;p a drugie pytanie czy tam trzecie to kto zaznaczył hiperbola?, ja najpierw zaznaczyłem hiperbola ale potem to skreśliłem i dałem wyliczanie, bo wydawało mi się że autor tekstu w tym 11 akapicie wylicza, że w latach 80 było to i to, potem to i to .... :razz:. Edytowane 5 Maja 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Lalka, ABCD źle porobiłem dałem Gradacja - skojarzyło mi się z Orange Ekstraklasą, degradacja w dół, no to gradacja do góry :D popularnonaukowy - a bo ja wiem, bo były zapozyczenia z obcego języka Eufenizm - bo tak w losowaniu mi długopis pokazał :D i sążyste dałem pikantne :P czyli też źle, ale reszta chyba ok. @dzej - moja baba od polskiego niby wali za takie coś 0 za całe wypr. ale później i tak weryfikator każe sprawdzić prace normalnie. Edytowane 5 Maja 2008 przez Dudek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Ja napisalem ze opszernie ;P Ocywiscie temat 1 bo lubie Tetmajera ;) lalka IMHO to najgorsza ksiazka jaka mogla zostac wydana w literaturze polskiej :P Jutro ang rozszerzony. Probny poszedl mi w 30-40 minut i mialem 68% wiec nie bedzie tak zle raczej :) Oczywiscie jesli w listetningu nie dadza jakiegos nowo-zelandczyka albo szkota bo to bedzie masakra. Pisal ktos dzisiaj rozszerzony polski? Edytowane 5 Maja 2008 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) tekst o blogach całkiem przyjemny, fajnie sie czytało ale kurr pytania do niego to yh .. ale coś tam naskrobałem.. Wypracowanie również Lalka ale co z tego będzie to nie mam zielonego pojęcia .. kto miał 3zad :D i przypomni treść jak i odpowiedz :] ? btw ja zaznaczylem hiperbola xD nie wiedząc kompletnie co oznaczają te określenia tam.. wiec to losowanie w moich oczach było i padło właśnie na tą ;] ... pewnie źle Edytowane 5 Maja 2008 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Szela uczysz się coś na angola? Jakaś gramatyka albo słówka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Chwała wam, że mieliście Lalkę, zdający za rok nie będą musieli się z tym użerać :gitarzysta2: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Lepsza Lalka niż jakieś Ferdydurke czy Nad Niemnem ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Chwała wam, że mieliście Lalkę, zdający za rok nie będą musieli się z tym użerać :gitarzysta2: B-)Zawsze jakiś plus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...