eQ. Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Ja już po wszystkim, na szczęście :D Ustny anglik 20/20, rozpoczęły się bakacje!! :banana: :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 we środe mam angielski a 28 mature z polskiego... ten polski to jest popier.d.o.l.o.n.y ;//// Już sie boje. Do jutra musze konspekt oddać - wieczorem chyba zaczne go pisać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Polski oral 18/20. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 6/20 oral PL hahah matko to była tragedia, alllleee jak na kilka godzin czytania i rozkminania to wynik zadowalający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 wakacje. polak 15/20 czyli o 8 wiecej niz chcialem ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 @victor89 zluzuj, ja nie miałem pracy napisanej(przez co jej nie mogę sprzedać kurcze ;/ ) poszedłem na spontanie po przeczytaniu książek o których mówiłem i po pooglądaniu filmów i co? i 20/20 , trzeba iść na luzie, dostać słowotoku i nawijać, panienki się zestresowały i mimo tego, że miały bardzo ładne, długie prace podostawały po 15pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 dokladnie. najwazniejsza jest nawijka. ja mialem prezentacje, ale jej nie umialem. mowilem calkiem co innego i dostalem 19/20 :D. Byloby 20, ale nie mialem zadnych fragmentow filmow. Temat mialem o adaptacjach filmowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 100% z polaka :P Idę się niemca pouczyc bo jutro mam ;) a nie zaczałem jeszcze powtórki :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Z polskiego 15/20 - lepiej niż zajebiś*ie ;]. Można oficjalnie zacząć wakacje ;D. Edytowane 21 Maja 2008 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Orale skończone. Niemiecki zaliczony. Nareszcie spokój... teraz tylko czekać do 30 czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 16/20 polak oral, w poniedziałek angol ;) Ale bakacje rozpoczynam jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 No to widze że roxuje rulezem 20/20 z polaka oralnego. Stresowałem się nieźle ale doszedlem do wniosku ze niepotrzebnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Mi dowaliła pytanie (temat: Dokonaj analizy języka reklamy, i na jego podstawie opisz świat jaki one kreują) : "Czy znasz jakieś reklamy z wykorzystanym motywem z literatury" Powiedziałem, że wódka - Pan Tadeusz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 @nappy: IMHO dobry wybrałeś przykład ;) jeszcze ostatecznie "Soplica" by była("Wtk soplica") ;) Ja jak pisałem. Polski 17/20(uwazalem sie za nie-humaniste) a angielski 16/20 (od razu mowie - trzeba MEGA zrąbać styl mówienia/język, żeby miec 16). jednym słowem - WAKACJE mam :) Powodzenia tym, którzy jeszcze nie mają wakacji... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 blee ja 27 i polak i angol... nie chce mi sie uczyc tego polaka.. sam pisalem prace ale jakos sie zmobilizowac nie moge.. chodza mi po glowie zeby sprobowac zaimprowizowac:PP jakos by to wyszlo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 blee ja 27 i polak i angol... nie chce mi sie uczyc tego polaka.. sam pisalem prace ale jakos sie zmobilizowac nie moge.. chodza mi po glowie zeby sprobowac zaimprowizowac:PP jakos by to wyszlo.. Ty, ale 27 jest ogólnopolski strajk nauczycieli i nie przychodzą do pracy, wiec jak chcesz napisać? :D U nas w szkole już w piątek ogłosili, że nie ma lekcji w ten dzień... Ty nie chodzisz do szkoły to nie wiesz, może zapytaj kogoś młodszego tam od siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ja też mam 27 i moja ustna będzie, nauczyciele na lekcje nie przyjdą ale ustne w ten dzień będą ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) ja mialem jednak dzisiaj polak ustny bo byla zmiana listy. lajtowo zacinek specjalnie nie mialem.. a uczylem sie 1,5 dnia tyle ze prace sam pisalem ale luzik :) wyniki za jakas godzine:) edit: 18/20 lux :D teraz tylko sprzedac prace trzeba i miec z glowy:D jutro angol okolo 20 trzeba celowac ;) Edytowane 26 Maja 2008 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 angol oral 18/20, wakacje zaczęte juz kupe czasu temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 (edytowane) Ej, jak wygląda ustny angielski (podstawa)? ;p Mam sobie wziąć jakąś kartkę i długopis czy dadzą? Edytowane 26 Maja 2008 przez Carkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Długopis miałem swój, kartki dawali. Dostajesz obrazek (na drugiej stronie masz zadania - dialogi) i masz 5 min na przygotowanie tego. Możesz ale nie musisz, ja zrobiłem ale i tak tego nie używałem. Po wszystkim egzaminator zabiera obie kartki. 19/20 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 A ja idiota podczas czasu na przygotowanie zapomnialem obrocic. Obrocilem dopiero przy rozmowkach i oczy jak 5 zl O_o ale jakos przeszlo i 15 pkt bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ja dziś o 13 15 mam angola ust :razz:, stresssssssssssssss :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Trzymać kciuki bo ja o 12:50 mam ustny polski :D a po tym już WAKACJE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Angol ustny: 12/20 = 60% :D , WAKACJEEEEEE :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 oralny angol 18/20 szacujac bilans wyszly calkiem niezle matury.. polak oby powyzej 30% angol podst ok90% biologia roz 60-70% chemia roz ok 95% oralne oba po 90% ja czuje sie zadowolony:D:D WAKACJE - czas sie zająć niszczeniem wątroby:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ustny polski na 100% ;) no to wakacje... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 No i już po wszystkim. Wakacje. Angielski 20/20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 I jak tam samopoczucie przed jutrem? Też się tak stresujecie? Bo ja mam wiekszy stres niż 4 maja przed polskim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 To samo tutaj... cholera, za dużo szumu z tym polakiem było. Jeśli nasz rodzimy język będzie powyżej tych 30% to super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...