Gość MaRuH Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) ZDAŁEMMM!!!!!!!!! :lol2: , nigdy bym się nie spodziewał, w szkole byłem słabym uczniem bo się uczyć mi nie chciało ale maturę zdałem :razz:. A wyniki to masakra! polski podst - 50% hahaha, szczerze to myślałem że polski obleje na bank ale się udało i to jeszcze z takim wynikiem! angielski podst - tu spodziewałem się że zdam na 40% a jest 49% :) geografia podst - 48% :) Takich wyników się nie spodziewałem, a z polaka to już w ogóle. :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: Edytowane 30 Czerwca 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 No cóż, nie jest źle, ale matma to porażka. Na szczęście jej nie potrzebuje, dlatego wynik pozwole sobie przemilczeć... a przedmioty obowiązkowe są takie: ustne polski 90% angielski (podst.) 95% pisemne polski 61% (hahaha udało sie ^^) historia (podst.) 68% angielski (podst.) 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 a mi się zachciało poprawiać w tym roku... historia rozszerzona - 56% :lol: - biorąc pod uwagę fakt, że w wypracowaniu może 2 razy wspomniałem o Węgrach jest ok ;) polski rozszerzony - 80% :D...może być ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Tak od czasu mojej matury ( naście lat temu ) co roku przyglądam się maturze z matematyki i fizyki ( ot takie zainteresowanie ) i niestety poziom z roku na rok coraz bardziej się obniża. Zdziwiony jestem także liczbą punktów, które zaliczają ( powinno być 50% +1 ). Generalnie matura obecnie jest nie jasna ( polski ) i banalnie prosta ( matematyka i fizyka ). innych przedmiotów nie przeglądam. Prowadziłem ćwiczenia z fizyki na I roku studiów i niestety, ludzie po nowej maturze nie nadają się absolutnie na studia. 99% nawet nie wie co to całka ( potrzebne już na 1 wykładzie z fizyki ) Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Skibi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Uff, zdane. Najbardziej się bałem polaka a nie było tak źle :D (all podst, byle zdać) Orale: Polak: 80% Angol: 95% Pisemne: Polak: 61% ( ;o ) Angol: 96% ( !! I nie będzie rozmowy kwalifikacyjnej w UK na studiach :D) Geo: 62% ( ok, bo coś trzeba było dodatkowo :P) ogólnie, zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tak od czasu mojej matury ( naście lat temu ) co roku przyglądam się maturze z matematyki i fizyki ( ot takie zainteresowanie ) i niestety poziom z roku na rok coraz bardziej się obniża. Zdziwiony jestem także liczbą punktów, które zaliczają ( powinno być 50% +1 ). Generalnie matura obecnie jest nie jasna ( polski ) i banalnie prosta ( matematyka i fizyka ). innych przedmiotów nie przeglądam. http://wiadomosci.onet.pl/1779487,11,item.html :lol: ... aż 21% oblało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Też już po :rolleyes: Wyniki mniej więcej takie jakie wychodziły mi po sprawdzeniu odpowiedzi (z wyjątkiem polaka, to była loteria). Polski (podst.) 50% Angielski (podst.) 84% Matma (rozsz.) 76% Fizyka (rozsz.) 63% (tu trochę wiecej niż się spodziewałem ;) ) Edytowane 30 Czerwca 2008 przez davvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mnie trochę wyniki zdziwiły, ale pozytywnie :) Polski(PP) - 80% Angielski(PR) - 91%(to akurat mnie nie zdziwiło) Matematyka(PR) - 78% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Polak (pp) 63% Angol (pp) 70% Chemia (pr) 40% ;D jednak olewanie szkoly przez 3 lata to nie byl zbyt dobry pomysl ale wazne ze zdane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Polski (pp) 73%, matematyka (pr) 96%, angielski (pr) 100%, fizyka (pr) 92% :) Witaj polibudo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Polski (pp) 73%, matematyka (pr) 96%, angielski (pr) 100%, fizyka (pr) 92% :) Witaj polibudo :D kozak ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Też się pochwale, a co! Tym bardziej, że myślałem, że będzie o wiele gorzej. Bio PR 82% Chem PR 82% Fiz PR 53% A to niżej się nie liczy, ale też napisze: Pol PP 61% Ang PP 94% Ustne po 100% ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Polski 71% Angielski 85% Matematyka 34% (wszystko poziom podstawowy) 21% nie zdalo matury, a w mojej szkole jedynie 2 osoby :] Edytowane 30 Czerwca 2008 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Polski (pp) 73%, matematyka (pr) 96%, angielski (pr) 100%, fizyka (pr) 92% :) Witaj polibudo :D Na którą polibudę się wybierasz? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 hmm to i ja sie pochwale.. ustne: -angol: 90% -polak: 90% pisemne: -Polak PP: 60% -Angol PP: 92% -Chemia PR: 95% -Biola PR: 58% Liczylem na wiecej z bioli.. no nic jakos jest trzeba bedzie probowac na weterynarie do olsztyna.. moze sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Hm zawaliłem matmę :(. Ale nie jest tragicznie. Marzenie moje: Infa na WIEIK na Polibudzie w Krk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Na którą polibudę się wybierasz? ;)Warszawską, najbliżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Sid ile miales z matmy? Bo w zeszlym roku trzeba bylo miec ok. 62%, zeby dostac sie w 1 rekrutacji na Infe na Inzynierii Elektrycznej i Komputerowej. Prog na Infe na wydziale Fizyki, Matematyki i Informatyk i Stosowanej byl ok. 72%, a potem spadlo do 65%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek.r Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 nappy gdzie sie na studia w UK wybierasz? ja niby mature w tamtym roku zdawalem, ale na studia ide dopiero teraz. University of Westminster - Computer Network security Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Bucks New University albo University of the Arts London, ale to też dopiero za rok :) Narazie trzeba pouciekać przed panami w moro i przygotować portfolio + pare kursów (photoshop/flash). Jakaś praca też by się przydała :) Kierunek: Web Design / Arts & Media Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Sid ile miales z matmy? Bo w zeszlym roku trzeba bylo miec ok. 62%, zeby dostac sie w 1 rekrutacji na Infe na Inzynierii Elektrycznej i Komputerowej. Prog na Infe na wydziale Fizyki, Matematyki i Informatyk i Stosowanej byl ok. 72%, a potem spadlo do 65%. No, te progi to ja na pamięć znam. Dodam że na Wydział Mechaniczny 40% było ;) Mam 70% z matmy więc jakaś szansa jest - w zależności o ile wyższe progi będą w tym roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 To przy zeszłorocznych progach na WIEIK powinieneś się dostać bez problemu, a jeżeli progi podskoczą to w 2 rekrutacji na pewno się dostaniesz ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 nie wiecie moze, czy jak sie nie zdalo matury to mozna isc na studia? nie chodzi tutuaj o dodatkowy przedmiot, tylko obwiazkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Nie mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 można było z maturą Giertycha :rolleyes: choć słyszałem że na szczególnych warunkach niektóre "uczelnie" przyjmowały ludzi bez matury którą musiały zaliczyć w kolejnym roku bo inaczej coś tam... [; w ogóle gadam jak potłuczony [; wg mnie jest to bez sensu i głupie, już lepiej niech ta osoba skupi się na przygotowaniu do poprawy tym bardziej że teraz może poprawiać w sierpniu ( jeden egzamin ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 no ok. poprawi w sierpniu i co wtedy. mozna sie wtedy po tej poprawce zalapac na jakies studia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 a czemu nie? uczelnie prowadzą rekrutację do końca października Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 co trzeba zrobic, zeby w przyszlym roku w maju poczuc emocje na nowo? ;] chodzi mi o poprawienie wynikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 co trzeba zrobic, zeby w przyszlym roku w maju poczuc emocje na nowo? ;] chodzi mi o poprawienie wynikow Zapewne zgłosić się za wczasu do okręgowej komisji egzaminacyjnej :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 wydaje mi sie, ze trzeba zlozyc deklaracje w szkole, ktora sie skonczylo do konca wrzesnia (tak jak maturzysci beda skladali, tylko ze Ty zaznaczysz ze poprawiasz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...