Drainer Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 ogolnie rozszerzony anglik nie byl taki trudny jak teraz patrze na odpowiedzi... w sumie na probnej tez mi sie wydawalo ze bylo latwe a 65% mialem... a tu pewnie podobnie bedzie bo bez wypracowania mam 25,5 pkt :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) grrr jestem rozczarowany swoimi odpowiedziami :angry: >70% moze bedzie..... 26/35 za zadania zamkniete :[ wylosowalem najgorsze miejsce z mozliwych.... ostatni rzad!! na hali u nas slyszalem ledwie polowe tekstu, reszta to wielkie dudnienie. Edytowane 7 Maja 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 U nas było dużo prób, equalizer nauczyciele ustawiali, kolumny na stojakach, naprawdę pro robota:) Rodzice wcześniej pisali petycje, żeby listeningi były w salach, bo sala gimnastyczna jest ogromna i był pogłos, ale nie było źle. Jak dla mnie trochę za głośno - siedziałem 2 stoliki od ogromnej kolumny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) mi sie wszystko @$_*))*& siedziałem przy samej kolumnie niech bedzie te 30% i lajcior od pt zaczyna sie horror kolejno biola chemia fiza :mur:o ustnych nie mówie nawet bo to spacerek B-) Edytowane 7 Maja 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) W porównaniu do próbnej (~90%) to będzie lipa imho. Słuchanie na sali gimnastycznej z 200 innymi osobami, troche pokrecone teksty... ok 70% bedzie myślę. PS kilkanaście minut temu dopiero wróciłem z matury :P Edytowane 7 Maja 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Przedemna tez jeszcze najgorsze :) biola 11 pozniej chemia 16 fizyka 18 20 jade po komputer :D mmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ja jestem bardzo zadowolony, z roszerzenia angielskiego mam ~95%, tylko niestety angielski na nic mi sie nie przyda gdyz na PW na informie biora tylko matme i fizyke :) Wiec dni sadu ostatecznego jeszcze przede mna ale jestem dobrej mysli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Przedemna tez jeszcze najgorsze :) biola 11 pozniej chemia 16 fizyka 18 20 jade po komputer :D mmmmmmmmmmmmmmmmmm styknij sie ze mna kiedyś na gg wymienimy sie spostrzeżeniami czy czymś tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Podstawa angola byla taka sobie. Ciezko nie bylo ale tez i bez rewelki. Z tego co pamietam z samych zamknietych mam moj kochany jezyk obcy zaliczony + liscik i mam nadzieje ze 80% bedzie, czyli lajcik. Zyjemy dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Tak z ciekawości, pisze jutro ktoś z histori sztuki tak jak moja Pani? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 styknij sie ze mna kiedyś na gg wymienimy sie spostrzeżeniami czy czymś tam :D No to jest juz nas 3 :) (rozumiem, że zdajecie na lekarski? :) ) Jak się siłowo czujecie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Jutro ale WOS ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 chemia i biola spoxik ale fizyka lipka dopiero zaczynam sie jej uczyć po chemii tzn 16 mysle ze na 50% ja wyciagne i składam chybana stoma bo ponoc nie mozna łączyć stomy i lek na jednej uczelni :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) chemia i biola spoxik ale fizyka lipka dopiero zaczynam sie jej uczyć po chemii tzn 16 mysle ze na 50% ja wyciagne i składam chybana stoma bo ponoc nie mozna łączyć stomy i lek na jednej uczelni :? Z tego co Ja się orientuje, można łączyć - ale można składać natomiast tylko na 2 uczelnie (uczelnie nie honorują odpisów notarialnych). Edytowane 7 Maja 2007 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Jutro ale WOS ;>Jutro rano jest WOS a od 14 Historia Sztuki ;> Wiec ? ; ] Moja Pani nie przerobiła syćkiego i nie zdązy, z 600stron ksiazek zostało jej na jutroo 100 a uczy sie od 2 tygodni :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Heh, ja już po ustnych całkiem. Dzisiaj poszedł angielski :) Zostało mi to co najważniejsze - matematyka i fizyka. Wybiera się ktoś z obecnych na PWr na Automatykę i Robotykę? Jak przygotowania z fizyki idą? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ja jak dobrze pojdzie na automatyke i robotyke ale na PK lub AGH. Fizyki nie zdaje bo nie potrzebuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Widziałem te progi na AGH. Laska mając 9xxpkt/1000 siedziała na rezerwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Tak jest na infe. Na automatyke sa znacznie nizsze, nawet od 6XX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Po wosie... w zasadzie patrząc na to przez pryzmat tego, że się nie uczyłem...chyba dobrze... za dużo punktów zdecydowanie w 1szej części straciłem...czytanie+rozprawka chyba ok... w sumie i tak mi się to liczy teraz tylko jakbym na jakieś prawo miał iść...a się nie wybieram więc nie ma się czym przejmować... zasiadam do historii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Druga sprawa: Macie moze jakas stronke [czy tez mozecie zrobic zdjecie (itp. itd.)] ze wzorami przydatnymi na matme a których nie ma w tablicach maturalnych? Sam siebie cytuje ;p Zostało mi matma wiec nie narzekałbym gdyby ktoś sie zainteresował moim pytaniem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Generalnie to chbya wszystkie wzory są, mam strasznego stresa rpzed matmą ;/ Byle zaliczyć... Na studia przyz ałożeniu 95% z anglika matmy potrzebuje koło 40-50%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Otoż nie.. ;] Przykładowo wzory na ilość przekątnych w wielokątach, na same przekątne itp. itd. Dlatego tez poszukuje takich ktore warto zapamietac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Otoż nie.. ;] Przykładowo wzory na ilość przekątnych w wielokątach, na same przekątne itp. itd. Dlatego tez poszukuje takich ktore warto zapamietac.. dodatkowe wzory vieta, okrag opisany i wpisany w trojkat.... jak sobie cos przypomne to napisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Po wosie... w zasadzie patrząc na to przez pryzmat tego, że się nie uczyłem...chyba dobrze... za dużo punktów zdecydowanie w 1szej części straciłem...czytanie+rozprawka chyba ok... w sumie i tak mi się to liczy teraz tylko jakbym na jakieś prawo miał iść...a się nie wybieram więc nie ma się czym przejmować... zasiadam do historii... Podobne wrażenia, jakby nie była częśc I wymagała wiedzy której ja niestety nie posiadam, moze ze 4-5 punktów urwe. Reszta rozszerzonej za to całkiem ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 zasiadam do historii... Ja również, bo z próbnego miałem 28% ofkoz rozszerzony . Trzeba dać radę teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 No chyba trzeba sie powoli zabierac do gegry. Pocwiczyc przeliczanie czasow (strefy czasowe), skale map i inne [ciach!]ly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 No chyba trzeba sie powoli zabierac do gegry. Pocwiczyc przeliczanie czasow (strefy czasowe), skale map i inne [ciach!]ly :)Doskonale Cię rozumiem, ale akurat z tym nie mam problemów :) Gorzej np. z analizą statygraficzną... ;/ a to wkońcu podstawowy czynnik róznicujący na rozszerzonej... No ale jak się uda to powinno być >90% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 no wiesz, to nie jest trudne ale praktyka jest pomocna, nie traci sie wtedy czasu na egzaminie zastanawiajac sie czy dobrze to policzyles. Zrobienie kilkunastu przykladow przed egzaminem pozwoli dojsc do jakiejs wprawy. A ja ostatnio to (przeliczanie czasu i skali) robilem z jakies 1,5 roku temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 No pewnie :) ale trzeba się też skupić na trudniejszych aspektach egzaminu imo, tym bardziej, że można go skończyć właściwie po połowie czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...