sawyer188 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Tak jak pisał und3r na prywatne bez problemu. Na dzienne państwowe bym nie liczył bo już dawno zapowiedziały, że z Giertychowską nie będą przyjmować...jest cień szansy na niektóre kierunki na polibudach,strasznie słabe frekwencje maja polibudy cos z tąd moja opinia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 CZEMU sie nie chwalicie biologia ? Ja przeliczylem i tak: 45 min max 50 wiec jestem zadowolony bo uczylem sie wczoraj :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 CZEMU sie nie chwalicie biologia ? Ja przeliczylem i tak: 45 min max 50 wiec jestem zadowolony bo uczylem sie wczoraj :P pozdro mowisz o % czy pkt.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Dan... Ty to jestes... :mrgreen: Ja dzisiaj byłem na poszerzonym oralu... poszło mi srednio, jakos nie potrzebnie sie zdenerwowalem i troche głupot naopowiadałem :D Ale 80% angol rozszerzony oral - szału nie ma, ale zle nie jest :) W poniedziałek najważniejsze - matma... też poszerzona :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Oczywiscie ze pukntow :P jak bym mial tyle procent nie nazekalbym aczkolwiek nie bylbym szczesliwy A Swiderka widzialem Ach ta piekna, olsniewajaca biel koszuli :D Gratki rozszerzony ang to juz cos :P Ale 2 dziewczyny i taki down z 3G mieli po 100 :P chociaz wole miec te 70 % i wygladac w miare normalnie a nie 100 i nosic dupe na szyi :D :D Najbardziej boje sie fizyki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 chociaz wole miec te 70 % i wygladac w miare normalnie a nie 100 i nosic dupe na szyi :D :D Dan - zniszczyłeś mnie teraz :lol2: :lol2: Ale co prawda to prawda :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Oczywiscie ze pukntow :P jak bym mial tyle procent nie nazekalbym aczkolwiek nie bylbym szczesliwy A Swiderka widzialem Ach ta piekna, olsniewajaca biel koszuli :D Gratki rozszerzony ang to juz cos :P Ale 2 dziewczyny i taki down z 3G mieli po 100 :P chociaz wole miec te 70 % i wygladac w miare normalnie a nie 100 i nosic dupe na szyi :D :D Najbardziej boje sie fizyki :( zachowaj dla siebie takie pozerstwo nie wiem jak innych ale mnie to nie podnieca :D dzisiaj sie biore za fize jak ten czas leci yhhh;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 potrzebuje ksiazki "poezja Polski walczacej" a z niej "Kolysanka podziemna" jakis skan, fotografia co kolwiek, chociaz o czym to jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jeśli chodzi Ci o to, że mogą spytać o bibliografię, to nie martwiłbym się. Miałem tam książki, których nigdy na oczy nie zobaczę. Generalnie to zasada, że o to nie pytają, najwyżej się uśmiechnie jak zobaczy co tam popisałeś :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 No nie do konca tak jest ... Ja np. dostalem pytanie jakich informacji dowiedzialem sie z ksiazki "blablabla" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ma ktoś jakiś serwis z arkuszami do rozwiązania innymi niż te które były w poprzednich latach na egzaminie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 na stronce gazety wyborczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Hmmm chbya mam problemy ze wzrokiem bo tam są same z poprzednich lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 oni zamieszczali co pare dni własne ale nie wiem czy je archiwizują muszisz poszperac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ok thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Pochwale sie bo musze: prezentacja z języka polskiego - 18/20 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 o co pytali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Która ksiazka była mi najbardzije pomocna przy realizacji tematu? Krótko opowiedziec co w niej bylo. Dlaczego wybrałem akurat ten temat? Miałem jeszcze wiecej powiedziec o pozytywnych i negatywnych skutkach zapozyczenia w szczególnosci o anglicyzmach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Macie moze jakas stronke [czy tez mozecie zrobic zdjecie (itp. itd.)] ze wzorami przydatnymi na matme a których nie ma w tablicach maturalnych? To tym razem ja zacytuje ;) Znalazłeś już te wzory albo może ktoś inny znalazł? Trzeba by sie powoli za naukę zabierać ;] Edit: Trochę późno ale może komuś się jeszcze przydadzą http://mcichon.webd.pl/doc/wzory_matematyczne.pdf Edytowane 13 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARUDee Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 A jutro matematyka .... masakra x100 Damy radę ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 a pojutrze mam ustny polski :D to powodzenia na matmie (pozdrawiam pania G. ;/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 To tym razem ja zacytuje ;) Znalazłeś już te wzory albo może ktoś inny znalazł? Trzeba by sie powoli za naukę zabierać ;] Edit: Trochę późno ale może komuś się jeszcze przydadzą http://mcichon.webd.pl/doc/wzory_matematyczne.pdf O dzięki ;] Jakby ktos jeszcze miał cos to wrzucajcie z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 O dzięki ;] Jakby ktos jeszcze miał cos to wrzucajcie z góry dzięki A co tu jeszcze potrzebne? Tych wystarczy się nauczyć, reszta jest w tablicach ;] No i jeszcze kalkulator by sie przydał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 A co tu jeszcze potrzebne? Tych wystarczy się nauczyć, reszta jest w tablicach ;] No i jeszcze kalkulator by sie przydał :D No tak, ale z róznych źródeł, zawsze może się coś trafić ciekawego, przydatnego. Np zaznaczanie kątów dwuściennych, krawędzie skośne w graniastoslupach itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Panowie, właśnie jak to z tymi kalkulatorami jest wreszcie? Można wnosić tylko proste modele z + - : * czy coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Panowie, właśnie jak to z tymi kalkulatorami jest wreszcie? Można wnosić tylko proste modele z + - : * czy coś lepszego? Ja biorę takie coś... ... i na wszelki wypadek gdyby komisja się czepiała zwykły ;] Edytowane 13 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 U nas by taki nie przeszedł, to raz, a dwa, kalkulatory oddawaliśmy do piątku, nie można jutro nic donieść. Czemu u Was jest inaczej? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Lol, kalkulator ma być prosty! Przynajmniej tak pisze na CKE, a ten podany wyżej sam mam, ale tylko na lekcje. Mieliśmy termin na oddanie alkulatorów do 2 kwietnia! Nie wiem jak to jest, wszędzie co innego, jak Cie z taki KAX wpuszczą to to bedzie śmiesznie.. :P Nawet na starą by Cie nie wpuścili z tkaim bo ma statystyke w sobie, tak gwoli ściskości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) To u was było trzeba oddać kalkulatory do piątku? :blink: Edit: Kalkulator nie może rysować wykresów i liczyć ich funkcji. Jeśli mam zapisane działanie do statystyki to bez problemu mogę skorzystać z kalkulatora bo jest szybciej o ile ktoś umie się nim posługiwać ;] Edytowane 13 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ja biorę takie coś...Ty weź może lapka, a nuz też wejdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...