mechl!k Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Niektorzy maja jutro i sa tfardzi.. ;] Mieccy dopiero beda jak bedzie oglaszanie wynikow [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Z angola powiem tak , byłem jako ostatni w kolejce odpowiadałem na pytania po jednym zdaniu ale rzeczowo. Koleś cały czas tylko pytał się czy już? Już? To wszystko ? Peszyło mnie to w cholere i do tego przy kazdej mojej odpowiedzi jakieś dziwne minki robił ... czytają wyniki 90% ja gały niesamowite podchodze i sie pytam o co chodziło z tym kiwaniem głowy ciągle a szanowna komisja - pokerowa zagrywka :> Z polaka natomiast 70% otrzymałem wynik, stresik lekki miałem ale bez wiekszych problemów a wynik mizerny bo pytaniami mnie lekko zagieli. Ogólnie zadowolony z ustnych jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 zdawal ktos wczoraj informatyke ? ja zdawalem, obawialem sie tego jak cholera ale udalo sie :) bedzie 40-50% zadania dali takie ze poprostu szok... nawet excel byl przegiety... chyba najtrudniejsza jak do tej pory bo wszystkie inne to byly wzglednie proste. wlasnie sie szykuje na ustny polski "jak na przestrzeni wiekow funkcjonuje etos rycerza" wczoraj dopiero zaczalem czytac i nocke zarwalem ale mam nadzieje ze bedzie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Na AGH tak.. a reszta?Na PK czy AE tak samo ;) innymi uczelniami sie nie interesowałem ale pewnie podobnie. Wie ktoś w końcu cokolwiek o tych wcześniejszych wynikach z matury? Niby pod koniec maja, ale ani w szkole nic nie wiedza o tym, ani na stronie OKE jaworzna także nie ma o tym słowa. Ma ktoś jakieśkolwiek informacje?U mnie OBIEG dzisiaj od rana nie dziala, i jedynym wynikiem jaki tam mam to z ustengo polaka :D moze dzisiaj sie cos pojawi, bo jest nieczynne do wieczora i "moze" jakies wyniki umieszczaja.... Edytowane 23 Maja 2007 przez torque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Na PK czy AE tak samo ;) innymi uczelniami sie nie interesowałem ale pewnie podobnie.Czy to jakoś potwierdziłeś na uczelni? dzwoniłes czy coś? Bo mi jakoś nie odpisują :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 No to już wakacje. Angol dziś zdany na marne 13 pkt. A w piątek do Holandii :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 75 % z ustnego polskiego :lol: Normalnie w połowie prezentacji ogarnęła mnie pustka i nie wiedziałem w ogóle co mam mówić :lol: Ale jestem zadowolony z tego wyniku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Huraaaa! Zdałem, nawet się nie spodziewałem, że zdobędę uwagaaa 90%. ale temat miałem lajtowy - "Język Internetu. Przedstaw charakterystyczne jego cechy na przykładzie wypowiedzi z wybranych list dyskusyjnych". Poprostu mega spontan, wszedłem i improwizowałem, pracę napisałem wczoraj na 1,5 strony, ze 3 razy ją przeczytałem. Pozdro all, idę teraz coś strzelić ;). EDIT BTW mówcie do mnie mistrz improwizacji, tak troszkę zapiłem dziś [; Edytowane 23 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Ja zdawałem informę (nawet nie wiem dlaczego, bo mi nie jest potrzebna), też będę miał koło 40 – 50 % (algorytm w zadaniu drugim mam nieźle zamotany, ale liczy dobrze, w excelu użyłem sum częściowych i nie wiem czemu źle mi policzyło, za liczby B pierwsze się njuż nie wziąłem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ehs.. 100% z ustnego polaka.. ma sie tą dwururkę ;] I co z tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Ehs.. 100% z ustnego polaka.. ma sie tą dwururkę ;] I co z tego... To jest nas 2-ch :) Zdawałem wczoraj... Pełna improwizacja. Z angola natomiast 80% bo obrazek miałem prześwietny... Jak ja kocham wojny :) I w dodatku zmieniać świat... < Aluzja do angola ustnego. Dziś wakacje, jutro już do pracy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 19 z polskiego podstawowego :D jestem tak heppy teraz, ze slow brak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 70% z polaka, jestem mega zawodowolnoy... a teraz WAKACJE :D:D:D PIerwsze piwka juz byyly, a w planach kolejne dni walczenia... mniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 19 z polskiego podstawowego :D jestem tak heppy teraz, ze slow brak :DPrezentacja z polaka jest chyba na jednym poziomie ;> W poniedziałek mam rozszerzonego anglika - mozeci podlinkowac cos przydatnego na ta okazje? Jakies frazeologizmy, powiedzonka, cos co bedzie punktowało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Prezentacja z polaka jest chyba na jednym poziomie ;> W poniedziałek mam rozszerzonego anglika - mozeci podlinkowac cos przydatnego na ta okazje? Jakies frazeologizmy, powiedzonka, cos co bedzie punktowało ;] RLY?:D mniejsza o to, wazne ze mam 19 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Do jakiej epoki należy Przedwiośnie waszym zdaniem?? Bo jak patrze, to gdzieś pisze Młoda Polska, a gdzie indziej Dwudziestolecie Międzywojenne i już sam nie wiem, a nie chciał bym takiej gafy puścić na ustnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Do jakiej epoki należy Przedwiośnie waszym zdaniem?? Bo jak patrze, to gdzieś pisze Młoda Polska, a gdzie indziej Dwudziestolecie Międzywojenne i już sam nie wiem, a nie chciał bym takiej gafy puścić na ustnym. Na 100% Dwudziestolecie Międzywojenne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Dzięki, błąd już mam poprawiony. Jednak polonistka miała racje, że nie wszystko co wypisują w necie to prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 12 / 20 z oral polaka :D jestem zadowolony, patrzac ze około 14 osob u mnei w budzie zostało ulane xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ech, 100 % z polaka (już w zeszłym tygodniu miałem) i dzisiaj 100 % z podstawowego anglika ( ¾ klasy dostało 20/20, jakoś komisja miała dobry humor) i po maturach, tylko co teraz robić ? (wezmę się za składanie nowego kompa i strojenie routera wi-fi – całe wakacje mi na tym chyba zejdą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Jeszcze jedno pytanie :oops: Cudzoziemka Marii Kuncewiczowej to literatura współczesna czy dwudziestolecie międzywojenne? W czwartek już ostatni egzamin, z polaka i nareszcie wolny :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 I kolejne 100% tym razem z rozszerzonego anglika.. ;] I kolejny raz: Co z tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 I kolejne 100% tym razem z rozszerzonego anglika.. ;] I kolejny raz: Co z tego? Mozesz isc sie pochwalic do posredniaka wynikami, to moze znajdziesz jakas robote na wakacje w biedronce za 500 pln:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 z jakimi książkami przygotowywać się do matury z matmy rozszerzonej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 No to wakacje się zaczęły na dobre heheh :lol: Dzisiaj kończyłem oralnym angielskim i zdobyłem 80% z czego jestem zadowolony , ale nie do końca , miałem troche śmieszny 1 dialog o bójce policji z kibicami ... Tutaj zabrakło mi słówek i trza było kombinować :lol: Obrazek miałem z 2 ludźmi (grubszymi) , którzy spacerują (reszty obrazka nie widziałem i nie mogłem sie domyslec gdzie oni są bo zasłaniali praktycznie wszystko :lol: ) No ale jak na moje osiągi naukowe to nawet lajtowo. Teraz można śmiało powiedzieć , że MATURA TO BZDURA i nie warto się do niej tak ostro przygotowywać żeby ją zdać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 z jakimi książkami przygotowywać się do matury z matmy rozszerzonej? Matura z matematyki Andrzej Kiełbasa Wydawnictwo 2000 +1,5h w tygodniu korepetycji od niedawna +xx h męki samej :P matura za rok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 no też mam mature za rok ;] tyle że na korepetycje chodzę już 1,5 roku, właśnie zamówiłem sobie to książkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 ehh jak sobie przypomnę moją podnietę dokładnie rok temu:D spokojnie jak sie solidnie przygotowywaliscie tyle czasu dacie :D jak bym zdawał matme to kładłbym gł nacisk na arkusze maturalne :? a i nie bierzcie matmy na obowiązek bo to samobójstwo:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 ja mam zamiar zdać geo na podstawie i matme rozszerzoną jako dodadek, no i oczywiście polski pdst i angielski rozszerzony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Z tego co zauważyłem po znajomych, kto dłużej się przygotowywał zazwyczaj zdawał dosyć przeciętnie :) . Znajomy który cały rok codziennie uczył się indywidualnie z jakimiś tam nauczycielami nie zdał 2 egzaminów :D Matura to bzdura, nie dajcie się ogłupić tym, którzy mówią, że to nie prawda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...