el_gringo_dado Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Lol, przed wynikami robie w pory bardziej niż przed właściwymi egzaminami :lol2: Zobaczymy jak będzie, a będzie słabo, szczególnie matma. Z niej spodziewam sie wyniku w granicach 10% :lol:, całe szczęście pisałem ją tylko dla sportu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 A słuchajcie... czy wyniki są dostępne jakoś przez neta, czy dopiero się można dowiedzieć idąc do szkoły po swiadectwo? Bo słyszałem, że wyniki sa umieszczone na stronach OKE, ale na nich nic o tym, przynajmniej jak na razie, nie znalazłem. Jak to jest? Też obiło mi się o uszy, że to zalezy od oke (jednym się chce, innym nie), ale też nie wiem do końca czy to prawda... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 No chyba jest tak jak mówisz - to zależy od OKE. Ja (mieszkam w Krakowie) dostałem w szkole jakiś super specjalny kod, żeby sie na stronce mojego OKE zalogować i teoretycznie moge sprawdzić na necie wyniki ciut wcześniej, ale kiedy to nie wiem ( narazie nie ma). Uff a tak swoją drogą to mam pełne gacie :sad: bo coś czuje że spartoliłem polski :? noi biolcy nie jestem pewien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 jest coś takiego jak system OBIEG, jednak jak to w Polsce mało w którym regionie istnieje przygotowany serwis do jego obsługi. uczniowie dostają hasła, później z wykorzystaniem tych haseł i swojego nr PESEL logują się do systemu. @i tak jak pisze ludi7, jedni mają inni nie... [; https://www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 A Wa-wa niby stolica, pewnie jeden z większych regionów, a tyłków ruszyć się nie chce... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tja...obstawiamy, o której serwy im zaczną niedomagać ? :lol:...gdzieś po 2h się w tamtym roku dobiłem do wyników.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tylko, że rok temu wyniki na necie były chyba dzień wcześniej, a w tym roku wyniki na necie będą tego samego dnia co w szkole :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 A ja tam stresa nie mam na luzie do tego podchodze bedzie co bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 a ja mam stresa, boje sie ze nie zdalam..heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 luqash - były tego samego dnia rano... stresować się nie ma co...był na to czas w czasie matur ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Ja mam na odwrót przed maturami jakis spokojny byłem a teraz zaczynam s.rać w gacie :rolleyes: nawet mój komputer coś świrować zaczyna, bo za każdym razem jak sie chce zalogować na stronce OKE, żeby sprawdzić wyniki to mi sie samo wciska Atl+F4.....chyba bede musiał formata zrobić :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 A ja nic nie mogę sprawdzić. Podziękowania dla OKE Gdańsk. ;) Zaraz w gacie narobie. Dzisiejsza noc to już z życiorysu wydarta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja zdazylem sprawdzic pol godzinki temu wyniki z oke krakow, ale teraz juz nie moge sie zalogowac za duzy tlok chyba... Powiem tyle: hello AGH !! :D all kierunki otwarte dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 zdalem! juz zapilem hhaha pl podst. 67% ang rozsz 68% geo rozsz 77% mat rozsz 32% hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ci co zdali Polaka niech napisza, czy pisali o Lalce i jak sami siebie oceniali wczesniej xD Kur!@#(* prawie 0,5mln mieszkancow wiocha Bydgoszcz i nie ma tego systemu, a spac srednio bede spal dzisiaj pewnie... zal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja też zdałem :D: Polski - 53% Matma (roz.) - 80% Angol (roz.) - 85% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Ja dziś o 12 się dowiem jak mi poszło :razz: , ale mam stresssaaa, większego niż przed maturami. Edytowane 30 Czerwca 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Będzie dobrze ;). Ja po napisaniu matur obstawiałem, że z majcy to max. będzie 70%, a z angola coś koło 75%, a wyszło jak wyszło. Nie ma co się bać;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mam ten pasek z danymi do logownia i dostaje komunikat "Błędne logowanie. Podane w trakcie logowania dane nie są prawidłowe. Proszę spróbować ponownie." Czerwona mnie zalewa... inni z mej klasy maja podobnie.... :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 U mnie w szkole drugi raz nam te paski drukowali bo za 1 razem były z błędami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Kur!@#(* prawie 0,5mln mieszkancow wiocha Bydgoszcz i nie ma tego systemu, a spac srednio bede spal dzisiaj pewnie...To jest OKE Gdańsk, i każde szkoła z OKE Gdańsk nie ma opcji sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 nie sprawdzaliscie sie sobie wczesniej, czy dziala wam logowanie? polski podst. obstawialem 30-40% z powodu tomasza wokulskiego - mam 70%. angol rozsz. zmascilem i wychodzilo na 70-75, mam 72% z matm rozsz. troszke sie pogubilem, ale jak liczylem to mi wychodzilo 65-70%, a mam 56% :/:/:/ z geo rozsz. 47%, myslalem o 30% :D nie uczylem sie nic. ani stricte do matury, ani przez 3 lata. wnioski: angola zawalilem. liczylem na 85-90%. matme zwalilem - liczylem na 70. Ogolnie to dozobaczenia za rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 nie sprawdzaliscie sie sobie wczesniej, czy dziala wam logowanie? Od poczatku kazdy mial ten sam komunikat.... Stwierdzono ze po ogloszniu wynikow bedzie mozna sie zalogowac... A tu taki niespodzianka... Ale w mojej szkole zawsze tak bylo ze nigdy nikt o niczyczm nie wiedzial... taka dyrekcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zdałem B-) W sumie poszło lepiej niż sie psodziewałem: Polak PP: 57% Angol PP: 96% Biolca PR: 68% Chemia PR: 82% Noi po co sie tak bałem?? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 A o której jest ogólnopolskie ogłoszenie wyników w szkołach? Jedni mówią że o 12, inni że o 13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 A o której jest ogólnopolskie ogłoszenie wyników w szkołach? Jedni mówią że o 12, inni że o 13. O 12.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) A to raczej od szkoły zależy, tzn od tego kiedy szkoła sie wybierze do oke, i kiedy wróci ze świadectwami. OKE Wa-wa wydaje wyniki od 11, wiec np. u mnie w szkole wcześniej niż przed 13 nie ma co iść... Edytowane 30 Czerwca 2008 przez davvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 A u mnie ok 15 (WaWa) ; / Kuurde jeszcze większy stres jak wtedy kiedy szedłem na egzaminy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 W Zabrzu teoretycznie były od 12, a praktycznie od 16 dopiero, więc radzę uzbroić się w cierpliwość. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 a u mnie w szkole o 9 rano bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...