Oskaliber Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Ja tam na angielski nie mogę narzekać. Zgubiłem tylko 2pkt ze wszystkiego nie licząc rozprawki (te 2 zadania w tej samej części co rozprawka), także czytanie i słuchanie bez problemu. Za to matmę zawaliłem solidnie i chyba będę miał z 15%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Ja ogólnie nie patrzę w wyniki- albo inaczej, z lenistwa nie znalazłem odpowiedzi z poziomu rozszerzonego. :) Chyba, że gdzieś są- z miłą chęcią obejrzę, i już się rozczaruję. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Jest już ich sporo dostępnych. Chociażby tu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Hmm... Not bad. Kilka błędów jest, śmiem twierdzić, że jezeli nie skreślą mi rozprawki, będzie dobrze. Zastanawiam się, co będzie z odpowiedzią 6.5, z tym się głowiłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 D będzie. Co innego miałby być? O przepisach mówił, a właściwie o jednym, ale nie przyniosły mu one żadnych nagród tylko po prostu ludzie to lubią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2011 Natomiast rozszerzony był najtrudniejszy od dobrych paru lat. Zdaję się na Ciebie, bo z obecnego punktu widzenia to taki arkuszyk na 45minut i 100wka murowana, ale to się mówi po matmie na politechnice, więc Twoja opinia jest rzetelniejsza niż moja, którą tak naprawdę można o kant ... ;) Swoją maturę napisałem na 82% a patrząc teraz na to, myślę "jaki ja tępy byłem". ;) Wtorek- biologia, do powtórzenia metabolizm, budowa komórki, rośliny i genetyka, jutro siądę. Dariusz Witowski, taki zbiór gdzie jest ponad 1000 zadań maturalnych, sukces murowany. Moja dziewczyna aktualnie drugi raz to przerabia (wszystkie zadania), ale Ona mierzy w 95-100 % z rozszerzenia. 18go- chemia rozszerzona. I powiem, że jestem w ciemnym tyłku, nie wiem od czego zacząć... Jak wyżej, tylko tutaj Pazdro i jedziesz po zadaniach, jak zrobisz je wszystkie poprawnie to 100% z matury na rozszerzeniu pewne. ;) W mojej klasie (chem-matma) na zdających 22 osoby z chemii (wszyscy rozszrz.) było 9 setek i ogólnie najniższy wynik to 86% ... Miło ? ;) Także wiem o czym mówię. Powodzenia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Maciek- mam zbiór zadań Omegi z biologii- tak pomiędzy bogiem a prawdą- zadania z tego zbioru zadań znajdują się na maturach. Przynajmniej 10(!) w zeszłym roku było żywcem wyjęte z tego podręcznika, ale dopiero teraz go dorwałem... Cóż- do jutra mam czas, do domu dojadę na 13tą i będę tłukł do późnego wieczoru. Ja chciał bym trafić w 70+, ale wszystko zależy od klucza. Np. bujam się z tym zawsze z prozaicznego powodu- zbyt szczegółowa wiedza z tej dziedziny- na studiach miałem wszystko, już nawet nie w zakresie rozszerzonym, a specjalistycznym i za bardzo wnikam w treść... Chemia- stary zbiór zadań Pazdry też mam, od tygodnia- i mam też tydzień na asymilację materiału, potrzebuję 50+. Zobaczymy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Ja rozwiązuje zadania rozszerzone w operonie z geografii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2011 Ja też, i są beznadziejnie głupie :-D Dużo błędów, jakiś zbędny materiał. Nie podoba mi się to w ogóle <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2011 Ja też, i są beznadziejnie głupie :-D Dużo błędów, jakiś zbędny materiał. Nie podoba mi się to w ogóle <_< No takie się wydają właśnie ale ja póki co nie mam żadnego lepszego pomysłu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...