wampir Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Mam taki uklad od kumpla mowi mi ze to jest z zasilacza i ze spowalnia obroty w zaleznosci od temp. Warto cos takiego dac ? Zalezy mi na ciszy ale boje sie spalic zasilke (ostatno jak dalem w niej wentyl na 5V to poszla po kilku dniach pracy z D1404 Mhz) Jak juz to wkladac to w ktorym miejscu w zasilce ? -przetkniety do radiatora -walnoc luzem tam gdzie bedzie miejsce -obok jakiego kondensatora Doradzcie jakies praktyczne rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 w enlighcie jest termiostorek wlozony meidzy zeberka radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 A jaki wentyl uzyc do chlodzenia tego zasilacza 0,17 A czy 0,23A ? Nie wiem jaki zakres napiec daje ten noise kiler :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Mam jeszcze jedno pytanko czy te stabilizatory (te czarne do ktorych sa przymocowane radiatory) w zasilaczu sa odizolowane od radiatora bo u mnie jest chyba jakis material tam. Moze by to wyciagnac , dac jakiejs pasty i z drugiej strony dac drugi radiator ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...