AwoniX Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Witam Posiadam narazie geforca2MX niby wsio OK ale zalezalobymi na czyms innym, a dokladnie: -chce miec mozliwosc podpiecia 2 monitorow -liczy sie dobra jakosc obrazu oraz dobre odswiezania -musi byc kompatybilna z linuxami -nie musi to byc readon czy nvidia -kiedys "moze" bede mial LCD wiec przydala by sie mozliwosc podpiecia i tego, czy przejsciowka styknie? -nie gram duzo ale lubie sobie od czasu do czasu pograc w hity jak Enemy teritory czy jakis underground(most wanted mi sie nie podoba) Co mozecie polecic, byle bylo tanie bo nie jestem przy kasie w wrzesniu, wiecie jak jest ta szkola mnie wykonczy :D Ostatecznie styknie zeby ET smigalo bez scigalek dam rade :wink: Dzienkuje za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 matrox g500 lub g550?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AwoniX Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 A czy matrox napewno da rade? SLyszalem ze ta karta jest swietna(wydajniejsza sa chyba 400) ale do gier wogole sie nie nadaja co wy na to?? Widzialem cudo radka 9600 mobile tylko nie wiem czy ona da rade 2 monitory uciagnac? Prosze o wiecej odpowiedzi :) Co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 spokojnie ten radzo da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Moze troche z wyzszej półki. Mam na sprzedaż to co w podpisie, tyle ze to nie jest tanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Matrox ma na pewno bardzo ładny obraz. Ale do gier się niestety nie nadaje. A napisz jeszcze ile masz w sumie kasy, bo tak można strzelać bardzo dużą ilość kart. A jak się nie mylę, to 9600 Mobility ma wyjście tylko na jeden monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 upsss nie widzialem ze chodzi o mobila to juz lepiej kup gigusia 9550 i go @9600 i spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AwoniX Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 tak okolo 150 zlotych moze byc uzywana mnie to nie boli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 http://allegro.pl/item128873891_radeon_sap..._gwarancja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AwoniX Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Zdobylem MATROX DualHead G450 32MB od znajomego z serwisu powiedzial krotko ze tego i tak nikomu nie opyli wiec moge brac :D I powiem krotko dziala swietnie!! ET chodzi wysmienicie(moze nie na full ale to sie nie liczy) sterowniki sa miodzio a i obsluga 2 monitorow to czysta przyjemnosc w tych kartach o doskonalym obrazie nie wspomne :P. Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam AwoniX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AwoniX Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Mam jeszcze male pytanko. Jaki monitor polecacie do tej karty. Chodzi mi o CRT 17 cali w cenie do 150 zlotych? Zebym mogl sie cieszyc dobrym odswiezaniem i jakoscia obrazu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 jeżeli pogrywasz w et to 9500 256 bit bo 9600 w tej pozycji przy niej wymięka nie wiem jak sie ten matrox spisuje ale na radku będziesz miał zawsze powyżej 50 fps nawet na radarze na max 1024* - no chyba ze ci łacze zlaguje :wink: http://allegro.pl/item128583503_ostatnie_a...0_favat_gw.html w pojedynczych aukcjach chodzą taiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Nie wiem OCB wszystkie nowe grafiki spelniaja twoje wymagania i nie musi byc to ten stary Matrox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AwoniX Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Ale czy do nowych kart bez problemu podlacze 2 monitory?? Chyba ze sie da przez VGA i DVI+przejsciowka lae tego juz nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Jeden do DSUB a drugi poprzez przejsciowke DVI->DSUB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...