Drejfus Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Witam. Chciałbym zaprezentować wam laptopa który może ale nie musi stać sie Mocna alternatywa dla sprowadzanych bez gwarancji Dellów i składanych w Polsce No-name'ow. Oto przykładowy model :D Hp Pavilion Dv601 Processor AMD Turion 64 X2 Mobile TL-52 (1.60GHz/512KB) Display 15.4" WXGA BrightView Graphics Card 128MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 Memory 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB) Hard Drive 100GB 5400 RPM CD/DVD Drive 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support + Microphone + Webcam Edytowane 21 Września 2006 przez Drejfus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Moglbys troche jasniej wytlumaczyc o co chodzi? Bo nie wiem czy to jest konkurs, czy chcesz to sprzedac, zareklamowac sklep czy co? Bo na razie to mi wyglada jak temat o niczym. Jeszcze Hajzera brakuje i mielibysmy Gre w ciemno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Naprawde nie wiem o co ci chodzi drejfus.Temat do zamnknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 No jak widac nie tylko ja nie bardzo czaje baze. Poza tym kamilek ma racje, temat do zamkniecia bo jest o niczym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Bah za 4 kafle to mozna miec duuzo lepszego lapa niekoniecznie Acera [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 daj linka... z PL gwarancja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1856/ mowisz i masz tu to samo tylko bez systemu http://notebooki.pl/notebook/pokaz-od-skapiec/1857/ sprzet lepszy, 2 lata gwarki, tylko dysk mniejszy. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Albo BenQ na ktorego poluje http://sklep.koyto.pl/eSklep/prod?id=benq+s73eg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Hehe spojrzalem na tego Benka i mi kopara opadla jak spojrzalem na cene, ale potem zauwazylem ze to z Cweleronem model ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No tak ale ma wszystko co fabryka dala , taki W3J dla "ubogich" :lol: Do tego ma lepsze wykonanie niz Acer i 2 letnia gware . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Wydaje mi się, czy Drejfus usunął część napisaną/wyedytowaną przez romka? ;> Nie bardzo rozumiem idee tego tematu, ale może my wszyscy jacyś inni jesteśmy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No nie, nie zdawalo ci sie, romek faktycznie tam cos dodal. Post wyedytowany i teraz juz kompletnie jest bez sensu. Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...