Yaavie Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Witam! Stoję właśnie przed wyborem pierwszego w życiu laptopa. Ograniczona jestem budżetem ok. 3000 zł < oczywiście im mniej tym lepiej > . Będzie mi on służył przede wszystkim do pracy, korzystania z netu i oglądania filmów, nie planuje namiętnego grania na nim. Z ustalonych wymagań : cichy ,w miare wydajny i szybki. Dysk >40GB , RAM : =>512 , ,., Z góry mówię, że o notebookach wiem tyle, ile udało mi się przeczytać w ciągu paru godzin wczoraj na tym forum ;) To są modele , które wstępnie rozważam : 1.Lenovo 3000 n100 2.Asus A6RP-AP002H 3. HP nx7400 [EY508ES] 4.ASUS A6R-B002 Tak naprawde ten HP jest juz troche ponad to,co jestem w stanie wydac,ale jesli NAPRAWDE warto, to.. sprobuje ;) Ewentualnie zainteresowana jestem informacja ,jaki jest NAJLEPSZY model ASUSA w przedziale cenowym 2700 - 3200. No i jak to jest z tym Lenovo- warto,czy nie? Z gory dziekuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 ten hp jest najlepszym wyborem cena/wydajnasc jesli patrzym do ok 3000 zł 2 rdzenie giga ramu panorama bluetooth wifi jak najbardziej wart swojej ceny :D dlatego polecam :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Ten HP naprawde warto! Pozatym HP ma lepszy serwis od Asus-a. Jeśli nie zależy Ci na grach, kamerze, wyjściu TV to naprawde warto dołożyć i go kupić. Biorąc pod uwage że ostatnio pamięć RAM zdrożała o 60-80% to niedługo przełoży się to i na ceny notebooków, kart graficznych i wszystkiego co zawiera dużo pamięci tak jak ten notek, więc nie liczyłbym na duży spadek jego ceny. Nawet gdy nowy proc mobilny Core 2 Duo wreszcie zawita na dobre u nas to istnieje możliwość wymiany w tym notku proca na Core 2 Duo. Pozdrawiam. Edytowane 19 Września 2006 przez marotf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...