Skocz do zawartości
Yaavie

Laptop Ok 3000zl.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Stoję właśnie przed wyborem pierwszego w życiu laptopa.

Ograniczona jestem budżetem ok. 3000 zł < oczywiście im mniej tym lepiej > .

Będzie mi on służył przede wszystkim do pracy, korzystania z netu i oglądania filmów, nie planuje namiętnego grania na nim.

Z ustalonych wymagań : cichy ,w miare wydajny i szybki. Dysk >40GB , RAM : =>512 , ,.,

Z góry mówię, że o notebookach wiem tyle, ile udało mi się przeczytać w ciągu paru godzin wczoraj na tym forum ;)

To są modele , które wstępnie rozważam :

1.Lenovo 3000 n100

2.Asus A6RP-AP002H

3. HP nx7400 [EY508ES]

4.ASUS A6R-B002

Tak naprawde ten HP jest juz troche ponad to,co jestem w stanie wydac,ale jesli NAPRAWDE warto, to.. sprobuje ;)

Ewentualnie zainteresowana jestem informacja ,jaki jest NAJLEPSZY model ASUSA w przedziale cenowym 2700 - 3200.

No i jak to jest z tym Lenovo- warto,czy nie?

Z gory dziekuje za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten HP naprawde warto! Pozatym HP ma lepszy serwis od Asus-a. Jeśli nie zależy Ci na grach, kamerze, wyjściu TV to naprawde warto dołożyć i go kupić. Biorąc pod uwage że ostatnio pamięć RAM zdrożała o 60-80% to niedługo przełoży się to i na ceny notebooków, kart graficznych i wszystkiego co zawiera dużo pamięci tak jak ten notek, więc nie liczyłbym na duży spadek jego ceny. Nawet gdy nowy proc mobilny Core 2 Duo wreszcie zawita na dobre u nas to istnieje możliwość wymiany w tym notku proca na Core 2 Duo. Pozdrawiam.

Edytowane przez marotf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi