Kyle Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Jak kolega napisał (po raz setny) X-718BF jest lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n-man Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 dzięki za odp :) kupie tą polecaną nawet mam już na oku w sumie dość tanio bo 53 zł http://allegro.pl/item173873275_a4tech_x_7...pbialystok.html w dodatku z mojego miasta więc odbiór osobisty, a czy czy 2000 dpi w zupełnośći starczy? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) dzięki za odp :) kupie tą polecaną nawet mam już na oku w sumie dość tanio bo 53 zł http://allegro.pl/item173873275_a4tech_x_7...pbialystok.html w dodatku z mojego miasta więc odbiór osobisty, a czy czy 2000 dpi w zupełnośći starczy? pozdrawiam Tak ... chyba że masz monitor LCD o natywnej 1920x1200 lub 2560x1600 i grasz dodatkowo na wysokiej czułości. I jeszcze jedno - X-718BF ma maksymalnie 1700dpi które jest osiągane w trybie 1600dpi ( czerwona rolka ) a 750 ma jakieś 2200 dpi Edytowane 18 Marca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Siema. Mam zamiar kupic sobie 718BF, jednak mam kilka pytan zwiazanych z "akcesoriami" do tej myszki. Pierwsza rzecz do podkladka. Zachwala tutaj duzo osob qck mini, jednak ja sklanialbym sie bardziej ku icemacie 2nd. Nie mam zabardzo czasu na czytanie calego tematu, wiec musze spytac: takie polaczenie gwarantuje idealna precyzje? Dziwi mnie tez duza rozbierznosc cenowa. Na allegro mozna kupic za 60 zl, a w sklepach internetowych widze po 150 zl o_O Mam nadzieje, ze to nie zadne podrobki... Pozostala jeszcze sprawa slizgaczy. Jakie kupic? Wystarcza takie czy lepiej takie. Edytowane 24 Marca 2007 przez Pabliq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ja mam 718bf + qck mini i jest super naprawde polecam. Nie wiem czy oplaca sie brac za 130zl icemata ... slizgacze hmm ... przy 718bf masz 3 komplety slizgaczy, 1 na myszcze + 2 w torebeczce. Bralem u tego samego sprzedawcy myszke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Ślizgacze od x-718BF sprawdzą się na icemacie. Edytowane 24 Marca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 slizgacze na x-718BF to poezja :) sa bardzo dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 A czym róznia sie te icematy z allegro od tych ze sklepow, poza cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Te icematy 2nd na allegro nie mają tylko tych ślizgaczy [za 15zł czy po ile one są]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 nie wiem czy widzieliscie http://www.komputronik.pl/Myszki/OCZ_Techn...pelny,id,38662/ wyglada bardzo podobnie ;p jak nie identycznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 nie wiem czy widzieliscie http://www.komputronik.pl/Myszki/OCZ_Techn...pelny,id,38662/ wyglada bardzo podobnie ;p jak nie identycznie :D Jest to kopia A4tech 750 3xF z ceną Razerowo-Logitechową - tą mysz już można polecać jako alternatywę dla najwyższych modeli Razera czy Logitecha. Myszy A4tech nie wolno bo są za tanie !!! :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A ja mam jeszcze jedno pytanie co do wyboru tych myszek.Mam nadzieje ze nie oberwie mi sie za bardzo. Nie zamierzam kupowac zadnych podkladek pod myszke, tylko normalnie po biurku bedzie smigac wiec x 750 BF czy 718 BF :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A ja mam jeszcze jedno pytanie co do wyboru tych myszek.Mam nadzieje ze nie oberwie mi sie za bardzo. Nie zamierzam kupowac zadnych podkladek pod myszke, tylko normalnie po biurku bedzie smigac wiec x 750 BF czy 718 BF :unsure: 718F/718BF na biurku działa idealnie. 750 jest raczej bardziej wybredny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 718BF... No chyba już wystarczy pytań. Ten OCZ to jest 750BF o innym kolorze obudowy. Teraz widać jak na dłoni jak wiele kosztuje "markowy" napis na urządzeniu podczas gry różnice sprowadzają się do kolorystyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Ja miałem 750BF. Pochodziła ładnie z rok niecały. Mysz jest warta polecenia, mi chyba trfił się żly egzemplarz. Przy jednym naciśnięciu LPM naciska mi się 2 albo 3 razy. Mysz wysłałem do gwarancji. Ciekawe co będzie. Ale polecam myszkę. Grałem zawsze na 2000 DPI wszędzie. Pod myszkę dałem najzwyklejsze śmigacze za 4zł z allegro, a podkładkę kupiłem szmaciankę X_RAY TECHNOLOGY Aqua 2 i nieźle na niej śmigała, bardzo płynnie. Jedyną wadą chyba jest nieprecyzyjność kursora. Nie czuje się tego co w logitechach. Ale ogólnie zadowolony byłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Czy opłaca się jednak kupować model X-750BF Link Bo t tej chwili na allegro nie znalazłem żadnej 718BF a chciałbym już dziś bądź jutro zamówić. Główne zastosowania do CS:S, BF2 i CoD2 na LCD w 1280x1024. Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Coś żeś słabo szukał... http://www.allegro.pl/item190884639_swietn...h_x_718bf_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Czyli waszym zdaniem optyczna jest lepsza od laserowej? Do moich zastosowań lepsza będzie optyczna? czyli 718BF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Czyli waszym zdaniem optyczna jest lepsza od laserowej? Do moich zastosowań lepsza będzie optyczna? czyli 718BF TAK - lepsza jest 718BF ( sam się przesiadłem z 718F na 718BF .... model 750 BF uważam za gorszy - kursor[raport realnego położenia myszki na powierzchni] nie jest tak "stabilny" na tym laserze i wcześniej wpada w akcelerację ( choć możliwe że w praktyce to nie byłby problem ... ale to bieganie kursora na QCK już tak ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ja tez chce kupic a4-techa. podkladke mam jakas (taki jakby plastik jest na niej, to dobra podkladka?). bede gral w cs'a. 750bf jest laserowa + ma 3 lata gwarancji i ma 2500 dpi. ta 718 ma 2000dpi i jes optyczna. Mam w domu optyczna myszke a4-techa (i-office works) i nie narzekam, ale ten 7xx bf ma byc do gier. lepszy 750 bf czy 718 bf? pisaliscie ze lepsza optyczna... serio? laserowa wydaje sie byc kozacka... laser i te psrawy to technologia XXI wieku :) ktora wybrac, prosze napiszcie mi bo nie chce stracic 50-60 zł, bo i tak cienko u mnie z kasa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Chopie, przeca trąbimy o tym przez cały temat co, jak i dlaczego. Czytałeś go dokładnie ? A po ludzie zanim kupicie takie coś jak mysz do komputera to koniecznie!!! przetestujcie czy ona wam odpowiada: kształt, rozmiar, sposób trzymania, przewód itd. weźcie ją do łapy po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jeszcze raz ktos sie zapyta czy do gier jest lepszy optyk czy laser, ew. "kupic x750BF czy x718BF" to bedziemy jechac po % i 3-dniowym ZPP :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Woo.... :-P :-P Widzę , że temat się rozwinął :) , chłopaki , a jak z kształtem tej myszki , podobno jest mała i nie nadaję się dla osób , które mają duuuże łapska ? Czy to prawda :angry: :angry: Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Woo.... :-P :-P Widzę , że temat się rozwinął :) , chłopaki , a jak z kształtem tej myszki , podobno jest mała i nie nadaję się dla osób , które mają duuuże łapska ? Czy to prawda :angry: :angry: Pozdrawiam B) NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Ja myślałem że głównie palcami sie myszką operuję... Ale, tak czy owak, najlepiej by było samemu poszukać tego myszozaura i pomacać. Żadna opinia nie pomoże w takich rzeczach... Edytowane 17 Maja 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 A jaką podkładkę polecacie pod tego gryzonia Steelpad Qck Mini? , będzie dobrym wyborem? Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 A jaką podkładkę polecacie pod tego gryzonia Steelpad Qck Mini? , będzie dobrym wyborem? Pozdrawiam B) Ja pod moim A4tech 718 BF mam steelpad QCK mini i działa na niej idealnie .... ale ta mysz działa praktycznie na każdej powierzchni idealnie ( może poza jednolicie czerwoną/pomarańczową .... jak każda LED ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 718BF + QCK (ta normalna) chodzi idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilker Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 a jak te myszy(718 i 750) maja sie do logi MX500(tego mozna kupic na allegro za ok 90-100, czyli tez nie jest to jakas straszna kwota)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 a jak te myszy(718 i 750) maja sie do logi MX500(tego mozna kupic na allegro za ok 90-100, czyli tez nie jest to jakas straszna kwota)?Mają ponad 2x większą rozdzielczość i model 718 zaczyna się gubić przy większych prędkościach niż MX500 ( taktowanie 125 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...