Carson Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) a moze cos takiego? :D w sam raz dla prezesa Edytowane 20 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Dla prezesa to cos takiego: :lol2: A tak powaznie to ten mi sie podoba. ;) Fotelik dla Bossa. :P http://www.allegro.pl/item128009558__fotel...dla_bossa_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 za latwo by sie brudzil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 slavOK napisał(a): tak sie składa, że byłem dziś w ikei i też nad tym fotelem sie zastanawiałem bo tez jest w cenie 299 Ikea Klik chyba się na niego zdecyduje, tylko szukam takiego z podłokietnikami... edit: ale nie jest źle: dobrze wiedzieć Kółka te zaprojektowano do miękkich podłóg. Kółka PARAGRAF do twardych podłóg sprzedawane są oddzielnie. Można uzupełnić podłokietnikiem NOMINELL; dobre wsparcie dla ramion. Można uzupełnić ochraniaczem podłogi KOLON. SlavOK jako, ze tez jestes z Krakowa polece Ci wizyte w Carrefour'ze (Czyzyny) i przetestowanie podanego przeze mnie fotelika (jak kupowalem jeszcze kilka mieli). Z jakoscia w IKEI roznie bywa, chociaz jak z jakoscia tego mojego tez jeszcze nie wiadomo ;) btw. teraz mi lepsza polowka powiedziala, ze taki sam byl Magdzie M :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 CarsonPoland napisał(a): za latwo by sie brudzil ;) mam biala skore w motorowce i praktycznie sie nei brudzi chyba, ze wlezie sie w brudnych buciorach na nia wiec moze nie byc tak tragicznie z tym fotelem. poza tym wyglada on slicznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 ja sobie sprawiłem juz jakis czas temu takie cudo klik bardzo wygodny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Jesli koniecznie cos z IKEI to cos takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 wy se tu zartujecie a ja serio pisalem, ze w AR230 ktora plywam mam biala skore i sie praktycznie nie brudzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 @Slow za ile ten fotelik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 SKRYTOBOJCA napisał(a): @Slow za ile ten fotelik? Niestety, powyzszy fotelik to juz 999 zl - a szkoda.. a w sumie moze i lepiej bo bym sobie plul w twarz, ze kupilem juz tamten ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Ja dzisiaj w końcu przeszedłem się po sklepach pooglądałem wszystko co jest i zdecydowałem się na fotel z Nowego Stylu za niecałe 300zł :) Jak na tą cenę rewelacja. Materiały widać że są trochę gorsze niż np w fotelu za 1200zł, ale jeśli mam być szczery to jest wygodniejszy. Bardzo dziękuję wszystkim za wypowiedzi, bardzo mi pomogliście. Edytowane 21 Września 2006 przez fazi86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Podziel się foto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Ok jutro postaram sie zrobic foto, bo musze aku w aparacie naladowac :) EDIT: Zgodnie z obietnicą fota mojego fotelika: Edytowane 22 Września 2006 przez fazi86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Ja od jakiegos czasu tez chcialem wymienic swoje niewygodne krzeslo na cos lepszego. I w przyszlym tygodniu zawita do mnie: Opis: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/serv...Number=20059711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucu Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 A ja myślałem że to temat o prawdziwych fotelach dla prezesa... Bo przymieżam się właśnie do zakupu w firmie Elano (Jupiter w Warszawie) , takiego właśnie fotela w którym lepiej mi się siedzi niż leży w łóżku :D Serio nie siedziałem w niczym wygodniejszym i do tego są to fotele jak najbardziej do pracy przy kompie , są 100% robione na zamówienie począwszy od rodzaju i koloru drewna po kolor skóry i profile zagłówka itp. Tutaj w zakładce fotele ,są przykładowe modele : http://www.activerest.pl/fotele/ Co prawda cen nie znajdziecie dlatego że klijent sam komponuje sobie fotel ;-) i dlatego żeby go nie odstraszyć , bo gdyby nie to że najpierw usiadłem a dopiero potem usłyszałem cenę to pewnie bym nie siadał ,ale są tak wygodne że jednak zdecydowałem się kupić. Minimum kasy jaką trzeba na niego mieć jest gdzieć w granicach 4 tyś. zł. No ale to jest już prawdziwy fotel prezesa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 SKRYTOBOJCA napisał(a): Ja od jakiegos czasu tez chcialem wymienic swoje niewygodne krzeslo na cos lepszego. I w przyszlym tygodniu zawita do mnie: Opis: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/serv...Number=20059711 conajmniej o 200zl za drogi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Gucu napisał(a): A ja myślałem że to temat o prawdziwych fotelach dla prezesa... Bo przymieżam się właśnie do zakupu w firmie Elano (Jupiter w Warszawie) , takiego właśnie fotela w którym lepiej mi się siedzi niż leży w łóżku :D Serio nie siedziałem w niczym wygodniejszym i do tego są to fotele jak najbardziej do pracy przy kompie , są 100% robione na zamówienie począwszy od rodzaju i koloru drewna po kolor skóry i profile zagłówka itp. Tutaj w zakładce fotele ,są przykładowe modele : http://www.activerest.pl/fotele/ Co prawda cen nie znajdziecie dlatego że klijent sam komponuje sobie fotel ;-) i dlatego żeby go nie odstraszyć , bo gdyby nie to że najpierw usiadłem a dopiero potem usłyszałem cenę to pewnie bym nie siadał ,ale są tak wygodne że jednak zdecydowałem się kupić. Minimum kasy jaką trzeba na niego mieć jest gdzieć w granicach 4 tyś. zł. No ale to jest już prawdziwy fotel prezesa :D Jakbym usłyszał taką cenę to bym nie wiedział czy to jest żart. Mnie akurat nie stać żeby dać tyle za fotel :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ja mam taki: http://allegro.pl/item127475738_duzy_wygod..._gwarancji.html - mniej więcej, bo minimalnie się różni w kilku miejscach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 fazi86 napisał(a): Jakbym usłyszał taką cenę to bym nie wiedział czy to jest żart. Mnie akurat nie stać żeby dać tyle za fotel :unsure: Sa fotele i fotele. Taki mebel za 4k to nie jest nic szczegolnego. Wystarczy sam material i juz masz cene. Ja lezalem w sklepie na lozku z wloskiej skory (tzn. robiona we wloszech :P ) za 50.000 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Wygodne chociaż to łóżko? Ja max to widziałem sofe za 20k zl ;) Ceny po prostu powalają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 fazi86 napisał(a): Wygodne chociaż to łóżko? Ja max to widziałem sofe za 20k zl ;) Ceny po prostu powalają :P Konczac OT, tak wygodne. Ale nie w tym rzecz. Jakbys dotknal tej skory to wiesz za co placisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja odzam wszelkie skorzane miekkie fotele (wiele sie tu takich pojawilo). Wygoda w pewnym sensie jest, ale latem jak sie nie ma klimatyzacji mozna sobie odparzyc plecy. Ogolnie nie lubie tez w fotelach tandetnych kolek, ktore naprzemiennie zjezdzaja i wjezdzaja na jakies krawedzie dywanu zaginajac go. Oparcia tez sa denerwujace najczesciej to jakies tandetny plastik, zle wyprofilowany, za wydoki i dosc z czasem miekki, mozna je nieco rozginac na boki. W domu jest taki jeden fotel (prawie identyk co misiu podal), to latem ciezko na tym usiedziec. Dobre fotele to jak juz ktos wyzej wspomnial fotele samochodowe. Poza koniecznoscia zabawy np spawarka to cena wychodzi dosc niska, a sa pozbawione w/w wad i wrecz idealnie przystosowane do pracy przed kompem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 odświeżam :D testował ktoś ten fotel, bądź konstrukcję podobną? http://allegro.pl/item530680412_fotel_biur...le_krzeslo.html właśnie zastanawiam się między "fotelem prezesa" a takim fotelem siatkowym http://allegro.pl/item534629360_fotel_biur...lka_gratis.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mam ten fotel siatkowy i szczerze polecam ;) Bardzo wygodne ;] Więc IMO kup sobie taki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 aerial napisał(a): Dobre fotele to jak juz ktos wyzej wspomnial fotele samochodowe. Poza koniecznoscia zabawy np spawarka to cena wychodzi dosc niska, a sa pozbawione w/w wad i wrecz idealnie przystosowane do pracy przed kompem :wink: miałeś na myśli coś takiego ? http://www.racechairs.com/Ferrari_360_Stan...air_p/rc133.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) piotrek_r1 napisał(a): miałeś na myśli coś takiego ? http://www.racechairs.com/Ferrari_360_Stan...air_p/rc133.htm Nie taki wypas ale w nieco przystepniejszej cenie: XRace Fotel Sport Office lub jak szaleć to szaleć ;) Our Price: $15,000.00 Sale Price: $11,000.00 Wracajac na ziemie i do siatkowego fotela. W tej cenie - jest w porzadku, aczkolwiek bez rewelacji - jak sie dluzej posiedzi to boli du.. tylek ;) Dodatkowo w moim przypadku po ok. roku wytarl sie trzpien przez co przy wyginaniu, fotel wydaje nieprzyjemne odglosy - szczegolnie irytuje mnie to w nocy :rolleyes: Edytowane 22 Stycznia 2009 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas45 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/item547895862_skorza...nozek_eago.html ma ktoś może taki fotel lub miał z nim styczność? Bardzo proszę o opinie ma to być fotel do kompa i filmów, zależy mi żeby odchylał się do tyłu, nie chcę kółek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...