Skocz do zawartości
fazi86

Fotel Prezesa

Rekomendowane odpowiedzi

slavOK napisał(a):

tak sie składa, że byłem dziś w ikei i też nad tym fotelem sie zastanawiałem bo tez jest w cenie 299

Ikea Klik

chyba się na niego zdecyduje, tylko szukam takiego z podłokietnikami...

edit:

ale nie jest źle:

dobrze wiedzieć

Kółka te zaprojektowano do miękkich podłóg. Kółka PARAGRAF do twardych podłóg sprzedawane są oddzielnie.

Można uzupełnić podłokietnikiem NOMINELL; dobre wsparcie dla ramion.

Można uzupełnić ochraniaczem podłogi KOLON.

SlavOK jako, ze tez jestes z Krakowa polece Ci wizyte w Carrefour'ze (Czyzyny) i przetestowanie podanego przeze mnie fotelika (jak kupowalem jeszcze kilka mieli). Z jakoscia w IKEI roznie bywa, chociaz jak z jakoscia tego mojego tez jeszcze nie wiadomo ;)

btw. teraz mi lepsza polowka powiedziala, ze taki sam byl Magdzie M :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CarsonPoland napisał(a):

za latwo by sie brudzil ;)

mam biala skore w motorowce i praktycznie sie nei brudzi chyba, ze wlezie sie w brudnych buciorach na nia wiec moze nie byc tak tragicznie z tym fotelem.

poza tym wyglada on slicznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj w końcu przeszedłem się po sklepach pooglądałem wszystko co jest i zdecydowałem się na fotel z Nowego Stylu za niecałe 300zł :) Jak na tą cenę rewelacja. Materiały widać że są trochę gorsze niż np w fotelu za 1200zł, ale jeśli mam być szczery to jest wygodniejszy. Bardzo dziękuję wszystkim za wypowiedzi, bardzo mi pomogliście.

Edytowane przez fazi86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślałem że to temat o prawdziwych fotelach dla prezesa...

Bo przymieżam się właśnie do zakupu w firmie Elano (Jupiter w Warszawie) , takiego właśnie fotela w którym lepiej mi się siedzi niż leży w łóżku :D

Serio nie siedziałem w niczym wygodniejszym i do tego są to fotele jak najbardziej do pracy przy kompie , są 100% robione na zamówienie począwszy od rodzaju i koloru drewna po kolor skóry i profile zagłówka itp.

Tutaj w zakładce fotele ,są przykładowe modele : http://www.activerest.pl/fotele/

Co prawda cen nie znajdziecie dlatego że klijent sam komponuje sobie fotel ;-) i dlatego żeby go nie odstraszyć , bo gdyby nie to że najpierw usiadłem a dopiero potem usłyszałem cenę to pewnie bym nie siadał ,ale są tak wygodne że jednak zdecydowałem się kupić.

Minimum kasy jaką trzeba na niego mieć jest gdzieć w granicach 4 tyś. zł.

No ale to jest już prawdziwy fotel prezesa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SKRYTOBOJCA napisał(a):

Ja od jakiegos czasu tez chcialem wymienic swoje niewygodne krzeslo na cos lepszego.

I w przyszlym tygodniu zawita do mnie:

Dołączona grafika

Opis: http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/serv...Number=20059711

conajmniej o 200zl za drogi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gucu napisał(a):

A ja myślałem że to temat o prawdziwych fotelach dla prezesa...

Bo przymieżam się właśnie do zakupu w firmie Elano (Jupiter w Warszawie) , takiego właśnie fotela w którym lepiej mi się siedzi niż leży w łóżku :D

Serio nie siedziałem w niczym wygodniejszym i do tego są to fotele jak najbardziej do pracy przy kompie , są 100% robione na zamówienie począwszy od rodzaju i koloru drewna po kolor skóry i profile zagłówka itp.

Tutaj w zakładce fotele ,są przykładowe modele : http://www.activerest.pl/fotele/

Co prawda cen nie znajdziecie dlatego że klijent sam komponuje sobie fotel ;-) i dlatego żeby go nie odstraszyć , bo gdyby nie to że najpierw usiadłem a dopiero potem usłyszałem cenę to pewnie bym nie siadał ,ale są tak wygodne że jednak zdecydowałem się kupić.

Minimum kasy jaką trzeba na niego mieć jest gdzieć w granicach 4 tyś. zł.

No ale to jest już prawdziwy fotel prezesa :D

Jakbym usłyszał taką cenę to bym nie wiedział czy to jest żart. Mnie akurat nie stać żeby dać tyle za fotel :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fazi86 napisał(a):

Jakbym usłyszał taką cenę to bym nie wiedział czy to jest żart. Mnie akurat nie stać żeby dać tyle za fotel :unsure:

Sa fotele i fotele.

Taki mebel za 4k to nie jest nic szczegolnego. Wystarczy sam material i juz masz cene.

Ja lezalem w sklepie na lozku z wloskiej skory (tzn. robiona we wloszech :P ) za 50.000 PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odzam wszelkie skorzane miekkie fotele (wiele sie tu takich pojawilo). Wygoda w pewnym sensie jest, ale latem jak sie nie ma klimatyzacji mozna sobie odparzyc plecy.

Ogolnie nie lubie tez w fotelach tandetnych kolek, ktore naprzemiennie zjezdzaja i wjezdzaja na jakies krawedzie dywanu zaginajac go. Oparcia tez sa denerwujace najczesciej to jakies tandetny plastik, zle wyprofilowany, za wydoki i dosc z czasem miekki, mozna je nieco rozginac na boki.

W domu jest taki jeden fotel (prawie identyk co misiu podal), to latem ciezko na tym usiedziec.

Dobre fotele to jak juz ktos wyzej wspomnial fotele samochodowe. Poza koniecznoscia zabawy np spawarka to cena wychodzi dosc niska, a sa pozbawione w/w wad i wrecz idealnie przystosowane do pracy przed kompem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odświeżam :D

testował ktoś ten fotel, bądź konstrukcję podobną? http://allegro.pl/item530680412_fotel_biur...le_krzeslo.html właśnie zastanawiam się między "fotelem prezesa" a takim fotelem siatkowym http://allegro.pl/item534629360_fotel_biur...lka_gratis.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aerial napisał(a):

Dobre fotele to jak juz ktos wyzej wspomnial fotele samochodowe. Poza koniecznoscia zabawy np spawarka to cena wychodzi dosc niska, a sa pozbawione w/w wad i wrecz idealnie przystosowane do pracy przed kompem :wink:

miałeś na myśli coś takiego ?

http://www.racechairs.com/Ferrari_360_Stan...air_p/rc133.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotrek_r1 napisał(a):

Nie taki wypas ale w nieco przystepniejszej cenie: XRace Fotel Sport Office

lub jak szaleć to szaleć ;)

Dołączona grafika

Our Price: $15,000.00

Sale Price: $11,000.00

Wracajac na ziemie i do siatkowego fotela. W tej cenie - jest w porzadku, aczkolwiek bez rewelacji - jak sie dluzej posiedzi to boli du.. tylek ;) Dodatkowo w moim przypadku po ok. roku wytarl sie trzpien przez co przy wyginaniu, fotel wydaje nieprzyjemne odglosy - szczegolnie irytuje mnie to w nocy :rolleyes:

Edytowane przez Slow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi