pops_pl Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Witajcie mam płyte gł. 945pl-s3 i procesor Itel 6300 . Podłaczam to wszystko i właczam komputerem i patzre procesor a procek 1.4 pamieci na norm . Prosze powiedcie o co chodzi jak ustawic na 1.86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Witajcie mam płyte gł. 945pl-s3 i procesor Itel 6300 . Podłaczam to wszystko i właczam komputerem i patzre procesor a procek 1.4 pamieci na norm . Prosze powiedcie o co chodzi jak ustawic na 1.86Zacznij od ściągnięcia nowszej wersji cpu-z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Najpierw przeczytaj regulamin, bo temat jest zle nazwany, po drugie to jest topic o tej płycie i ogólnie o c2d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pops_pl Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Najpierw przeczytaj regulamin, bo temat jest zle nazwany, po drugie to jest topic o tej płycie i ogólnie o c2d...Ok . SOrry ze nie przeczytałem . Gdzie jest TOpic o Tej płycie . Ustawiłem go na 266 x 7 = 1.86 i pamieci na 533 . I sie nawet nie właczył może trzeba zmienic bios . To link do new sreen Edytowane 19 Września 2006 przez pops_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...