bielski Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 witam chodzi o to, ze gdy odpalam sobie jakis filmik na yotube, smog itp albo zasysam cos z eMułem to rozlacza mi neta :/ mam neo 640. wie ktos mzoe o co chodzi ? z gory dzieki pozdro bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Wina lezy po stronie twojego systemu..... I nie próbój zwalic na tpsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 mam to samo. nie zaleznie od przeinstalowania systemu czy zmiany kompa i modemu wiec nie zawsze jest wina po naszej stronie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukaxz Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 autoconnect (o ile jeszcze uzywasz oprogramowania z płytki tepsy z tym hebelkiem takim smiesznym) - łaczy jak już sie to cudowne łącze rozłączy - wiec komp nie będzie stał właczony całą noc za darmo ps. mnie przy filmikach z youtube nie rozłącza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tez to miałem, zadzwoniłem do tp z zapytaniem dlaczego tak jest to mi tylko odpowiedzieli że mają jakies problem i ze zostanie to naprawione, no i chyba zostało bo problem minął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 U mnie to samo. Co około 7 minut rozłącza mi neostrade. Co za GÓ*** !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProtectorPL Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Też to miałem. Na dwóch modemach - Thompsonie i ZXDSL-u net chodził ok. 10-15 minut i się rozłączał. Kupiłem router za 140PLN i neo chodzi wyśmienicie, 0 rozłączeń, 0 nerwów :) I nie trzeba za każdym razem nawiązywać połączeń z internetem (po włączeniu komputera). Edytowane 13 Grudnia 2006 przez ProtectorPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...