killua Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Jak zrobić by w scieżce do jakiegos pliku uzyc polskiej sciezki ? np mam katalog C:\Zdjęcia i zalozamy w nim plik a.jpg ale nie moge go skopiowac przez pliki wsadowe .cmd : copy "c:\zdjęcia" , zamienia polską czcionke i nie moze sie dostac do katalogu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 edit.com Notatnik ma inne kodowanie pl znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 więc jak zrobić zeby dzialalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Jak zrobić? Moze zacznij od przeczytania co napisałem na poczatku pierwszego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 tzn mam wejsc na ta strone ? nie widze tam nic co by mi moglo pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 To wpisz to w "Uruchom" lub w wierszu polecen to zobaczysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 hahaha no przed chwila sam doszlem do takiej mozliwosci :D ale w sumie to lepiej w wordzie z kodowaniem msdos :D thanks anyway :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...