muzEEe Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Już w najbliższy weekend 170 cyberśmiałków zasiądzie przed komputerami, by walczyć o tytuły Ligowych Mistrzów Polski w Grach Komputerowych Profesjonalistów i Amatorów! Przed Wami Ostateczna Rozgrywka Heyah Logitech Cybersport i WGT! Największa polska impreza e-sportowa 2006! 23-24 września 2006 roku w Warszawie ponad 160 wojowników XXI wieku zasiądzie przed komputerami, by walczyć o tytuły Ligowych Mistrzów Polski w Grach Komputerowych Profesjonalistów i Amatorów oraz fantastyczne trofea pieniężne i rzeczowe. Ale turniej główny to tylko wierzchołek góry atrakcji, która czeka na cyberkibiców odwiedzających w ten weekend stołeczną Halę Mery. Każdy, kto przybędzie na Ostateczną Rozgrywkę, będzie mógł wziąć udział w wielu konkursach ze wspaniałymi nagrodami - do wygrania będzie m.in. nowiuśki PC w superkonfiguracji! Do tego minizawody w Need For Speed Most Wanted, pokazy overclockingu i najnowszego sprzętu, spotkania z ludźmi branży, a także - dla wytchnienia - koncert zespołu Mikro Orchestra! Zabierz dziewczynę/chłopaka, kolegów, koleżanki, przyjaciół, rodzinę, znajomych i przyjdź do Hali Mery 23-24 września na wielki finał Heyah Logitech Cybersport! Spróbuj swoich sił! Wjazd za friko! Nuda wykluczona! Więcej na temat finału: http://www.cybersport.pl/?full:8:398 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ciekawe czy finałowe replaye ze Starcrafta/Warcrafta 3 bedą gdzies dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Byłem tam, widziałem nawet PurePC :D, zadziwiła mnie tylko mała frekwencja. Może to przez to, że odwiedziłem Heyah CyberSport o 16 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Był ktoś w tym roku? Bo ja oprócz piłkarzyków nie znalazłem tam nic godnego uwagi :lol: (tutaj troszkę przesadzam, przyjemnie oglądało się zza pleców jak inni grali w "nowości", ale jakoś do żadnego krzesełka mnie nic nie przykuło) Kupa konkursów w których trzeba było robić z siebie idiotę dla jakiejś śmiesznej smyczy i pełno "profesjonalistów". O nich trzeba się troszkę rozpisać. Szczerze mówiąc to dawno nie widziałem takiej wioski...to co się dzieje na polskich serwerach/boardach zaatakowało ze zdwojoną siłą :lol: Bo nie wiem jak inaczej nazwać sytuację w której lider jednej drużyny drze się do przeciwnika "leżeć $%#@$ i nie wstawaj" a reszta ekipy się z tego śmieję na pół sali <_< Dobrze że ta druga drużyna była jakaś normalna i patrzyła się tylko na nich jak na idiotów (chociaż ja bym pewnie strzelił takiego f_pysk). Oczywiście profesjonalistom przeszkadzało wszystko....od wujowych podkładek po ilość frytek w zestawie happy meal. Zresztą ich poziom umiejętności był naprawdę niski i zazwyczaj cała ekipę ciągnęła jedna/dwie osoby. Ludzi którzy coś pokazali było oczywiście mało (cały czas piszę o css, nie siedziałem zbyt długo przy 1.6). Rozczarowałem się trochę bo myślałem że zobaczę coś ciekawego :| Na koniec do piłkarzyków podszedł prawdziwy pr0 od fify z kumplem i zmasakrował mnie i kolegę ;] Przy wyjściu dostaliśmy po jakimś starym cd-actionie ! Za rok muszę wystartować w kategorii open!! ;] Edytowane 1 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...