Skocz do zawartości
[yarazz]

konsolowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka lolowych tekstow konsolowcow o pecetach z ich forum.

To już n-ta dyskusja, w której zakompleksieni PCowcy próbują coś komuś udowodnić Generalnie kierunek zmian jest taki, że firmy developerskie przestaną odchodzić od PC jako platformy do grania a przerzucą się na konsole, które staną się multimedialnymi centrami rozrywki.Efekt będzie taki, że to PC coś straci(gry) a konsole zyskają(nowych graczy)

================

Pc to nie platforma i nie nadaje sie do grania...

Przynajmniej takie jest moje zdanie.Gry na piecu w ogole mnie nie bawia, no chyba, ze mowimy o grze sieciowej w FPP.

I nie wiem jaki jest sens wywalania kasy na mocny sprzet do gier (ta ciagla wymiana ramu) - totalna glupota. Za jedna porzadniejsza karte graficzna mozna kupic kazda konsole...

A gry sa robione niechlujnie. Jezeli wymagaja wiecej ramu, lub mocniejszej karty graficznej to producentow nic to nie obchodzi...

"Slabo Ci dziala - kup lepszego kompa"

=============================

I zawsze konsole beda lepsze od pc, chocby nie wiadomo jak ten obsrany DOOM wygladal

============================

pecet nigdy nie nadawał się do grania ten złom ciągle się wiesza zbyt często trzeba pakowac kasę w sprzęt niż w gry .no i większość pecetowców to skąpce wszystko by chcieli za darmochę.jeden pecetowiec kupi grę no i już cała polska ją ma za darmo jak słyszą że na konsoli trzeba coś od czasu kupić np na dvd za 50zł to słychać tylko" boże ale drogo ja nigdy nie dałem więcej niż 10zł za grę".

===================================

PECET BYŁ I BĘDZIE ZŁOMEM JEŻELI CHODZI O SPRZĘT DO GRANIA.

(lepiej już kupić xboxa niż pakowąć kasę w złoma peceta.)

Co do gazet o grach na PC to tkaie CDA to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Każdej dobrej grze dają odrazu 9/10. A nawet NOLF 2 dostał 10/10 poprsotu

Napiszę tak - na PC owszem da się pograć, ale cały czas żyjecie przeszłością lub przyszłością (Doom 3). A co obecnie wychodzi niby takiego dobrego na pieca?!? Przecież na te święta wyszły same odgrzewane kotlety lub konwersje z konsol. A te 10/10 dla NOLF2 to po prostu śmiech na sali. Cóż, muszą się podbudować, że niby takie świetne - bo na konsole w te święta hity wysypały się że ho ho . Doom3... Skąd wy wiecie, że on będzie taki dobry ? Na razie słychać tylko o grafie, a to że gra świetnie wygląda, wcale nie znaczy że będzie rewelacyjna ! Wspominacie Countera - ok. świetna rzecz, ale ten mod powstał w 1998 roku ! Ogólnie mówiąc, z każdym kolejnym rokiem jest coraz mniej świetnych pozycji na PC, a jeśli już są to są to konwersje z konsol. Zabawię się w proroka i napiszę, że za 5 lat w kwestii gier na PC będzie krucho...

===========================

Każdy wiem, że konsola next-gen. obojętnie jaka jest leprza do grania niż PC.

===================

Zgadzam sie,konsola to konsola, cieszcie ze nie ma zawiech, wirusów,Errorów 404 , całego tego (pipipi) Windowsa ktorórego wymysłił psi pomiot i skurvysyn Gates. My nie musimy wymienaic kart graficznych, odpierrdalać cyrków ze scandiskami, defragmentacjami, isnatlować,patche,ciągłe zabawy z crackami, zawiechy w grach i jeden wielki shit jaki mają Pececiarze. My po prostu siadamy wygodnie w fotelu,wrzucamy płytke i cieszymy sie życiem na WIELKICH Ekranach telewizorów(wyobrażacie sobie Vice city np: na 15 albo 17 calach?Jezu..)

PC i gry w jednym zdaniu nie maja prawa bytu....

========================

Moje zdanie takie: Z Pececiarzami jak z drzwiami, jak nie (pipipi) to sie nie zamnkną.

===============================

Sprawa jest prosta jak drut PC służy do pracy a konslolka do grania, czasmai zdaży mi się pograć na kompie, ale gry pecetowe nie maja duszy,zaś gry konsolowe nie mają sobie równych.

dzisiaj (dawniej tez) przychodzą pc'towcy i hupp dają nam powody dlaczego jest lepszy pecet bluzgają na konsole itp.ja do sarniego wchodzę na priv a on muwi że kicka nie mogą dostać. moim zdaniem takie coś powinno sie karać albo najlepiej na temat ustawić:pece świniom wstęp wzbroniony. takie jest przynajmniej moje zdanie.

==============================

PC wiecej gier ? no moze wiecej ale te gry sa tak biedne pod wzgledem wszystkiego a szczegolnie grafiki ze szok !!. Hmmm internet ?? nie oszukujmy sie net to net i najlepiej go uzywac na PC ale do gier to nie jest rewelacja najwyzej Diablo 2 i counter-strike oraz starcraft i to wszystko......... a gry na singiel to na PC poprostu są żałosne. PS2 pokonuje PC pod względem : grafiki, gier a o to tu chodzi przeciez.

======================

A unreala to ja wole sobie włączyc na konsoli! Rozwalam sie na fotelu przy wielkim tv a na pc co? Siedziec skulonym na twardym fotelu przy tym monitorku i sie jeszcze tym podniecać.

Wiesz czemu te twoje pctowe gry są takie tanie? Bo to niskobudrzetowe crapy...owszem...2 gry w histori całego rynku pc(od pojawienia się psx)

zrobiły na mnie wrażenie- Simsy i Max Payne. Koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

================================

MGS2 NA PC????

JESTEM BARDZO CIEKAW JAKIE BĘDĄ WYMAGANIA??????

3 GHZ CZY MOŻE 4GHZ????? HEH! I I TAK ANIMACJA BĘDZIE SKAKAŁA JAK OSZALAŁA SNAKE BĘZIE MIAŁ KRZYWY RYJ A W WALCE Z GIRAMI NA KOŃCU PC PIERDNIE I SIĘ ZAWIESI TAK BYŁO JEST I BĘDZIE!!!!! PC DO GIER SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

=========================

bo pecet był i bedzie złomem konsole zawsze będą grurą jeżeli chodzi o gry.

dlaczego?

gry na pc ciągle się wieszają.

wymagania skaczą jak giełda.

żadko która gra na pc chodzi "płynnie" nie chodzi mi o prędkość gry

mało fajnych tytułów.

większość firm idzie w strone konsol bo na pc nikt nie kupuje orginałów

......itd

lista jest baaaaaaaaaaardzo długa

Wczoraj moj kolega z klasy (pecetowiec) zaczął ze mną gadac jaka to "Mafia" dla niego jest wspaniała i że ja w to na swojej konsoli nie pogram. Wkurzyłem sie niezle i go walnąłem w morde.

==============================

Jak dal mnie na PC niema zadnej dobrej gry, najwyzej CS i Diablo 2 ale to tylko po necie. A te gry na pc sa poprostu jakies biedne

konsola nigdy nie zostanie pecetem, tylko przejmie niektóre, najlepsz jego cechy. Czyli HDD i modem, bo więcej nie widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhahah... boze jaci Ci kolesie sa zawinieci, prezciez to na pierwszy rzut oka widac, ze oni nie maja pojecia o kompach itp. Jak im sprawia problem np. defregmentacji, albo scandisk no to sory :D ale ktos tam jest niezle wygiety. Ale ja chyba wiem dlaczego, jak byscie siedzieli kilka godzin przed telewizorem 29" ktory napiernicza ciagle 60Hz :D to nic dziwnego ze ich glowy bardzo szybko sie "psuja" i niestety wymagaja FORMATA :D

Pozdrowienia dla wszystkich PC'sowców ktorzy :kochaja" swoje maszynki... ach co to by byl swiat bez kompa (sam teraz wiem bo zzapierniczam na zlomie patrz opis :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pc to nie platforma i nie nadaje sie do grania...

Przynajmniej takie jest moje zdanie.Gry na piecu w ogole mnie nie bawia, no chyba, ze mowimy o grze sieciowej w FPP.

I nie wiem jaki jest sens wywalania kasy na mocny sprzet do gier (ta ciagla wymiana ramu) - totalna glupota. Za jedna porzadniejsza karte graficzna mozna kupic kazda konsole...

A gry sa robione niechlujnie. Jezeli wymagaja wiecej ramu, lub mocniejszej karty graficznej to producentow nic to nie obchodzi...

z tym jedynie czesciowo moge sie zgodzic, a reszta to wypowiedzi MEGA GIGA LAM, gowno wiedza o kompach i tak pieprza, ja bym na nich wylozyl, bo takim kretynom to tylko za pomoca mlotka mozna cos wytlumacyzc.

Niech sobie pograja cwaniaczki w cs albo w unreala 2003 na tych padzikach swoich za pomoca kursorkow bleheheh. Jedne z leprzych gier to fpp, a jak ja widzialem jak sie gra w quake na psx to malo ze smiechu nieumarlem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maxymalne jaja sa z tych lam :D, fakt ze kompy trzeba ciagle modernizowac, ale maja tyle funkcji ze musial bym tu kilkanascie stron zapisac. A w takiej konsoli tylko sie gra (no prawie tylko) ale co wiecej nic, tylko wypalone oczy przez TV :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Te teksty sa pisane w wiekszosciprzez 14 letnich dzieciakow wiec nic raczej nie pomoze twoje gadanie,a rozpoczecie klotni tylko pogorszy sprawe.

To daj mi ich adresy :P Jak ktoś oglądał "Jay i Cichy Bob kontratakują" wie co zrobię :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliście gościa który mówi że PS2 bije PC na głowę grafiką??

ciekawe...

jak wygłada woda w Morrowindzie na Xboxie

lub jak wyglada Hot pursuit2 na PS2 bo ja widzialem screeny to grafika przypominała Porsche 2000.....................a na Pc to jest OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.....przed telewizorem 29" ktory napiernicza ciagle 60Hz :D ...

A nawet 50 Hz nie 60 :) ale to nie wazne, nie myslalem ze Ci ludzie sa az tak nienormalni, teraz juz zupelnie inaczej bede patrzyl na mojego kolege. :D

PS: Moze niektorzy "konsolowcy" maja 100Hz telewizory :) ?? Kto ich tam wie, w koncu nie musza wydawac "MNOSTWA" kasy na RAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu duzo gadac LAMY!!! Chociaz to co musze przyznac to fakt ze na konsoli nigdy nie potrzebowalem zadnych latek do gier. Gry sa przygotowane starannie i chlujnie. Nie ma opcji jak nie mozesz czegos uruchomic sciagnij patch 2,3XXXX :) No ale nie maja strategii, FPP. Ale za to wyscigi i mordobicia. Echhh

Kazda z platform ma swoje wady i zalety i nie ma co roztrzasac tematu. Fakt jest faktem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o rzesz w morde... ale lamusy!

juz powyzej powiedzieliscie o nich co trzeba.

IMHO Q3na konsoli - buahahahahahah[ciah].....

RTS na konsoli -buahahahaha[ciah].....

a przeciez RTS'y i FPP zajmuja glowna czesc rynku!

konsole sa raczej dla dzieci. dlaczego?: prosta obsluga, brak malych czesci ktore moga byc polkniete :lol:, proste w obsludze/mysleniu gry.

ale fakt.. duza zaleta konsoli jest jednokrotny wydate.. i t jestich ogromna zalta.. zwlaszcza dla rodzicow ktozy nie musza co chwile dokupowac czegos :D

fakt. posiadanie konsoli i peceta to full happy..

a konsole i pecety sa dla roznych osob.. dla ograniczonych graczy konsole.. dla reszty pecety :D

zdroofko for all

----

ciah by marco

Zanim napiszesz pomysl - srednio wygodnie sie czyta jak cala tabelka sie rozwala bo wpisales buahaha 50 razy bez spacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliście gościa który mówi że PS2 bije PC na głowę grafiką??

ciekawe...

jak wygłada woda w Morrowindzie na Xboxie

lub jak wyglada Hot pursuit2 na PS2 bo ja widzialem screeny to grafika przypominała Porsche 2000.....................a na Pc to jest OK

To oglądaj sobie screeny dalej. Akurat NFS: HP 2 na PS2 jest najlepszą wersją ze wszystkich platform (i nie tylko ja tak twierdzę). Tak się składa, że grałem we wszystkie wersje (PS2, GameCube, Xbox i PC) i wersja na PC jest niestety najgorsza. Wymagania może nie sa największe (choć to akurat jest mi trudno stwierdzić, bo posiadam dość mocny sprzęt), ale reszta, a szczególnie sterowanie (czuje się jakbyśmy sterowali nie sportowym samochodem, a czołgiem), woła o pomstę do nieba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o rzesz w morde...  ale lamusy!

juz powyzej powiedzieliscie o nich co trzeba.

IMHO Q3na konsoli -

Widziałeś? Grałeś? To się nie wypowiadaj. Owszem, na Dreamcaście gra się padem nie najlepiej, ale graficznie wersja na DC i PC różnią się nieznacznie.

RTS na konsoli -

Tu się zgodzę, bo na konsoli RTS'ów za wiele nie ma

a przeciez RTS'y i FPP zajmuja glowna czesc rynku!

Ale FPP są na konsole i to naprawdę sporo. Na przykląd taki MOH. Przecież gdyby nie konsole, to na peceta byś tej gry nie zobaczył, bo pierwsze dwie części wyszły na PSX'a, potem PS2, a kolejne szykują się na Xboxa. Dwie części Red Faction, Halo (pokaż mi drugą taką grę na PC), Turok: Evolution, Time Splitters 2. NOLF, SoF. FPP na konsole jest naprawdę sporo.

konsole sa raczej dla dzieci. dlaczego?: prosta obsluga, brak malych czesci ktore moga byc polkniete :lol:, proste w obsludze/mysleniu gry.

Większej bzdury nie słyszałem. To, że jest obsługa jest prosta, to od razu znaczy, że jest dla dzieci? Czy Ty wiesz co mówisz, bo mi wydaje się, ze nie. Czy takie gry jak seria Silent Hill (niedzługo na PS2 wyjdzie 3 część, na w trakcie tworzenia jest czwarta), Resident Evil, GTA 3 i Vice City są według Ciebie dla dzieci? Konsole są tylko do gier i nieskomplikowana obsługa jest jak najbardziej ich zaletą. Tutaj faktycznie nie musisz się martwić o to, czy aby na pewno gra ruszy na Twoim komputerze, czy nie będzie ciąć, czy sterowniki do karty są właściwe. Wrzucasz płytkę i radości z grania nie przesłaniają Ci żadne problemy związane z konfiguracją.

ale fakt.. duza zaleta konsoli jest jednokrotny wydate.. i t jestich ogromna zalta.. zwlaszcza dla rodzicow ktozy nie musza co chwile dokupowac czegos :D

Tu masz rację. Kupując konsolę, wiem, że przez najbliższe 4 lata pieniądze będę musiał wydawać jedyne na gry. A co z pecetami? W ciągu tych 4 lat mam już 3 komputer, bo poprzednie tak szybko się starzały, że nie chodziły już żadne nowe gry (na co w przybliżeniu wydałem z 10tys.)

fakt. posiadanie konsoli i peceta to full happy.. 

Zgadza się

a konsole i pecety sa dla roznych osob.. dla ograniczonych graczy konsole.. dla reszty pecety :D

Ograniczony to chyba sam jesteś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pc to nie platforma i nie nadaje sie do grania... 

z tym jedynie czesciowo moge sie zgodzic, a reszta to wypowiedzi MEGA GIGA LAM, gowno wiedza o kompach i tak pieprza, ja bym na nich wylozyl, bo takim kretynom to tylko za pomoca mlotka mozna cos wytlumacyzc.

Niech sobie pograja cwaniaczki w cs albo w unreala 2003 na tych padzikach swoich za pomoca kursorkow bleheheh. Jedne z leprzych gier to fpp, a jak ja widzialem jak sie gra w quake na psx to malo ze smiechu nieumarlem.

Wiesz co? Niekoniecznie. Faktem jest, że na konsole wychodzi 2-3 razy wiecej gier niż na PC i nie da się temu zaprzeczyć. Faktem jest też, że konsola jest do grania (choć może korzystać z internetu, a ostatnio zaczynają się pojawiać programy7 edukacyjne) i w tej dziedzinie nie ma sobie równych. Pecet jest wszechstronny i to jest właściwie jego wada, jeśli chodzi o gry. Tworząc gry, producenci muszą się martwić, by gra chodziła tak samo dobrze na setce konfiguracji, z róznymi steorwnikami OS'ami, itp. Poza tym zawsze wypuszczają produkt niedopracowany, do którego potem trzeba ściągnąć serki MB łatek, by w ogóle zaczął działać (przykład Street Legal). Na konsolach jest zupełnie inaczej. Każda gra jest dopracowana wręcz do perfekcji (pokażcie mi drugą taką wodę jak w Jak and Dexter), nie wymagają żadnych łatek. A kupując taką grę masz zawsze pewność, że dostajesz produkt w pełni ukończony, nie posiadający praktycznie błędów. Po prostu firmy robiące na konsole nie mogą sobie pozwolić na wypuszczenie bubla, bo wiedzą, że niedopracowania kodu, nie będzie można zrekompensować zakupem nowej karty graficznej czy procesora. Weźmy przykład GTA 3. Na konsoli z 300MHz zegarem chodzi o niebo lepiej niż na komputerach z 1Ghz prockiem i silnymi grafikami. Spróbujcie uruchomić GTa 3 na powiedzmy PII 300Mhz, to nie wiem, czy uda się wam zobaczyć nawet slideshow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok.. moze troche przesadzilem z wypowiedzia.. ale to dlatego ze bylem juz zmeczony i po przeczytaniu tych bzdur co wyzej to emocje mnie poniosly.

ale fakt jest faktem.. jezeli mialbym wybierac miedzy pc a konsola

zakldajac ze bede tylko gral

to i tak bym wzial PC-ta.. czemu? a no temu ze b.lubie strategie i FPP, sterowanie w knsolach jest troche za ograniczone.. chyba zeby dokupic klawke i myche... i trzeci argument. monitor vs TV.. aktualnie mam monitor 19' i mimo ze mam TV-out to w zadna gre bym nie chcial grac na TV.

aha.. widzialem jak wygladaja gry na PS2.. a dokladnie widzialem colina3 i szczeze niepodobal mi sie.. grafika przypominala raczej dwojka a nie cos co mialo byc next generation.

aha.. Wydatki na pecety maja swoje usprawiedliwienie.. gry na PC-ty wygladaja o niebo ladniej. oczywiscie mowie o nowszych tytulach.... a jezeli chcemu miec ladna grafe na konsoli to i tak musimy wydac kase na nowa.. bo starsza(z rzed 2 lat) juz takiej grafy nie wyswietli.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MUHAAHHAHAHAHAHAHAHHHH

NIEE NIEEE hahaha duszę się ze smiechu :lol: :lol:

Jak można w np q3, sc grac na konsoli :?: :?: :lol:

Ja uwazam tych co to pisali za tempakoow do kwadratu :lol: :lol:

...bo pecet był i bedzie złomem ...

Hahahhahaha jak chłopak ma 486 dx 2 i na 40 MB dysq mario to sie nie dziwie ze tak pisze :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaaa qurwa.

Kazac takiemu konsolowcowi grac na TV z takiej odleglosci na jakiej gra sie na PC. tzn. ok oczy ok metr od TV i niech twedy powie jaka to on ma grafike na tej konsoli. Bo na pececie to wszystko ladnie wyglada nawet w 640x480 z odleglosci 5 metrów ;) Cwaniaczki konsolowe.

Hehe konsolowiec ma TV 15' na dodatek siadzie 10m od niego i zdaje mu sie ze jego konsoal ma zajebista grafike buehehehehe a podejdz no czlowieczku do telewizorka i popatrz sie dokaldniej bueheheehee.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale FPP są na konsole i to naprawdę sporo. Na przykląd taki MOH.  Dwie części Red Faction,  Turok: Evolution, FPP na konsole jest naprawdę sporo.

Tak?

MOH - porownaj tla z konsoli a potem PC. W ktora wolisz wersje grac jesli chodzi o grafe?

Red Faction1/2 - Czesc 2 jest tak brzydka, ze jedynka na PC jest boska w porownaniu... Po 2ce, jedynki na pleja nie chce juz widziec :(

Turok - 'potworki' w tej grze to graficzny LOL

Reszty nie widzialem/gralem, i nie bede sie wypowiadal nie znając.

Jezeli chodzi o FPP na pleja/2 to 90% tych gier to wielkie graficzne LOLe. Plejak sie calkowicie nie nadaje do FPP, i wcale nie przez pada, bo w RF2 gralem na myszce i klawie USB z mojego PC :) , tylko przez ochydne tekstury = za mala pamiec, no chyba ze tworcy np. takiego RF2 nie potrafia calkowicie robic na ps2 gier.. (chcialbym zeby wszystkie wygladaly jak T4 :D)

X-pudlo, to inna para kaloszy. Tam sytuacja sie zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej mnie wnerwia że takie lamy mają GTA3: Vice City, Tekken 4 i boskiego Silent Hill 2 (ale i tak wychodzi na pieca). A po drugie taka śmieszna konsolka nierówna się z PIII 1Ghz (nawet), i GeForce 2 Ultra :-) Więc niech te lamy zostawią konsole i pójdą w pole kopać ziemniaki, będzie przynajmniej jakiś porzytek. A my się zajmiemy "ciągłą wymianą ramu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za "ludzie" (?!):

########

"A unreala to ja wole sobie włączyc na konsoli! Rozwalam sie na fotelu przy wielkim tv a na pc co? Siedziec skulonym na twardym fotelu przy tym monitorku i sie jeszcze tym podniecać."

przydałaby się lekcje pt.: "TvOut", "Bezprzewodowe urządzenia sterujące", "Definicja słowa podniecanie".

########

"Wiesz czemu te twoje pctowe gry są takie tanie? Bo to niskobudrzetowe crapy...owszem...2 gry w histori całego rynku pc(od pojawienia się psx)

zrobiły na mnie wrażenie- Simsy i Max Payne. Koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

a tutaj lekcje pt.:"Definicja 2 - ćwiczenia praktyczne", "Ekonomia: Rynek gier PC - koszty produkcji, dystrybucja, etc.)"

########

"Moje zdanie takie: Z Pececiarzami jak z drzwiami, jak nie (pipipi) to sie nie zamnkną. "

lekcja życia pt.: "Jak szybko uciekać przed Pecetowcem"

########

"Każdy wiem, że konsola next-gen. obojętnie jaka jest leprza do grania niż PC."

lekcja pt.: "Jak skutecznie zamienic PC na P4 i R9700 na Pegasusa - ćwiczenia praktyczne"

########

"konsola nigdy nie zostanie pecetem, tylko przejmie niektóre, najlepsz jego cechy. Czyli HDD i modem, bo więcej nie widze."

lekcja pt.: "Definicja: Jakość obrazu"

########

Wczoraj moj kolega z klasy (pecetowiec) zaczął ze mną gadac jaka to "Mafia" dla niego jest wspaniała i że ja w to na swojej konsoli nie pogram. Wkurzyłem sie niezle i go walnąłem w morde.

lekcja pt.: "Religia: Kochaj Bliźniego swego jak siebie samego"

########

co za młoty, dla nich chyba trzeba otowrzyć szkołę specjalną z wyżej podanym programem nauczania...co za "ludzie" (?!):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pc rulez . Ci goscie to prawdziwe lamy ale Mareczek to juz mnie rozwalil. GTA3 czy ty wiesz jak ta gra jest okrojona graficznie w stosunku do wersji Pc. Konsole pod wzgledem mozliwosci podkerslam mozliwosci graficznych sa do [gluteus maximus]. Taki Jedi Knight 2 na Game Cube ma detale zmniejszone do medium niska rozdzialka wyglada to paskudnie anizotropa zadnego nie ma nic. Wersja na X-boxa jest juz lepsza ale w dalszym ciagu do wersji pc brakuje jej tak wiele ze szkoda gadac.A PS2 to by pewnie nawet nie pociagnelo tej gry. Kiepskie mozliwosci internetowe.

A no i na Pc sa kiepskie gry? Duza czesc hitow z konsol jest konwertowana na Pc bez straty jakosci lub nawet zyskuja na tym odwrotnie powoduje to drastyczny spadek jakosci gry bo konsola ma mniejsze mozliwosci.A tak jak czytalem takie np neo plus to tam az roilo sie od ocen 5/10 i nizszych wiec na konsole pojawia sie wiecej gniotow.Konsolowcy nie moga przebolec faktu iz pecetowe gry sa ladniejsze i ze moga se pograc w gry konsolowe na emulkach i ze maja piraty za 10 zl :wink: . A taki przyklad kiepskich mozliwosci Ps2 jest Max Payne ktory wlecze sie na tym w 20 fps :lol: buahahahaha.

Ps2 to shit - jego mozliwosci sa tak male nawet brak pixel i vertex shaderow. I mareczek mozesz sobie mowic co chcesz i tak ja mam racje i ty o tym wiesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi