Kwazor Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Własnie mam taki dylemat bo "podobno" wczesniejszy własciciel lapka nie rejestrował windy.Ale wiem ze jak przyjdzie mi do powtórnego postawienia windy to on poprasi o rejestaracje a dokładnych danyh tamtego własciciela nie znam. I na pewno nie bede mogł go na nowo zarejestrowac.. Czy jest mozliwosc sprawedzenia po numerze seryjnym windy czy nie została juz zarejestrowana.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Rejestracja NIE JEST wymagana tylko aktywacja systemu, a tą zrobisz bezboleśnie ;-) Pozdrawiam, Gyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Gyc - w wersji home masz 30 dni na rejestracje. Tylko aktywacja jest w Proff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Gyc - w wersji home masz 30 dni na rejestracje. Tylko aktywacja jest w Proff.A z ciekawości - co po tych 30 dniach jak się nie zarejestruje?:D (odnośnie wersji Pro) Edytowane 23 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 A z ciekawości - co po tych 30 dniach jak się nie zarejestruje?:D (odnośnie wersji Pro)Nic. Nie rejestrowałem się ani na wersji pro ani na wersji home. Robiłem tylko aktywację - nie wiem o czym piszecie :blink: Na aktywację jest 30 dni, rejestracja jest dobrowolna. Pozdrawiam, Gyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 rejestracja nie ma nic do aktywacji na aktywacje masz 30 dni potem tez mozna aktywowac ( ale winzgroza sie nie uruchomi-uruchamia tylko kilka usług i wymaga aktywacji) a zarejestrowac mozesz sie kiedy chcesz ( w zamian mikroszit bedzie przysylal Ci idiotyczne biuletyny) Rejestracja dla uzytkownika OEM-a jest CAŁKOWICIE bezsensowna gdyz i tak nie ma od "DE-BILLA" suportu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...