_fake Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 800-1000 zl na procka i plyte co bedzie lepsze am2 dfi infinity +a64 3800 czy asrock (ConRoe865PE) + core 2 duo e6300 ogólnie nie musza byc te plyty co napisalem chodzi mi o max wydajnosc za ok 800-1000 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 bierz intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Wez Core 2 DUo.. ale to nie dzial Co kupic takze skasuj posta i topic sie usunie sam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 800-1000 zl na procka i plyte co bedzie lepsze am2 dfi infinity +a64 3800 czy asrock (ConRoe865PE) + core 2 duo e6300 ogólnie nie musza byc te plyty co napisalem chodzi mi o max wydajnosc za ok 800-1000 zl Skasuj temat, umiesc w odpowiednim dziale i zmien tytul na zgodny z regulaminem. A co do pytania - oczywiscie intel, ale pamietaj, ze plyta conroe865pe ma tylko agp i tylko ddr1. Jak masz grafike i pamieci ze starszego kompa i nie chcesz wymieniac, to bierz ta plyte i dziel sie wrazeniami z tymi, co sie do jej kupna przymierzaja (czyli ze mna:). A jak masz np. tylko 2 kostki ramu DDR to wez cos innego od asrocka np. to: http://www.asrock.com/PRODUCT/775Twins-HDTV%20R2.0.htm - tania i zbiera niezle recenzje, chyba najlepszy wybor w swojej cenie. a jak masz do tego grafike AGP i bedziesz wymienial na PCI-e to tą: http://www.asrock.com/PRODUCT/775Dual-VSTA.htm - ma i ddr1 i ddr2 i agp i pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fake Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 a jak masz do tego grafike AGP i bedziesz wymienial na PCI-e to tą: http://www.asrock.com/PRODUCT/775Dual-VSTA.htm - ma i ddr1 i ddr2 i agp i pci-e ta by mi przypasiła ale mam jeszcze pytanie czy core 2 obsluguje ddr2 czy ddr (chodzi mi o to czy e6300 bedzie dzialal z ddr1 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 To nie procesor obsluguje pamiec a plyta. Idz do topicu o plycie ktora Cie interesuje i jak juz wiekszosc ludzi Ci radzi skasuj topic bo zasmiecasz forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 ta by mi przypasiła ale mam jeszcze pytanie czy core 2 obsluguje ddr2 czy ddr (chodzi mi o to czy e6300 bedzie dzialal z ddr1 ) Będzie. Przeciez np. conroe865pe ma tylko sloty ddr1, a conroe obsluguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fake Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 ok dzieki za wszystkie odpowiedzi juz zamowilem c2d :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...