Skocz do zawartości
Radzyn

Monitor Lcd Do Kompa 19 Calowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kupuje w Październiku zestaw komputerowy ale poszukuje jakieś dobrego LCD 19 calowego za 800 zeta no góra 900 choć chciałbym dobrą grafike kupić więc raczej starczy mi 800 zeta. Nie musi być z głośniczkami bo kupuje też zestaw głośników nowych do kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Kupuje w Październiku zestaw komputerowy ale poszukuje jakieś dobrego LCD 19 calowego za 800 zeta no góra 900 choć chciałbym dobrą grafike kupić więc raczej starczy mi 800 zeta. Nie musi być z głośniczkami bo kupuje też zestaw głośników nowych do kompa

Zobacz oferte firmy Sferis a w szczegolnosci monitki Samsung'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przyznaje się bez bicia że nie w te miejsce dodałem ten temat. Ale teraz do tematu za 800 złotych jak Samsunga widziałem bez głośników za 699 zeta jest opłacalne?? Chodzi mi jakość/cena czy wogóle za taką cene 19 calowy da się dobry kupić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przyznaje się bez bicia że nie w te miejsce dodałem ten temat. Ale teraz do tematu za 800 złotych jak Samsunga widziałem bez głośników za 699 zeta jest opłacalne?? Chodzi mi jakość/cena czy wogóle za taką cene 19 calowy da się dobry kupić??

Wybieraj: cale albo parametry ;) Porównaj sobie ceny monitorów wg jasności, kontrastu, czasu reakcji, a nie wielkości matrycy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup gorsza 19. naprawde. wcale nie jest taka wielka jakby sie wydawało.... ja bardzo polecam acera al1916WAs. czas reakcji 5ms, kontrast 700:1, katy 160/160 matryca TN. 800zł równo. www.skapiec.pl jeden z najczesciej wyszukiwanych monitorow na skapcu wiec jest troche popularny :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okazuje się że do Niedzieli będe chyba musiał kupić LCD 19 calowego bo sprzedaje Wujkowi swego starego Philipsa 107T tu widze że kolega mi proponuje Acera choć niektórzy zbytnio nie przychylnie mówią o Acerze :? I jak pisałem mionitor aby był z dobrym kontrastem dobrą szybkością "ns" oraz aby był dobry na oczy bo już w 19 calowych to nie przelewki z oczami :wink: A kupuje karte graficzną 7900GS o ile coś ma do tego monitor a będe na nim pracował (programowanie,grafika) surfował po necie ale też i czasem grał jak w PES6 czy Call of Duty czy nawet NFS:Most Wanted lub Carbon (w przyszłości)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi