Radzyn Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Witam! Kupuje w Październiku zestaw komputerowy ale poszukuje jakieś dobrego LCD 19 calowego za 800 zeta no góra 900 choć chciałbym dobrą grafike kupić więc raczej starczy mi 800 zeta. Nie musi być z głośniczkami bo kupuje też zestaw głośników nowych do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Witam! Kupuje w Październiku zestaw komputerowy ale poszukuje jakieś dobrego LCD 19 calowego za 800 zeta no góra 900 choć chciałbym dobrą grafike kupić więc raczej starczy mi 800 zeta. Nie musi być z głośniczkami bo kupuje też zestaw głośników nowych do kompa Zobacz oferte firmy Sferis a w szczegolnosci monitki Samsung'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Przede wszystkim to zobacz jeszcze raz gdzie powinien znajdować się ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Tak przyznaje się bez bicia że nie w te miejsce dodałem ten temat. Ale teraz do tematu za 800 złotych jak Samsunga widziałem bez głośników za 699 zeta jest opłacalne?? Chodzi mi jakość/cena czy wogóle za taką cene 19 calowy da się dobry kupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Tak przyznaje się bez bicia że nie w te miejsce dodałem ten temat. Ale teraz do tematu za 800 złotych jak Samsunga widziałem bez głośników za 699 zeta jest opłacalne?? Chodzi mi jakość/cena czy wogóle za taką cene 19 calowy da się dobry kupić??Wybieraj: cale albo parametry ;) Porównaj sobie ceny monitorów wg jasności, kontrastu, czasu reakcji, a nie wielkości matrycy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Wybieraj: cale albo parametry ;) Porównaj sobie ceny monitorów wg jasności, kontrastu, czasu reakcji, a nie wielkości matrycy. No tak masz racje , za tą cene to już kupie dobry 17 calowy LCD niż 19 calowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 kup gorsza 19. naprawde. wcale nie jest taka wielka jakby sie wydawało.... ja bardzo polecam acera al1916WAs. czas reakcji 5ms, kontrast 700:1, katy 160/160 matryca TN. 800zł równo. www.skapiec.pl jeden z najczesciej wyszukiwanych monitorow na skapcu wiec jest troche popularny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Okazuje się że do Niedzieli będe chyba musiał kupić LCD 19 calowego bo sprzedaje Wujkowi swego starego Philipsa 107T tu widze że kolega mi proponuje Acera choć niektórzy zbytnio nie przychylnie mówią o Acerze :? I jak pisałem mionitor aby był z dobrym kontrastem dobrą szybkością "ns" oraz aby był dobry na oczy bo już w 19 calowych to nie przelewki z oczami :wink: A kupuje karte graficzną 7900GS o ile coś ma do tego monitor a będe na nim pracował (programowanie,grafika) surfował po necie ale też i czasem grał jak w PES6 czy Call of Duty czy nawet NFS:Most Wanted lub Carbon (w przyszłości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...