mike757 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Co sądziice o ASUS-ie A6M-Q024? Laptop dla studenta, chcę 64-biotowy, żeby starczył na 3-4 lata. Myślałem juz o HP nx7400 ale za czarny jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Hmm, jeśli pytasz co kupić to nie ten dział. Jeśli chcesz wiedzieć co sądze, to śmieszy mnie że rezygnujesz z dobrego komputera (bo seria nx7400 niewątpliwie jest dobrym komputerem) tylko dlatego, że jest czarny. Weź pod uwagę, że jest to spory plus po tych 3 latach o których piszesz, bo Asus będzie wytarty i poobdzierany, a HP jeśli nawet to nie będzie na nim tego tak widać. W sumie to nie wiem nawet o którego nx7400 dokładnie chodzi. Ale jeśli szukasz jakiejś alternatywy, to się określ czy ma być w cenie podobnej do tego Asusa. A poza tym napisz do czego ma ten komputer służyć, bo studenci mają różne wymagania i niektórym taki laptop by nie starczał już teraz, nie mówiąc o dalekiej przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Również jestem zainteresowany kupnem tego Asusa, HP nie biore pod uwage, bo nie potrzebny mi CoreDuo, wole słabszy proc ale z GF. Moze wypowie się jakiś user? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...