krogoth111 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Szukam programu Interscope BlackBox w wersji 3.1 gdyż do takiego mam licencję. Nie mogę znaleźć downloadu :( Znalazłem wersję 4.2 ale licencja z tą nie działa. A może polecicie jakiś inny o takim samym działaniu? Chodzi mi o brak typowego menu tylko zakładkę ekcrypt/decrypt i tyle. Chodzi o hasłowanie pojedyńczych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Tyle to windows potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Taka wypowiedź mi nie pomaga... Windows nie szyfruje pojedyńczych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Windows nie szyfruje pojedyńczych plików.Od kiedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_84 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Hehe, a jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Hmmm no właśnie jak :] Nie mam takiej opcji :D -- Aha i chodzi mi o zaszyfrowanie pliku całkowicie a nie tylko przed innymi uzytkownikami systemu. Tak ma być żebym ja też mógł otworzyć tylko poprzez hasło. Edytowane 20 Września 2006 przez Tal-Rash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 http://sgj.cjb.net/content/view/17/54/ Widok wszystkich opcji>explorer. Mozna właczac/wyłaczac tą opcje menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Dobrze ale windows zabezpieczy plik przed innymi uzytkownikami a ja potrzebuję zabezpieczyć go całkowicie. Tak bym sam też nie mógł otworzyć go bez podania hasła. Program Interscope BlackBox jest super do tego ale nigdzie nie mogę znaleźć do ściągnięcia wersji 3.1 do której mam licencję... Wszędzie jest 4.0 albo 4.2 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Dobrze ale windows zabezpieczy plik przed innymi uzytkownikami a ja potrzebuję zabezpieczyć go całkowicie. szyfrowanie plików w Windows XP/server 2003 wykorzystuje możliwość szyfrowania zawartości, jaką oferuje system plików NTFS i bez klucza odszyfrowanie jest bardzo trudne czyli zabezpiecza całkowicie Edytowane 21 Września 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A jak zaszyfrować tak by do otwarcia potrzebny był klucz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A jak zaszyfrować tak by do otwarcia potrzebny był klucz?odpowiedni klucz jest pobierany w zależności od zalogowaniego użytkownika automatycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Piszę w tym temacie już trzeci raz że potrzebuję zaszyfrować tak by zawsze do otwarcia potrzebne było wpisanie klucza/hasła!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Piszę w tym temacie już trzeci raz że potrzebuję zaszyfrować tak by zawsze do otwarcia potrzebne było wpisanie klucza/hasła!!!!!!w tej metodzie jest koniczne wpisanie hasła, przy logowaniu możliwe jest również wprowadzenia konieczności wpisania hasła, po wyjściu z uśpienia, przed wyłączeniem wygaszacza ekranu itd... Edytowane 21 Września 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Czyli do bani... Powiem czwarty raz. Chcę zaszyfrować plik tak by za jedną sekundę czy za milion lat klikając na nim myszką trzeba było wpisac hasło by go otworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 axdecrypt.... uzywam i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Total commander + http://totalcmd.pl/download/wcx/crp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...