Pabloh Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 W najblizszym czasie zamierzam zakupic lapcia. będzie to toska M70-340 bądz HP nx7400 508es. Jednakże wczoraj dostałem propozycje zakupu nowego lapcia HP Pavilon dv4000, i to w bardzo dobrej cenie. Bardzo proszę powiedzcie cos ogólnie o pavilonach bo trudno je znalezc w naszych sklepach i ogolnie mało o nich informacji. HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Trudno je znalesc bo ich nie ma oficjalnie w sprzedazy, HP Polska ich nie posiada. Zerknij na amerykanska strone HP, tam wszystko powinno byc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloh Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Dzięki serdeczne :) Juz patrzyłem ale myslałem ze może ktos posiada takiego notka i rzuci jakieś info z pierwszej reki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...