Massimo Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Siemka! No właśnie, powiedzcie mi która karta będzie kompatybilna z tym modelem Nokii? Niby na opisach aukcji w Allegro jest napisane że MMC będzie działał z N-Gage, a kiedy zapytałem sprzedającego czy będzie działać na 100%, odpowiedział że powinien ale nie musi :( inni to powtarzają. Jeżeli jest jakiś forumowicz który również posiada ten telefonik prosiłbym aby pomógł mi wybrać która 1 Gigowa karta będzie w 100% współpracowała z "gadem". Nie chciał bym kupić żeby się okazało że nie działa i nie mieć później z nią co zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Moja siostra ma Gada Cls i kupiłem jej tą kartę http://www.allegro.pl/item117415420_117415420.html To jest 512 MB, ale jestem pewien, że 1 GB zadziała. To czy będzie działała zależy chyba od napięcia jakie obsługuje karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...