s3pp Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Jako nowy uzytkownik witam wszystkich. Mam problem z kupnem pamieci. Pogodzilem sie juz z ich wysoka cena i problem lezy teraz w wyborze. Oto co mam do wyboru: GoodRam Pro 800Mhz Cl5 1000zl 2GB PATRIOT PC7200ELK 900MHz 2x1GB DDR2 1150zl PATRIOT PC5300LLK 667MHz 2x1GB DDR2 1100zl Reszta zetsawu to: Asus p5b deluxe c2d 6300 Kompletnie nie wiem czy postawic na Mhz czy na timingi. Mam zerowe pojecie o podkrecaniu pamiatek wiec raczej ich krecic nie bede chyba, ze cos sie zmieni w tej materii. Prosze o odpowiedz i z gory dZiekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 bierz PATRIOT PC7200ELK 900MHz 2x1GB DDR2 1150zl . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3pp Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No dobra, a jak sprawa sie ma to typow obslugiwanej pamieci w asusie, ktorego wymienilem? OPoza tym prosze o jakas konstruktywna wypopwiedz poparta argumentami, bo, bez urazy, kazdy moze sobie wybrac jedna z trzech :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Firma patriot a nie goodram ktory mimo wszystko jakosciowo nie dorownuje patriota oraz to ze beda sie pewnie lepiej krecic coz moge wiecej powiedziec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 zapytaj sie w watku o tej mobo albo o c2d moze doradza ci inna mobo od razu z pamiatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 bierz goodramy, jak Cie wezmie na krecenie to sa to idealne pamiatki, na p5bdelux pokaza na co je stac, a zawsze troche zaoszczedzisz w stosunku do patriota, ktory zly nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 bierz goodramy, jak Cie wezmie na krecenie to sa to idealne pamiatki, na p5bdelux pokaza na co je stac, a zawsze troche zaoszczedzisz w stosunku do patriota, ktory zly nie jest. popieram sam tez te pamieci kupilem i beda ta płyte brał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...