duzy_farciarz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam uzytkownikow tego forum! Chcialem zebyscie polecili mi notebooka do 3400zł (moze byc z allegro). Zalezy mi na: -Core duo -dobrej matrycy -1gb ramu -w miare dobrej baterii laptop bedzie uywany w domu, przez studenta budownictwa, powinno sie na nim komfortowo pracowac na takich programach jak autcady itp. rzadziej w grach. Dziekiuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Chyba nie powiem nic odkrywczego: HP nx7400 [EY508ES]. Możesz o nim sporo poczytać na forum. Jest nawet recenzja, więc zachęcam do zapoznania się z nią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy_farciarz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 dzieki wielkie jutro bedzie zakupiony w media-markt za 2990zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Uwazaj zebys nie kupił hp 7400 z celofanem bo cos ta cena za niska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Też mi się coś tak wydaje. A widuje ostatnio nx7400 w ofertach marketów- chociażby Selgros. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy_farciarz Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Też mi się coś tak wydaje. A widuje ostatnio nx7400 w ofertach marketów- chociażby Selgros. http://www.mediamarkt.wroclaw.pl/foto/gazetka1/4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek H Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 http://www.mediamarkt.wroclaw.pl/foto/gazetka1/4.jpg Faktycznie, stoi jak wół. Ale te ceny lecą na ryj. Ja swój kupiłem miesiąc temu za 3485 zł. Ale nie żałuję. I polecam, znakomity sprzęt. A teraz za tą cenę to jak za darmo. Pozdrawiam, Olek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelb Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) http://www.mediamarkt.wroclaw.pl/foto/gazetka1/4.jpg Normalnie jestem w szoku :blink: Ja byłem wczoraj w krakowskim MM i tam był za 3799zl lol I to jeszcze jakis lepszy bo piszą ze ma s-video :P Edytowane 24 Września 2006 przez pavelb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek H Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Normalnie jestem w szoku :blink: Ja byłem wczoraj w krakowskim MM i tam był za 3799zl lol I to jeszcze jakis lepszy bo piszą ze ma s-video :P Na pl.com.pecet jest napisane: >Dzwonilem do nich - oczywiscie brak notebookow, ktore reklamowane sa w 'gazetce', na stanie. Chodzi o promocję z 2999 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy_farciarz Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Na pl.com.pecet jest napisane: >Dzwonilem do nich - oczywiscie brak notebookow, ktore reklamowane sa w 'gazetce', na stanie. Chodzi o promocję z 2999 zł. No nic dziwnego ze brak, jak byly w takiej cenie. Ponoc bylo 40 sztuk i rozeszly sie w ciagu kilku h jak swieze buleczki :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 No i stalem sie dzisiaj posiadaczem EY508ES :) od 2ch godzinek jest w moich lapkach. teraz ide nagrac te recovery cd, potem trzeba soft troche pozmieniac... w weekend zrobie formata i wrzuce od nowa caly soft... dzielac dysk po swojemu :) Kupilem za 3440 w lokalnym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek H Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 No nic dziwnego ze brak, jak byly w takiej cenie. Ponoc bylo 40 sztuk i rozeszly sie w ciagu kilku h jak swieze buleczki :) pozdrawiam Jeśli wierzyć wiadomościom od faceta z branży to było ich 6 sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...