nightstalker Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam! Mam dwa kompy połączone za pomoca WiFi. Na jednym jest zainstalowane neo ( same stery ) i winroute ( ten nowy ) . No i teraz problem... Nie moge korzystać z outlooka w czasie gdy włączony jest winroute. Jak go wyłącze to wszystko gra... Pewnie od razu powiecie, że mam poblokowane porty i tyle, ale to chyba nie to, bo korzystając z wizzarda ustawiłem wszystko jak należy i zaznaczałem, że porty pop i smtp maja byc otwarte zarówno dla połączeń przychodzących jak i wychodzących... Co może być nie tak ? Od 3 dni się z tym męcze i efektów nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytas Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 a moze a IMAP korzystasz? 110 nie otwieraj na swiat tylko lokalnie. SMTP (25) otworz na swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...