Cinek91 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Witam! Mam zamiar wymienic w swoim komputerze plyte glowna, pamiec i grafike ;). mam do przeznaczenia na to ok. 1500 zl. Jesli mozecie to pomozcie :). Pamięc 1GB co najmiej 800MHz, dobrze by bylo gdyby plyta glowna miala SLI... Moj procesor to pentium 4 socket 775. Z gory dzieki za pomoc. Pozdro :) Edytowane 21 Września 2006 przez Cinek91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Mam zamiar wymienic w swoim komputerze plyte glowna, pamiec i grafike Jaki masz obecnie procesor?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek91 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 No tak. wiedzialem ze o czyms zapomnialem ;).mam pentium 4 3GHz. Socket 775. Jeszcze dobrze by bylo zeby ta plyta obslugiwala core 2 duo mam taki plan zeby w przyszlosci procka tez wymienic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...