sithmaster Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam. Mam pytanie. Czy ktoś z posiadaczy MSI K9N neo (MS-7260) testował BIOS 1.47 BETA, który jest na TEJ stronie ?? Ja nie umiem niemieckiego, i niezbyt rozumiem komentarze na jego temat. No a wiadomo, że BETA bezpieczna nigdy nie jest :D Głównie chodzi mi o stabilność, no i nowości jakie wprowadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAnek87 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Jest juz nawet dostępny bios w wersji 1,49. Ja sam używam 1,3 i powiem, że nie mam żadnych problemów z płytą. Ale to fakt, brak opcji vcore w Biosie jest wkurzający... Może cos się w najbliższym czasie zmieni. Myślę, że jakby każdy z posiadaczy K9n neo-f pisał o braku tej (i innych służących do O/C) opcji w biosie do MSI POLSKA to może "nasi" coś z tym zrobią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithmaster Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Hmm to może trzeba by zacząć "bombardować" forum MSI błaganimi o vCore :) Dodanie regulacji dużo by dało, bo sama płyta pracuje po sporym overclockingu bardzo stabilnie. No i mogliby dać większą regulację HTT (np do 350-400). Bo niestety na moim Sempronie 2800+ musiałem użyć clockgena, gdyż 300HTT to dla mnie mało ;) (teraz chodzi stabilnie na HTT 320). Pozdrawiam. ------------------------EDIT--------------- Wysłałem maila w tej sprawie do msi-polska. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź (o ile będzie :P) Edytowane 25 Września 2006 przez sithmaster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAnek87 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 No tak, trzeba bombardować MSI...MOże wreszcie coś z tym zrobią i ułatwią nam życie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...