Skocz do zawartości
sithmaster

Msi K9n Neo I Bios 1.47 Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie. Czy ktoś z posiadaczy MSI K9N neo (MS-7260) testował BIOS 1.47 BETA, który jest na TEJ stronie ?? Ja nie umiem niemieckiego, i niezbyt rozumiem komentarze na jego temat. No a wiadomo, że BETA bezpieczna nigdy nie jest :D Głównie chodzi mi o stabilność, no i nowości jakie wprowadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest juz nawet dostępny bios w wersji 1,49. Ja sam używam 1,3 i powiem, że nie mam żadnych problemów z płytą. Ale to fakt, brak opcji vcore w Biosie jest wkurzający... Może cos się w najbliższym czasie zmieni. Myślę, że jakby każdy z posiadaczy K9n neo-f pisał o braku tej (i innych służących do O/C) opcji w biosie do MSI POLSKA to może "nasi" coś z tym zrobią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź. Hmm to może trzeba by zacząć "bombardować" forum MSI błaganimi o vCore :) Dodanie regulacji dużo by dało, bo sama płyta pracuje po sporym overclockingu bardzo stabilnie. No i mogliby dać większą regulację HTT (np do 350-400). Bo niestety na moim Sempronie 2800+ musiałem użyć clockgena, gdyż 300HTT to dla mnie mało ;) (teraz chodzi stabilnie na HTT 320). Pozdrawiam.

------------------------EDIT---------------

Wysłałem maila w tej sprawie do msi-polska. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź (o ile będzie :P)

Edytowane przez sithmaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi