kszonek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 pd915 @ ciekly metal p5wd2 2x256 micron ati x300 vgpumod chieftec gps400 sp2004c + sp2504c 1x akasa amber 120 @5v 1x fander zjazdowy @srednio 1x scythe 120 @ 5v 3x tt thunderblade @~3,2v grundfos CO nexos3 cellfst 10/12 bok pinowiec homemade rez z wiadra po persilu, okolo 12litrów, stoi na cd-action z lat 98-99 woda z kranu, zwana kranówą + odrobiona mieszanki borygo. Clodzenie zrobione jakies2-3 tygodnie temu, aby zobacz co potrafi 915 na wodzie z lodem, wiadro po persilu to idealny rez, bo jest prostokatny i zajmuje malo miejsca w przeciwienstiwe d owiader okraglych. Wchodzi duzo lodu i na trocha zabawy styka. Jednoczesnie mialo to pracowac na codzien, zeby nie bylo babranie potem z zakladaniem innego chlodzenia. Tempy: arctic silver 5: 4200mhz 1,45v 48oC arctic silver 5: 4400mhz 1,50v 52oc _ciekły metal: 4400mhz 1,50v 40cC _ciekły metal: 4555mhz 1,54v 42oC tempy oczywiscie po 12h stressu mniej wiecej, temp stabilizuje sie na danym poziomie po godzinie od odpalenia kompa. Moze jakies foty: (tu widac jak ham sie zagina, ale co ja mam z nim zrobic....) (kuling junit) (taki sobie ten przplyw :? ) No to chyba na tyle, jakos w najblizszym czaise odbieram dfi, wiec moze na amd bedzie inne chlodzenie, teraz musze sie pozbyc tego niebieskiego towarzystwa..... Czekam na opinie, bo mi sie nudzi (złapałem wirusa - cokolwiek to znaczy, mi bardziej pachnie anginą...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 jakie stylowe sruby w bloczku...buahahaha /sorry nie moglem sie powstrzymac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 jakie stylowe sruby w bloczku...buahahaha /sorry nie moglem sie powstrzymac :D mowisz o tych ktorymi jest skrecony, czy ktorymi przykrecony? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) mialem na mysli te ktorymi jest skrecony top ze spodem (wygladaja mocarnie) :D ale te ktorymi przykreciles blok tez sa git :D Edytowane 21 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (tu widac jak ham sie zagina, ale co ja mam z nim zrobic....) Rozwiązanie jest proste i niezbyt drogie Swiftech SmartCoils :) Taki 1m starcza na jakieś 1,5 metra węża :D Pozatym te śruby: ROX :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 niepoukładane kable w obudowie :wink: a tak na poważnie, to nie wkręca ci sie firanka tam w wentylator od zasilacza? arctic silver 5: 4400mhz 1,50v 52oc _ciekły metal: 4400mhz 1,50v 40cC dużo :o do ilu *C zeszła woda z lodem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 niepoukładane kable w obudowie :wink: a tak na poważnie, to nie wkręca ci sie firanka tam w wentylator od zasilacza? arctic silver 5: 4400mhz 1,50v 52oc _ciekły metal: 4400mhz 1,50v 40cC dużo :o do ilu *C zeszła woda z lodem ? taaaa, niepoukladane :D nie wkreca sie, wkracala sie to ja podwiesilem pol centymetra wyzej i styka ;] fajnie jak odpale Delte na gpu do 3dmarka to oa takie schizy dostaje... :D duzo, nawet bardzo duzo.... zanim mi sie ermometr spalil to schodzilo do 10 stopni, ale malo lodu dawalem, podejrzewam, ze jak mialem wody na dnie + lodu po brzegi wiadra to woda miala w okolicach zera, ale wtedy termometr byl dead...... co do tych sprężynek to troche drogo mimo wszytko :D obczaje cos tanszego jakas sprezynka typowa na pewno tez styknie. Jak widac mimo zalamania CO ise nie martwi i przeplyw jest identyczny jak recznie wyprostuje waz, wiec......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 ładnie ci bakterie cellfasta obsiadły (ten na zdjęciu z przepływem :D) - twardy i śliski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 WC jak wc chciałbym mieć chociaż takie :P jakiś kosztorys? I jeszcze pytania poza tematem wc: :P Jaki masz wentyl w chiefie? Wentyl "rzucony" na dysk coś daje? Co to za grafa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Posiadasz w ogole jakas obudowe? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 obudowę też można w razie czego zrobić z wiadra od persila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 wykręcił by te 5.5 ghz z celinki a nie bawi sie 915 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 ładnie ci bakterie cellfasta obsiadły (ten na zdjęciu z przepływem :D) - twardy i śliski ;) racja, ale nie do konca miekki i sliski, jest tam bardziej mieciutki niz normlanie. WC jak wc chciałbym mieć chociaż takie :P jakiś kosztorys? I jeszcze pytania poza tematem wc: :P Jaki masz wentyl w chiefie? Wentyl "rzucony" na dysk coś daje? Co to za grafa :P pompa free adaptacja pompy 40 zł blok grosze weze grosze chlodnica 200 zł wentyle na chlodnicy 60 zł Posiadasz w ogole jakas obudowe? :) cos sie znajdzie..... 2326809[/snapback] obudowę też można w razie czego zrobić z wiadra od persila :lol: niezly pomysl :D wykręcił by te 5.5 ghz z celinki a nie bawi sie 915 :wink: odezwał sie lamus :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 racja, ale nie do konca miekki i sliski, jest tam bardziej mieciutki niz normlanie.poczekaj jeszcze kilka dni - nawet nie chce wiedzieć co to jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 poczekaj jeszcze kilka dni - nawet nie chce wiedzieć co to jest :? e taaaam, jakos bedzie, to stary dobry cellfast :D a nie te nowe twarde. mysle ze duzo sie nie zmieni bo to tak jest juz dluugo i dalej takie ladne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) zasilacz na amberu sie nie przegrzewa ?? :D Na zjezdzie w gdansku zaniosłem swoj szef z amberem i przez temp pod obciazeniem ledwo co wyrabiał sie w normach ATX. Panowie stawierdzili ze sie przegrzewa :D Edytowane 28 Września 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 cos w rodzaju magazynu malego wuceciarza... ;) U mnie jest magazyn malego bench'era. Kontener, sruby, waz serwisowy i klucz do krecenia cpevem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 U mnie jest magazyn malego bench'era. Kontener, sruby, waz serwisowy i klucz do krecenia cpevem :Dmagayn mlego benchera to ja mam za drzwiami :D http://img175.imageshack.us/my.php?image=budy003ph9.jpg tu widac tylko kontener..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...