monik Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 witam mozecie mi cos polecic do pentiuma 805?chodzi mi o plyte glowna oraz pamieci.dobrze by bylo zeby plyta miala karte graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Do czego to ma sluzyc ile kosztowac co juz masz do tego zestawu. Tu nie pracuja wrozki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Najlepiej dokupić dobry wiatrak bo strasznie się przegrzewa :? sam miesiąc temu nawet myślałem o tym Pentiumie ale podziękowałem jak usłyszałem jak strasznie się "poci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Kup PD915 jak mozesz to na poczatek :) Po drugie ile masz kasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 witam wiatrak to therma costam sp 120 juz jest kupiony proc raczej bedzie ten - najtanszy dwurdzeniowiec no i szukamy jakiejs plytki dobrej ale nie jakiejs super wiadomo proc bedzie krecony grafika jest malo wazna wiec moze ktos zna cos dobrego z zintegrowana grafika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Powiedzialem zebys podal kwote nie podales wiec dam ci tanioche i cos dobrego , wiec albo Asrock 775Twins-HDTV albo Gigabyte GA-965G-DS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 cena wiadomo srednia - nie ma sensu kupowac czegos za 500 zl ani tez za 150 zl chodzi mi cos sredniego do max 350 chyba za tyle sie kupic dobra plytke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 a po co ci ten pentium D ten procek to zadna rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Jak go jeszcze nie kupiłeś, to się w niego nie pchaj... Jak już coś chcesz w tym stylu to dołóż do D915. Uwierz mi, wiem coś o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) szukam cos taniego na 2 jajkach widzialem ten proc za 380 zl ogolnie zamierzam wydac ok 1000 zl na proc plytke i ram. z tym ze ram to wiadomo zawsze mozna dokupic wiec na poczatek 512 starczy. sprzet ma byc juz na dlugo wiec trzeba cos dobrego kurde wlasnie zobaczylem ile kosztuje 512 ddr 2 i mnie zatkalo masakra jaka cena znalazlem taki oto zestaw: Athlon 64 x2 3600+ s.AM2 BOX 559,00 tylko nigdzie tego nie ma wiec pewnie 3800+ ale znowu drozej Asus M2N-E nForce 570 Ultra s AM2 359,00 DDRAM 512MB PC2-5300 (667MHz) 249,00 kiepsko bo juz max budzetu a tu brakuje gfx Edytowane 21 Września 2006 przez inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 szukam cos taniego na 2 jajkach widzialem ten proc za 380 zl ogolnie zamierzam wydac ok 1000 zl na proc plytke i ram. z tym ze ram to wiadomo zawsze mozna dokupic wiec na poczatek 512 starczy. sprzet ma byc juz na dlugo wiec trzeba cos dobrego kurde wlasnie zobaczylem ile kosztuje 512 ddr 2 i mnie zatkalo masakra jaka cena znalazlem taki oto zestaw: Athlon 64 x2 3600+ s.AM2 BOX 559,00 tylko nigdzie tego nie ma wiec pewnie 3800+ ale znowu drozej Asus M2N-E nForce 570 Ultra s AM2 359,00 DDRAM 512MB PC2-5300 (667MHz) 249,00 kiepsko bo juz max budzetu a tu brakuje gfx To i tak bedzie lepszy zestaw niz ten 805. On sie bardzo mocno grzeje a po OC to juz masakra. X2 nie jest az tak "ciepla" ZEstaw na AMD lepszy IMO. A grafa moze na poczatek jakas na PCI a potem np jaki GAlaxy 9300GT albo &600GS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zestaw na AMD duzo lepszy, a mozna zawsze wziac cos ze zintegrowana grafika. Na poczatek wcale nie sa zle, a potem mozna je wylaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Chyba sensowniejsze bylo by wziecie najtanszego Semprona niz integra .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 viod przeczytales "dobrze by bylo zeby plyta miala karte graficzna."? Z tego chyba wynika, ze nie bedzie to komp glownie do gier. A takim razie dwa jadra sie przydadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Mozna przeciez wziąc płyte z integrą pod am2, a athlony 3600+ są chyba w esc.pl i napewno na allegro. Chyba jakis gigabyte jest z integrą i jakis asrock, ale nie pamietam modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monik Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 panowie troszke sie zmienilo i biore core duo najtansze ale pytanie zostaje jaka do tego plytka najlepiej z zintegrowana grafika chodzi mi o jakas dobra plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 asrock 775 twins 230zl tylko chyba grafy brak to kup na allegro cos za 20zl na pci no c2d wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Athlon 64 x2 3600+ s.AM2 BOX 559,00 tylko nigdzie tego nie ma wiec pewnie 3800+ ale znowu drozej Tutaj jest :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) asrock 775 twins 230zl tylko chyba grafy brak to kup na allegro cos za 20zl na pci no c2d wymiata :) :mur: :mur: :mur: Naprawde zanim zaczniecie polecac plyty polecam zapoznac sie chociaz ze strona producenta gdzie wyraznie jest napisane o zintegrowanym X300. Edytowane 23 Września 2006 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 jejku ze czlowiek nie zna pelnej specyfikacji kazdego podzespolu tragedia przynajmniej oszczedzilem mu szukania nazwy i napisalem ze nie jestem pewny wiec zainteresowany moze chyba sobie sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Tutaj jest :-P Troche to będzie nie na temat czy ten no powiem szczerze X2 3600 "okrojony" dwurdzeń jest dobry?? Edytowane 23 Września 2006 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 Troche to będzie nie na temat czy ten no powiem szczerze X2 3600 "okrojony" dwurdzeń jest dobry?? No nie jest to X2 3800+ no ale zawsze te dwa jajka masz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 no i jest core duo z asusem za 370 zlo 1 gb ram i pierwsza przykra niespodzianka - jedna kostka ram nie sprawna druga - montaz colera to tragedia amd duzo lepiej to rezegralo no ale widac moc proca przy liczeniu grafiki pliki po 400 mb sa renderowane w kilka sekund wczesniej na roznych pentiumach mozna bylo czekac nawet do minuty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...