bonnou Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Dziś odpaliłem FC2 na HD4850 :D. Doznałem porażenia graficznego. Tak pięknej gry to ja jeszcze nie widziałem. Zabawa z ogniem, RPG, Granaty, wybuchy. Super. Jak dla mnie najlepszy FPS w jakiego dane mi było pograć. Czemu mój GF7300GT nie potrafi wyświetlić płynnie takiej grafiki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Dziś odpaliłem FC2 na HD4850 :D. Doznałem porażenia graficznego. Tak pięknej gry to ja jeszcze nie widziałem. Zabawa z ogniem, RPG, Granaty, wybuchy. Super. Jak dla mnie najlepszy FPS w jakiego dane mi było pograć. Czemu mój GF7300GT nie potrafi wyświetlić płynnie takiej grafiki :P Najlepszy fps bo fajna grafika? Fajnie masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) To pewnie Cryśka też Ci sie podobała... A pomijając oczywiście rewelacyjną grafę to chciałem zapytać czy nowy FC potrafi zaskoczyć tak jak stary? I czy napięcie jakoś sie rozwija jak w pierwszej czy raczej cały czas idź-zabij-idź dalej-włącz......... Edytowane 26 Października 2008 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Gdzieś widziałem filmik, na którym NPC biegł z kałachem w stronę przeciwną(!) do gracza, strzelając. A gracz mimo to obrywał :lol: To jeden z najwspanialszych Bugow tej gry . :) Brava dla calego teamu tworzacego gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zabawa z ogniem, RPG, Granaty, wybuchy To mi najbardziej pasuje :D fajnie wygląda strzelanie z RPG, wybuch "chatki" jest bezcenny. Podpalenie drzewa, trawy. Bomba :P A grafika prawda, jest cudna. Uwielbiam podziwiać widoki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zajechalem na lewy gorny skrawek mapy (petro cos tam). Wybilem wszystkich (prawie), ide na tyly tam gdzie stoi buggy. Patrze koles z karabinem, celownik na czerwono sie swieci. Laze kolo niego, a on nic. To bach kulke w leb. Mialem juz ze 3 takie przypadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Myślę, że jakieś patche zostaną wydane. Ja takich błędów nie uświadczyłem. Za mało grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Mnie osobiści FC2 kojarzy sie najbardziej ze... STALKERem. Przytlaczajacy klimat, wyblakle kolory. Czy nie ma innego sposobu na dostawanie sie do okreslonych unktow jak tylko jazda do nich? Wkurzajace jest jak po raz kolejny musze rozwalic spora ilosc NPCow, ktorych dopiero co wybilem. Dokladnie jak w STALKERze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 czy ktos juz skonczyl pierwszy akt? czy w nastepnym akcie przenosimy sie na jakies nowe tereny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 autobusy służą do transportu... ps. jesli ktos nie wie to aby pozbyc sie blokad wystarczy wybic wartownikow i wziąć amunicje co spowodu ze blokada zamieni sie w skladzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Na 'hardkorze' przeciwnicy strzelają przez drzewa i ściany, czasami mają też tendencję do biegnięcia w którąś stronę, powrotu do miejsca początkowego i wtedy dopiero decydują się do strzelać :D sylwester? i taki ładny wschodzik autobusy służą do transportu... ps. jesli ktos nie wie to aby pozbyc sie blokad wystarczy wybic wartownikow i ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> amunicje co spowodu ze blokada zamieni sie w skladzik To nie działa, przykładowo: wybijam sobie cały posterunek, zabieram ten cały syf, odwracam się plecami, idę kilka kroków przed siebie, patrzę w stronę posterunku a tam znowu pełno luda! Coś tu jest nie tak... Edytowane 26 Października 2008 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 zgadza sie. frajerzy znowu sie pojawiaja. ja juz po prostu ich olewam i nie sile sie na czyszczenie posterunkow. zrezygnowalem tez z pokonywania dluzszych tras samochodem. wole jechac busem :) tak akt 2 to inne tereny. a w zasadzie inna mapa po teren taki sam :D mimo to gra nadal nudna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Eeee a ten drugi akt to kiedy sie zaczyna ? Nikomu z Was nie wiesza sie giera tak jak mi i ludzikom z forum ubisoftu ? U mnie wywala co 40-45 min BSOD/pulpit lub zamarza obraz a dzwiek jest nadal tak jak by gra dalej sie toczyla. Ostatnio wywalila po 10 min, jak niechcacy rzucilem granatem. Wykrzaczyla sie w momencie wybuchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 akt 2 jesli to mozna nazwac aktami, zaczyna sie w momencie zadymy u Majka w barze. mi sie gra ani razu nie wywalila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ktoś tu dawał linka do jakiegoś fixa FoV - czyli mam rozumieć że domyslnie nic nie zyskujemy w rozdziałce 16:9 (16:10) a obraz jest rozciągany? To giga lol chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ktoś tu dawał linka do jakiegoś fixa FoV - czyli mam rozumieć że domyslnie nic nie zyskujemy w rozdziałce 16:9 (16:10) a obraz jest rozciągany? To giga lol chyba.Nie jest rozciagany, jest uciety wzgledem 4:3. Sam nie wiem czy to lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Wg tego posta wyglada mi to na rozciągnięcie w poziomie. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3129961 Co ciekawe to jedynka miała szersze pole widzenia, ale rozciągała HUD. Edytowane 26 Października 2008 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) Edytowane 26 Października 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Czyli sytuacja identyczna jak z Bioshock, wtedy jeszcze wmawiali, że wszystko jest w porządku i na panoramie widać WIĘCEJ niż na 4:3 (mimo OBCIĘTEGO widoku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 (edytowane) Chcecie przepis na długą grę? Każ playerowi d***ć na drugi koniec mapy za każdym razem gdy bierze nową misję :). Niestety do dobrej rozgrywki typu sandbox wiele tu brakuje. Edytowane 27 Października 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Chcecie przepis na długą grę? Każ playerowi d***ć na drugi koniec mapy za każdym razem gdy bierze nową misję :).I także po raz setny wybijaj obstawę na posterunku, bo przecież pokłady wojaków są nieskończone. Dobrze, że łaskawcy dali samochody bo jak nie to pewnie mogliby się chwalić jedną z najdłuższych gier w historii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Nie ma jakichś poleceń w konsoli, albo plików konfiguracyjnych (jakieś mody?), typu: enemy_respawn_time? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Dobrze, że łaskawcy dali samochody bo jak nie to pewnie mogliby się chwalić jedną z najdłuższych gier w historii.no z braku pojazdow zawsze mogli dac opcje dosiadania zebry na ten przyklad :D ogolnie imho tytul to crap straszny i juz wole odpalic starego FC, jak juz musze pograc w "serie" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zainstalowałem...pograłem..>Blizej temu do TDU niz do FC... :damage_wall: czy to jezdzenie sie skonczy? Ja wiem ze temat na czasie, ale wolalem do mutanta strzelac niz do murzynów (co oni zmówili się z twórcami resident evil?), niedlugo bede bal sie sapera odpalic (bo mi murzyn wyskoczy) Grafika ladna i czekam tylko na mozliwosc kilowania zwierzyny;) zrobie sobie z tego Wild Huntera;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 jezdzenie sie nie skonczy. przeciez to GTA w afryce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Najciekawiej jest gry na środku zadupia lądujesz furą w rowie/rzece, a ostatni save robiłeś 30 min temu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 A najlepsze jest to ze kazdy quicksave robi sie w osobnym pliku ;) I tak po kilku h grania folder z saveami zajmowal mi ponad 300mb. Fajnie z ich strony ze nie przewidzieli dla quicksavea jednej "pozycji" na liscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 2gi akt jakby troche lepszy ale jezdzenie setek km autem mnei dobija na maxa.2ga mapka jest od ok 40% gry a na % gry chyba wliczaja sie tylko misje glowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 A najlepsze jest to ze kazdy quicksave robi sie w osobnym pliku ;) I tak po kilku h grania folder z saveami zajmowal mi ponad 300mb. Fajnie z ich strony ze nie przewidzieli dla quicksavea jednej "pozycji" na liscieta. wczoraj patrze, ze mi miejsce z partycji znika. szukam, a tam sejwy FC2 zajmuja ponad 2GB. szok normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 A najlepsze jest to ze kazdy quicksave robi sie w osobnym pliku ;) I tak po kilku h grania folder z saveami zajmowal mi ponad 300mb. Fajnie z ich strony ze nie przewidzieli dla quicksavea jednej "pozycji" na liscieTak samo miałem w Crysisie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...