Bleszczynski Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Przeszedłem jakiś czas temu (nawet reckę wysmarowałem tu) i żadnych poważniejszych błedów nie miałem. Zadania poboczne olewałem, więc na pewno nie wpływają one na rozwój wątku głównego. Gra spatchowana? Nie chce nic sugerować, ale problem przypomina wiele innych ze zrypanym crackiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Gra spatchowana na maksa. Właśnie jedno z zadań pobocznych uaktywnia tego buga ja wykonałem wszystkie zadania jakie mogłem i tym samym pogrzebałem możliwość dalszej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 A działa wam CPU Benchmark z dołączonego programiku? Bo u mnie jest loading screen, ale po parunastu sekundach wychodzi do Windowsa i jest info że nie można wykonać benchmarka. Inne działają bez problemu. Sprawdzałem pod Vistą i 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...