barteks2 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Witam! Kupiłem sobie właśnie panel LG 1511S i mam pytanie czy można na nim ustawić wyższą rozdzielczość niż 1024x768? W tej chwili ikony na pulpicie i ogólnie napisy są dosyć duże i chciałbym to zmiejszyć. W ustawieniach rozdzielczości maxymalna opcja to 1024x768. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 mam pytanie czy można na nim ustawić wyższą rozdzielczość niż 1024x768? nie na LCD max rozdzielczosc to rozdzielczosc NATYWNA matrycy a ta dla 15" wynosi 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Aha, rozumiem. Wczesniej mialem 15" CRT też z rozdzielczością 1024 i widzę, że teraz trzeba będzie się przyzwyczaić. Mam jeszcze pytanie: czy na noc powinno się wyłączać LCD przyciskiem na obudowie czy zostawiać w trybie czuwania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Mam jeszcze pytanie: czy na noc powinno się wyłączać LCD przyciskiem na obudowie czy zostawiać w trybie czuwania?Ja zostawiam w trybie czuwania. W koncu 1W mnie nie zbawi. :P Zreszta po to jest ta funkcja by z niej korzystac. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...